Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, вижте какви изненади ви готви април

Лъвове, през април ще преминете през много изпитания, преди да постигнете успех или да тръгнете по пътя на самоопределението. Основното нещо е да не се поддавате на настроението си, което ще бъде променливо като пролетен вятър.

Венера ще влезе в знак Близнаци в началото на април и ще оформи тригон със Сатурн. Това ще ви донесе началото на ново, дълготрайно сътрудничество, което ще ви помогне в много отношения на вашия бизнес. Вятърът на промяната ще нахлуе в живота ви и ще ви накара да промените възгледите си за много неща. Обстоятелствата могат да ви разкрият нещо ново, което значително ще промени плановете ви за бъдещето.

Съвпадът на Меркурий с Нептун на 4 март ви предупреждава да обърнете повече внимание на платежната система и да бъдете внимателни, ако планирате да вземете заем. Би било разумно да не влизате в нови дългове.

Мнозина ще изпитват несигурност и раздразнителност. Ще ви се струва, че тръгват нещата назад и се сблъсквате с непреодолими препятствия, с които е трудно да се справите. Пригответе се за факта, че проблемът не може да бъде решен бързо. Натрупването на отрицателни емоции значително ще усложни отношенията ви с хората. Самите вие няма да забележите как ще се окажете въвлечени в конфликти, така че избягвайте раздразнението.

Щастието ви ще бъде променливо. На моменти ту ще го има, ту няма да го има. Ще постигнете стабилност в отношенията с любимия човек в началото на месеца и ще бъдете водени от единна цел. Когато Слънцето и Меркурий направят квадратура със Сатурн във вашия сектор на любовта през третата десетдневка на април, това ще доведе до разногласия относно определянето на приоритети и общи цели. Ще настъпи охлаждане в отношенията. Последното се отнася за родените през първата десетдневка на знака.