Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, ще срещнете голямата любов през февруари

Скъпи Лъвове, февруари ще бъде много креативен и иновативен месец за живота ви. Ще имате много идеи за нови начинания и нови планове. Ще получите шанса да подобрите комуникацията си и да активирате бъдещите си планове.

Трябва да се справите и с предстоящите задължения и внимателно да проектирате следващите си ходове. Ще трябва да сте нащрек и готови да се възползвате от всяка възможност, която ви попадне. Ако извършите правилни действия, ще бъдете възнаградени. Фокусирайте се върху истински съществените неща.

В началото на февруари Слънцето ще направи квадрат с Марс, преминаващ през вашия сектор на работата и кариерата. Това ще донесе на мнозина разногласия с началници и бизнес партньори. Венера пък, която влиза в знака Водолей още в първия ден на февруари, ви отваря възможността да установите нови бизнес контакти и връзки, които ще се окажат полезни за по-нататъшно сътрудничество.

Дисхармоничният аспект на Венера с Уран на 7 февруари ще доведе до неочаквани пречки при постигане на целите в наскоро започналите проекти, където ще срещнете разногласия с партньорите по отношение на прилагането на нови методи на работа.

Този месец е обещаващ и с потенциал за любовния ви живот. Ще ви помогне да получите това, което наистина искате, ще повиши увереността ви и ще ви помогне да очаровате всички около вас. Ако имате връзка, ще се сближите с партньора си. Великолепната тройка Венера, Сатурн и Юпитер ще допринесе за стабилността на вашата емоционална връзка. Ако сте свободни все още, ще имате много възможности да срещнете любовта, защото повече хора ще се интересуват от вас и ще го показват открито. Ще се появи някой, който напълно ще ви спечели със своя весел дух, оптимизъм, чувство за хумор и проява на инициатива в действията.

Четете още: Раци, февруари ви носи вълшебни любовни моменти