Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, ще омагьосвате с чара си през ноември. Ще бъдете господари на живота си!

Скъпи Лъвове, ноември обещава толкова много възможности за вас! Този месец ще бъде всичко друго, но не и скучен, това е сигурно.

Юпитер, планетата на чудесата и благословиите, продължава да транзитира във вашата сфера на взаимоотношенията. До 29 декември ще ви дава подкрепата си, когато имате нужда от нея, защото планетата винаги действа като „ангел пазител“.

На хоризонта ще се появят нови перспективи и влиятелни познанства. Не пропускайте шанса си, тъй като ще имате възможност да докажете себе си и своите способности. Работният ви живот ще има някои възходи и падения, така че бъдете търпеливи и ще можете да ги преодолеете с възможно най-малко загуби. Добрите отношения с хората, с които трябва да работите ден след ден, са ключът към качествената работа.

Някои колеги обаче от вашето работно място изглежда ще се опитат да ви подливат вода зад гърба. За щастие, някои събития ще разкрият техните действия. Основното нещо е да не губите личното си достойнство и да контролирате ситуацията. Във вашите финанси ще има временни затруднения в началото на месеца. Следете разходите си през следващите седмици, защото бихте могли доста да ги увеличите. Същият стимул обаче, който ви движи, може да ви даде желание да спечелите повече пари.

Марс ще преминава през вашия домашен сектор през целия месец. През този период може да имате идея да се преместите, да ремонтирате жилищното си пространство или да промените обстановката.

Ще бъдете абсолютно магнетични и със сигурност ще откриете, че имате много нови възможности. Ако сте обвързани, това е добре за връзката ви. Ще прекарате прекрасно с партньора си, споделяйки красиви моменти без особени притеснения. Вашият чар ще бъде очевиден и ще съживи искрата, която бавно гори в отношенията ви.

Самотните Лъвове през ноември ще почувстват особен прилив на енергия и неустоимо желание да намерят партньор в живота. Ако сте необвързани, може да се появи нещо интересно, стига да поддържате оптимистичен поглед върху нещата.

Отново ще се почувствате като господари на живота си.

Четете още: Раци, ноември ви носи силни емоции