Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през февруари очаквайте приятни новини

Скъпи Лъвове, първата част от месец февруари ще бъде доста лежерна за вас. В работата ви очакват дребни, рутинни задачи. В средата на месеца ще пристигнат неочаквани, но приятни новини, които ще са свързани с напредване в кариерата за някои. Ще имате нужната мотивация да вземете важни решения, които ще променят ежедневието ви.

Всичко трябва да е методично и педантично. Има шанс да научите нови полезни знания или да подобрите уменията си. Внесете нови идеи в работата.

Вие сте смели и решителни и е благоприятно сега времето да продължите напред с целите си, да поемете отговорност за започнатите проекти, работата, която сте положили, както и работата, която тепърва предстои да завършите. Вие привличате хората към себе си и заедно ще можете да издигнете нещата на следващото ниво.



Избягвайте нервно претоварване. Грижете се и за здравето си и го укрепвайте през целия месец. Прочистете се от токсични личности, ненужни неща и се борете със зависимостите. Във всичко трябва да има баланс и хармония, стремете се към духовно обогатяване.

През този месец ще обърнете повече внимание на отношенията с хората. Влиянието на някои негативни астрологични излъчвания внася нервност и напрежение в семейните отношения, особено през първата половина на месеца.

Като цяло февруари отново извежда личния ви живот на преден план и създава силни емоции, на които трябва да обърнете внимание, за да не ви подтикват към импулсивни движения и решения. Освен това задълженията и отговорностите от ежедневието ще започнат да нарастват, за това не трябва да оставяте нищо за последния момент.

В любовта е важно да намерите компромис, да подхождате към разбирателство чрез разговори без озлобление. Ако сте необвързани, имате благоволението на планетите да завържете ново запознанство.