Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през февруари вратите към успеха ще бъдат отворени за вас

Можете да изживеете малко сложно начало на месец февруари. Така или иначе ще успеете в начинанията си, ако се съсредоточите върху някои важни неща. Всички врати, които водят към успеха, ще бъдат отворени за вас. Уран ще ви осигури творческия потенциал, необходим за вашите цели, а Сатурн ще ви научи да не губите време за неща, които не са важни. Вашият стремеж към самоусъвършенстване прави голям скок напред.

Февруари ще бъде по-спокоен от януари. Имате две седмици, за да постигнете известен напредък, преди Меркурий да започне ретроградното си движение на 17-и. Препоръчително е след това да не предприемате нищо ново през месеца, не е добър период за брак, за подписване на всякакви важни документи, за сключване и подписване на договори, също не си струва да регистрирате нещо ново. Ако планирате да инвестирате голямо количество ресурси в съществуващ бизнес, сега не е моментът да приложите тази идея. Вероятността за загуба може да ви лиши от съществуващата финансова стабилност.



През това време може да срещнете определени усложнения в личния и професионалния живот. Ще е необходимо да се адаптирате към обстоятелствата, с които ще се сблъскате. Това ще изисква често да сте в движение. Направете почивка, не поемайте твърде много бреме и задължения. Стресовите ситуации могат да влошат психическото ви здраве. Ако обаче вървите напред с увереност и решителност, можете да преодолеете подобни проблеми. Има вероятност да получите голяма подкрепа от приятелите си или те ще ви помогнат да се измъкнете от подобни разочароващи ситуации.


Това е подходящото време да предприемете превантивни мерки за подобряване на здравето си, като например да отидете на профилактичен преглед и да въведете нови методи и промени, за да се грижите за здравето си. Някои ще имат сърдечно-съдови, дихателни или ставни проблеми.

Любовта ще бъде доста динамична и непредсказуема поради влиянието на планетите Марс и Венера. Меркурий ще засили връзката с вашия партньор. В отношенията ви ще има романтика и страст. Свободните представители на знака ще почувстват нужда от повече свобода и забавление, и по-малък интерес за влизане в емоционална връзка. Няма да ви притеснява обаче да влезете в свободни отношения с човек, който е по-възрастен или по-зрял от вас. В тази връзка ще имате достатъчно свобода и пространство, за да изразите себе си, както и да бъдете напълно в центъра на вниманието на човека, с когото сте се свързали.

Четете още: Раци, февруари ви носи неочаквани печалби и съдбовна среща