Автор
Woman.bg

Любопитен хороскоп: Кои звезди са от вашата зодия и какво означава това

Ако все още не вярвате в астрологията, тази статия е за вас! Намерете своята зодия и вижте с коя звезда си приличате.

Овен



Алесандра Амброзио, Виктория Бекъм, Рийз Уидърспун, Кейт Хъдсън, Кийра Найтли, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Миранда Кер, Аманда Байнс, Кристен Стюарт, Сара-Джесика Паркър, Джесика Частейн, Фърги, Лейди Гага

Представителите на този зодиакален знак най-често се отличават с ефектна външност, която буквално приковава погледите на околните. Дори ако жената Овен е облечена изцяло в черно, тя пак няма да остане незабелязана. Пък ако добави към образа си ярък аксесоар, всички неоколо ще говорят за нея. Пример за това е Виктория Бекъм, която години наред не изневерява на стила си, но пак превръща всяка своя публична поява в сензация. Жените Овни много обичат да им се обръща внимание, но въпреки ексцентричния си темперамент понякога не са твърде уверени в себе си. Сара-Джесика Паркър и Кийра Найтли например неведнъж са споменавали, че им се налага постоянно да работят над себе си, за да станат по-добри. За щастие усилията им получават заслужена отплата. Родилите се под този знак най-често достигат невероятни висини в кариерата, каквото и да им струва това. И сякаш по чудо успяват да съчетаят работата със семейството. Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Кейт Хъдсън и много други известни личности са потвърждение на този факт.

Телец



Меган Фокс, Рене Зелуегър, Пенелопе Крус, Джесика Алба, Мишел Пфайфър, Ума Търман, Кирстен Дънст, Одри Хепбърн, Летисия Каста, Кейт Бланшет, Шер, Мелания Тръмп.

Жените, родени под този зодиакален знак, винаги изглеждат невероятно женствени и меки. Отстрани може да ви се стори, че те никога не се забъркват в скандали и дори не повишават глас. Наистина, трудно можем да си представим как Мелания Тръмп или Джесика Алба си изпускат нервите и казват нещо крайно… Но трябва да ви предупредим, че въпреки привидното си спокойствие Телците умеят да отстояват интересите си и знаят отлично какво искат от живота. И никак не са слаби личности! Меган Фокс и Пенелопе Крус винаги са отстоявали своята гледна точка в разговори с журналисти. Накратко казано, жените Телци далеч не са толкова покорни, колкото изглеждат… За сметка на това могат да простят на близките си всичко и да направят големи жертви за тях. Например Наталия Орейро, щом стана майка, започна да прекарва повече време със семейството си и да излиза по-рядко в светлината на прожекторите.

Близнаци



Анджелина Джоли, Наоми Кембъл, Никол Кидман, Хелена Бонъм Картър, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Мерилин Монро, Натали Портман, Елизабет Хърли, Адриана Лима, Мери-Кейт и Ашли Олсън, Кортни Кокс.

Жените Близнаци се смятат за най-непредсказуеми дами сред цялата плеяда на зодиака. Те често живеят в свой измислен свят и се хвърлят от една крайност към друга. Понякога е адски трудно да се предскаже следващият им ход. Настроенията и мненията им се променят за броени секунди. Спомняте ли си как бунтарката Анджелина Джоли изведнъж започна да води здравословен начин на живот, а после стана посланик на добра воля на ООН и многодетна майка? А как внезапно реши да се омъжи за Брад Пит и също толкова внезапно да се разведе с него? Слава на нестандартни и непредсказуеми дами имат и Наоми Кембъл, Кайли Миноуг и много други известни представителки на този знак. Но пък с тях никога няма да ви е скучно! Дори и в най-песимистичните си моменти те умеят да се радват на малките неща и да вдъхновяват другите. Поне така твърдят близките на Хайди Клум и Никол Кидман.

Рак



Мерил Стрийп, Лив Тайлър, Никол Шерзингер, Памела Андерсън, Ева Грийн, Кортни Лав, Джесика Симпсън, Даян Крюгер, Приянка Чопра, Жизел Бюндхен.

Жените Раци са най-големите почитатели на дома и семейството. Те рядко се мяркат на многолюдни партита, предпочитат тишината и спокойствието. От ранно детство вярват в истинската любов за цял живот. При това никога не гонят недостижими принцове и са готови да се примирят с по-малка плячка в името на личното щастие. Кариерата за тях е просто начин да се издържат или хоби. Щом осъществят мечтата си да се омъжат, жените Раци без колебания зарязват работата и се посвещават на мъжа си и децата. Така са постъпили Жизел Бюндхен, Джесика Симпсън, Лив Тайлър… Освен това Раците са много скромни и нежни натури. Някога да сте чули нещо лошо за Даян Крюгер или Никол Шерзингер?



Лъв



Дженифър Лопес, Мадона, Чарлийз Терон, Хилари Суонк, Лиса Кудроу, Еванджелин Лили, Джери Халиуел, Сандра Бълок, Селена Гомес, Кейт Бекинсейл, Джилиан Андерсън, Холи Бери, Ким Катрал, Коко Шанел.

Жените Лъвове са цариците и кралиците на зодиака! Те умеят да се представят така, че недостатъците им да се превърнат в предимства и да постигнат поставената цел. Не случайно под този знак са се родили личности като Мадона, Дженифър Лопес, Чарлийз Терон и Коко Шанел. Тези жени са прочути по цял свят, никога не си позволяват да покажат слабост и вървят напред с високо вдигната глава. Каквото и да се случи в живота им, те се усмихват и изглеждат щастливи. Всеки иска да е като тях. А те, сякаш не забелязват възхитените погледи и си живеят живота – работят много, помагат на други хора, а с близките и роднините си се превръщат в гальовни домашни котенца.

Дева



Софи Лорен, Бионсе, Салма Хайек, Камерън Диас, Блейк Лайвли, Клаудия Шифър, Пинк, Милен Фармер, Ейми Уайнхаус, Анастейша.

Представителките на този знак обичат във всичко да има ред. Те са много изпълнителни, отговорни и трудолюбиви, но много рядко искат да заемат лидерски позиции. Предпочитат някой да ги ръководи, насочва и наставлява. Те са изключително подредени и обожават реда, много са пестеливи. Те са изключително практични и харесват именно практичните хора. Имат представа как точно трябва да се случат нещата и много трудно се отказват от нея. Те са изключително критични и на околните им се струва, че непрекъснато не са доволни, а Девите всъщност са перфекционисти и са двойно по-критични към себе си, отколкото към всички останали. Интересуват се и от най-малките детайли и гледат всичко да е изпипано, за да няма издънки.

Везни



Катрин-Зита Джоунс, Моника Белучи, Аврил Лавин, Гуинет Полтроу, Наоми Уотс, Бриджит Бардо, Дита фон Тийз, Гуен Стефани, Алисия Силвърстоун, Сюзан Сарандън, Кейт Уинслет, Тони Бракстън.

Родените под този знак имат невероятна енергетика, способна да очарова както мъже, така и жени. Не случайно Катрин-Зита Джоунс и Моника Белучи са именно Везни. Но най-интересното е, че зад привидната им непринуденост и спокойствие могат да се крият съмнения, терзания и недоволство. Тези дами премерват положителните и отрицателните си емоции на везната – и никога не се знае кое ще натежи повече. Днес може да са открити и весели, а утре да станат затворени и мрачни. Впрочем, някои успяват да се научат да контролират чувствата си и винаги да изглеждат позитивно настроени. Но най-важното е, че Везните наистина умеят да бъдат добри приятели. Кейт Уинслет например все още поддържа контакт с партньора си от „Титаник“ Леонардо Ди Каприо.

Скорпион



Джулия Робъртс, Кейти Пери, Сиара, Кели Озбърн, Уинона Райдър, Иванка Тръмп, Деми Мур, Ан Хатауей, Упи Голдбърг, Мег Раян, Джоди Фостър.

Жените Скорпиони обикновено са много темпераментни и чаровни. Същински магнит са за противоположния пол, затова животът им е изпъстрен с любовни истории – или най-малкото имат стотици поклонници. Нищо чудно, че Джулия Робъртс и Деми Мур неведнъж са попадали в класациите на най-красивите известни личности. При това жените Скорпиони се смятат за верни и надеждни партньорки. Дори прекомерната емоционалност и импулсивност не им пречат да създадат здраво семейство – просто защото умеят да си признават грешките и да обичат истински. Обожават семейството си и хората, с които имат кръвна връзка. За тях е много важно в живота им да присъства представата за взаимност "ние".

Стрелец



Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Тейлър Суифт, Майли Сайръс, Тина Търнър, Нели Фуртадо, Джулиан Мур, Аманда Сейфрид, Тайра Банкс, Мила Йовович, Патрисия Каас, Ким Бейсинджър, Фелисити Хафман, Кейти Холмс, Джейн Фонда, Скарлет Йохансон

Жените Стрелци са най-оптимистичните и общителни дами в плеядата на зодиака. Обикновено имат много приятели и познати, а за роднините си са лидери и пример за подражание. Изпълнени са със сили и енергия за живот. Пример за това са Джейн Фонда, Тайлър Суифт и Мила Йовович. Някога да сте ги видели объркани или тъжни? Ние – нито веднъж! Освен това жените Стрелци винаги вярват в себе си и не се страхуват да започнат живота си наново. Спомнете си как Бритни Спиърс след спада в кариерата си отново постигна успех и получи признание.

Козирог



Карла Бруни-Саркози, Мишел Обама, Кейт Мос, Ванеса Паради, Мишел Мерсие, Джулия Ормънд, Лара Фабиан.

Изненадващо, но именно под този знак намерихме най-много съпруги на принцове и президенти – Кейт Мидълтън, Карла Бруни-Саркози, Мишел Обама… Дали е случайност? Едва ли. Просто представителките на този знак често подхождат сериозно към избора на партньор и слушат не само сърцето си, но и ума си. Освен това жената Козирог независимо от произхода си се отличава с невероятна сдържаност и търпение – а това са качествата, които се искат от съпругата на един владетел. Но и без сполучлив брак тези дами се оправят в живота, защото умеят да постигат поставените цели и да оцеляват във всякакви ситуации. Пример за това са Кейт Мос и Ванеса Паради.

Водолей



Дженифър Анистън, Шакира, Миша Бартън, Алиша Кийс, Опра Уинфри, Клоуи Морец, Кристина Ричи, Джанис Дикинсън, Парис Хилтън.

Родените под този знак са много непринудени и общителни, но при това се отличават с висок интелект и дълбок вътрешен свят. Те едва ли ще ви разкажат за неприятностите си, но пък ще споделят с вас радостта и доброто си настроение, защото знаят, че колкото повече положителни емоции дадат, толкова повече ще получат насреща. Жените Водолеи често практикуват йога, интересуват се от философия и психология. Не си представят живота без други хора и са готови да помогнат на всекиго. Например Шакира, Дженифър Анистън и Опра Уинфри се занимават с благотворителност едва ли не цял живот и постоянно пишат позитивни постове в социалните мрежи.

Риби



Наталия Водянова, Риана, Орнела Мути, Ева Мендес, Дженифър Лав Хюит, Дрю Баримор, Кристин Дейвис, Рейчъл Вайс, Оливия Уайлд, Шарън Стоун, Лайза Минели, Ева Лонгория.

Жените Риби се смятат за най-романтичните и впечатлителни дами от целия зодиак. Те могат да се разплачат пред публика и не се страхуват да се покажат слаби. Сякаш дори чертите на лицата им изразяват душевното им състояние – радост или тъга, съгласие или възмущение. Колкото и години да минат, тези дами не губят детската си непринуденост и често изглеждат по-млади, отколкото са всъщност. Многодетната майка Наталия Водянова сякаш е замръзнала на 18 години, също като Орнела Мути, Ева Лонгория, Дрю Баримор и много други. Нищо чудно, че за Рибите кариерата не е най-важното – на първо място е семейството. Сигурно затова Ева Мендес и Оливия Уайлд практически спряха да се показват в светлината на прожекторите след раждането на децата си.

Автор: Ива Петрова