Новата година наближава, а с това и нови емоции в живота на всеки един от представителите от 12-те зодиакални знака. Нека видим какво вещае годината в любовен план.

ОВЕН

Ако искате промяна в любовен план, то периодът около 2 февруари ще бъде подходящ за такава. Тогава може да стартирате и нова връзка. Това важи особено за тези, които дълго време са без сериозна връзка. Хороскопът показва, че Овните ще чувстват силното влияние на Венера и ще са доволни, когато усетят вниманието на срещуположния пол. Ще има период, в който ще трябва да балансирате между работата и любовта.

ТЕЛЕЦ

Телци, още в началните месеци на годината ще настъпят кардинални промени за вас. Около 6 март се очертава да стартира промяната. Имайте предвид, че ще започнат големи промени в живота ви и ще продължат през следващите 7 години. Ако сте готови да излезете от зоната си на комфорт, може да изживеете страстна връзка, която никога преди не сте имали. Възможно е някои от вас да сключат и брак. От 31 октомври до 20 ноември ще ви се наложи да преосмислите настоящата ситуация в личния си живот.

БЛИЗНАЦИ

Тази година ще бъдете раздвоени между работата и личния си живот. По-напрегнати периоди в личен план за вас ще бъдат дните – 14 януари, 16 юни и 21 септември. През юли и декември нещата около личните ви взаимоотношения ще се изяснят. За някои от вас е препоръчително да задълбочат отношения с любим човек и да заживеят заедно под един покрив.

РАК

През тази година ще имате много добри възможности в личен план. Затова слушайте интуицията си. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак в периода от 19 до 31 юли. След този период ще може да стартирате зашеметяваща любовна история.

ЛЪВ

В началото на годината ви очакват страстни преживявания. През февруари много от вас ще срещнат нов човек. Това ще промени любовния ви живот за дълъг период от време. Много от вас ще преоткрият любовта и ще се отдадат на романтика.

ДЕВА

Ще бъдете изправени пред нови предизвикателства. В периода от 26 август до 28 ноември ще прехвърчат сериозни любовни искри. Семейните деви трябва да внимават да не се поддават на изкушения, защото е възможно да развалят брака си и хармонията в семейството.

ВЕЗНИ

Ще видите себе си и своя партньор в една нова светлина. Със сигурност обаче ще има промени в дома ви. Тези от вас, които вече са минали под венчило, е хубаво да помислят за деца.

СКОРПИОН

През 2019-а ще се сблъскате с реалността. Престанете да идеализирате любимия човек. Може да откриете, че мислите за човек от миналото си. Това е възможно да стане в периода от 5 до 28 март. Отдръпнете се за малко от работата и обърнете по-голямо внимание на личния си живот.

СТРЕЛЕЦ

Новата година ще бъде много успешна за вас в личен план. Още в първите месеци от 2019-а ще усетите любовта навсякъде около вас. Ще постигнете големи успехи с противоположния пол. Следвайте мечтите си и слушайте сърцето си!

КОЗИРОГ

Не забравяйте да отстоявате вашите желания. През януари, юли и декември ще имате най-много нужда от любов. Бъдете готови за промяна. Годината е подходяща да имате деца, независимо дали вече имате хлапе в семейството си.

ВОДОЛЕЙ

Около 21 януари трябва да сте много концентрирани и ще откриете нови неща за себе си. Възможно е старо приятелство да се прероди в красива любов. Имайте предвид, че влизате в изцяло нов цикъл на взаимоотношения, които няма да имат нищо общо с това, което сте преживели през последните две години.

РИБИ

Мислете за настоящите си желания и цели. През втората половина на годината на хоризонта ще се появи нова любов. В периода около 2 юли е възможно да преоткриете любим човек. Онези от вас, които вече са създали семейство, ги очаква хармония и радост.