Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през октомври ви очакват много любовни изкушения и късмет

Скъпи Лъвове, октомври ще бъде богат на различни изненади за вас, особено в бизнес/деловата и финансовата сфера, въпреки че ви очакват много изненади и в личния ви живот. Внимавайте късметът да не се отклони от вас в решаващия момент поради грешни ходове. Колебанието и несигурността могат да ви направят лоша услуга и да се превърнат в пречка по пътя към заветната ви цел.

На 8 октомври Слънцето ще влезе в съвпад с Марс, което ще засили творческата ви активност. Мнозина ще решат да покажат своите артистични способности. На 15 октомври Слънцето формира благоприятен аспект с Юпитер, което гарантира късмет във всякакви начинания. Старайте се да не пропуснете в безделие тази добра възможност.

Вие не бягате от предизвикателствата, а подхождате внимателно към нещата. Колкото повече успеете да се синхронизирате със съответните звездни енергии, толкова по-успешни ще бъдете. Меркурий създава изгодни възможности. Едва на 20-ти може да стане малко критично. По-добре прочитайте всичко по три пъти, в случай че трябва да поставите подписа си върху договор.

През октомври може да се стигне до претоварване и стрес. Конструктивно се справяйте с проблемите или критиката. Не потискайте гнева, говорете за това, което ви разстройва. Винаги имайте предвид, че във всяка ситуация има нещо добро. Моментът на истината, който сте чакали, ще дойде. Ако преди някоя ситуация не ви е била разкрита, сега тя ще бъде достъпна за вас. Уязвими са гърлото и белите дробове, затова вземете нужните мерки да ги предпазите.

Последната седмица ще бъде строго контролирана от Сатурн, който иска да ограничи социалната ви активност (не го предизвиквайте), затова трябва да отложите всички социални контакти и да отделите време за своите близки.

Октомври ще донесе много изкушения и в личен план, затова тези, които държат на връзките си и постоянните си партньори, да внимават много да не се поддадат. За някои женски Лъвици приятелството и любовните отношения могат да излязат на преден план. Възможно е комуникацията ви да искри с нови цветове, а отношенията да достигнат ново ниво.

Съдбата може да ви се усмихне по неочакван начин. Бъдете нащрек.