Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвът засиява с пълния си блясък през октомври

Лъвове, октомври обещава да бъде много обнадеждаващ и активен месец. В живота на мнозина Юпитер отваря нови хоризонти и сътрудничества, договори за подписване и много интересни споразумения. Аспектите на Слънцето с Юпитер ще подкрепят най-съкровените ви желания и така ще можете да се насладите на период, пълен с потенциал. Ще ви се предоставят нови възможности или ще можете да положите първия камък на успеха за бъдещето.


В началото на месеца всичко ще върви гладко и стабилно. Постиженията идват лесно, а общуването с колегите няма да създаде проблеми. Вашите стремежи ще донесат добри резултати. Възможно е да има някои проблеми с концентрацията. Наистина сте мотивирани да надраснете ограниченията си и да покажете на какво сте способни.

Балансът между работата и живота е основен проблем през този месец, но знаците са добри, ще можете да намерите хармония по тези и други трудни въпроси. Въпреки че ще има възходи и падения през този период, ще бъдете много силни и уверени в себе си. Душата ви ще е непреклонна към всяка ситуация, дори екстремна. Това е страхотен период, за да покажете на всички своята креативност и да извлечете максимална полза от звездите. Можете да постигнете повече от всякога.


През първата половина на октомври очаквайте огромен брой събития. Вашата харизма и чар ще бъдат особено засилени и ще ви помогнат да постигнете желанията си, трябва да ги използвате по-често. Втората половина на октомври ще внесе малко тъмни облаци в живота ви. Това обаче ще се отнася само до начина ви на мислене - как ще възприемете този живот. Конфликти по време на работа са възможни, така че ще се нуждаете от много търпение, такт и дипломация, за да не влошите положението.

Ще имате малко по-високи очаквания в любовта.
Небето е благосклонно и за самотните сърца. Излизайте и си създавайте нови приятели, но преди всичко поне до средата на месеца, защото по-късно ще бъде по-трудно да получите това, което искате.

Четете още: Романтични емоции разтърсват Раците през октомври