Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовен април очаква Раци и Лъвове!

Ето и априлския ни хороскоп за следващите три зодии:

Рак – През април вашето щастие е в ръцете ви. Очакват ви сериозни предизвикателства за преодоляване. Само се старайте да не вредите с действията си на другите. Това може да бъде много успешен месец по отношение на работата. През този период е добре да насочите по-голямата част от вашето внимание към кариерата си. Слънцето се движи през вашият 10-ти дом, така че упоритата работа ще ви доведе до успех. Освен това има вероятност за по-високо заплащане. Някои хора ще се обърнат срещу вас, а вие ще останете разочаровани, защото не сте го очаквали. Но трудностите са затова, за да бъдат преодолявани. Марс остава през целия месец в 12-я ви дом на мистиката и тайните. Някои от вас ще се занимават със задкулисна и тайна дейност. Тя може да бъде свързана с бизнес, корпоративни дела, сексуални връзки. Не е изключено да попаднете в болница. Пазете се от интриги и тайни врагове. Венера минава през дома ви на приключенията и пътуванията, където ще остане до 20 април. Това е моментът, в който имате възможност да разширите кръга си от познанства с хора от други градове и страни, да придобиете знания за други култури. Може да отидете даже на екскурзия. Мнозина ще предпочетат да се запишат на курсове за обучение. Друга проява на този период е духовното развитие, което ще обогати живота ви. Личният живот има изгледи да стане източник на щастие за вас, където ще можете да се разпускате след стреса на ежедневието. След 20-ти Венера влиза в знак Овен и любовта ви ще стане по-енергична и страстна. Внимавайте!


Лъв – Април е силен месец за вас. Много от планетите ще заемат благоприятно положение за Лъвовете. Юпитер укрепва творческият ви потенциал и ще ви предоставя добри възможности. Ще можете да завладеете нови области в живота, ако не стоите със скръстени ръце. Време за бъдещо планиране, сериозни намерения и решения. И накрая, но не на последно място, може да получите неочаквани доходи. Някои ще претърпят кардинални промени, дори да не искате. До 20 април Слънцето се движи в знак Овен, в тригон към вашия знак и ще ви влива жизнени сили. Ще се чувствате по-балансирани от обикновено и ще получавате многобройни импулси. Нуждата ви от самоутвърждаване е доста силна. Можете да реализирате успешно проектите си. Марс в секстил към знака ви ще ви вдъхва повече смелост и ще носи удоволствие от рискове и приключения, много приятелства. С лекота ще общувате и другите лесно ще се поддават на вашето обаяние. След 17 април Меркурий преминава в Овен, поради което отново има много добри условия за работа, преговори и във финансовия сектор. Подходящо за нови начинания. Бързо ще вземате решения. Очарователната Венера минава през осмия ви дом - дома на ресурсите: финансови, духовни, емоционални и физически, където ще остане до 20 април. Увеличава интереса ви към физическата страна на любовта, така че през месеца ви очакват доста страсти. Може да въплътите най-смелите си еротични фантазии!


Дева – Марс настанен в 10-я ви дом на кариерата ще пробуди желанието ви за слава и признание, ще стимулира професионалното ви честолюбие, ще получите силен приток на енергия и ще ви подтикне към динамични професионални действия, но това би било погрешен път, защото може да доведе до здравословни проблеми. Трябва по-скоро да се щадите и да използвате силите си много пестеливо, макар и целенасочено. Грижете се за себе си повече. Някои може да сложат начало на нова кариера, също така е възможна реорганизация на стария бизнес или началото на нов. Юпитер ще ви дава нови шансове и възможности. Може да се почувствате претоварени в момента, но шансовете за голям успех са там пред вас, просто не ги пропускайте. Помислете как да отделите житото от плявата, за да се съсредоточите само върху най-важното. Сатурн също ви носи стабилност и ви подпомага в делата. Планетата на комуникацията Меркурий до 17 април е в опозиция към знака ви, което означава, че трябва да се пазите от грешки, лъжи и недоразумения през това време. Също така, прикритото отношение на някои хора сега може да излезе на светло. Време е да обърнете повече внимание на отношенията, както любовните, така и в бизнеса. Планетата на любовта и хармонията Венера преминава през дома на партньорството, където ще остане до 20 април. Любовните отношения няма да са толкова удовлетворителни, колкото ви се иска. Многочислени обстоятелства ще влияят върху връзката ви. Време е да намерите баланс в най-важните отношения за вас. Може би трябва да се научите да бъдете по-малко емоционални и повече отговорни. С подкрепата на Венера по-лесно ще се разбирате с хората. Позволете си да се насладите на радостите в живота през този период.

Очаквайте хороскопа на останалите представители на зодиака за април през уикенда!