Любовен хороскоп за 2021 година

29 декември 2020 | 10:05
19249
0
Pexels, Pixabay, Unsplash
0

За щастие трудната 2020-а вече е към своя край и много хора си задават въпроса какъв ли ще бъде любовният им живот през новата година. Дали дългите ни връзки ще преминат на следващото ниво? Новосъздадените ще издържат ли изпитанията на времето? Необвързаните ще открият ли най-после своята сродна душа? Макар никой да не знае с точност какво ни очаква, ние можем да се обърнем към похватите на добрата стара астрология и да открием някои отговори именно там. Според нея отговорът на въпроса как ще се развие любовния ви живот през новата година зависи основно от вашата зодия. Звездите ще вдъхновяват по различен начин представителите на отделните знаци. Как точно ще се случи това, разберете в следващите редове.

Овен

Планетата управител на Овните, Марс, в момента се намира в пределите на техния зодиакален знак, което означава, че те ще преминат в новата година изключително наясно със себе си относно любовните си отношения. Романтика няма да им липсва, но затова пък те ще продължават трепетно да търсят източници на много нови приключения, вълнения и страстни изживявания със своя любим. Необвързаните ще търсят любовта в човек, който ги кара силно да се забавляват, докато семейните ще намерят начини да разнообразят радикално връзката си. Ако партньорът им обаче няма намерение да им сътрудничи, те ще бъдат категорични в решението си да прекратят връзка, в която не се чувстват достатъчно щастливи и обичани.

двама, влюбени, градина, лято, цветя

Телец

Представителите на зодия Телец най-после ще се почувстват наистина готови да се задомят през 2021 година. Те ще осъзнаят, че се нуждаят от човек, с когото да блестят заедно по своя житейски път и да споделят мигове на щастие и тревога, рамо до рамо в този луд свят. Ако вече са успешно обвързани, Телците ще бъдат напълно способни да издигнат отношенията си на следващото ниво. Ако пък сте от необвързаните представители на зодията и сте в търсене на единствения, запомнете месеците юли и август. Тогава Венера и Марс ще ви заредят с положителна енергия и ще донесат късмет в живота ви под формата на среща с някой наистина специален.

Близнаци

Близнаците да се подготвят за огромни промени и разместване на пластовете в любовния си живот през новата година. Северният лунен възел ще играе съществена роля по въпросите на сърцето, така че трансформацията е задължителна. Обвързаните може най-после да решат да не продължават да заравят главата си в пясъка и да вземат решение да прекратят връзка, която е компромисен вариант за тях. Те ще се чувстват достатъчно уверени в себе си да търсят човек, който да бъде по-подходящ от настоящия. Несемейните ще имат уникалната възможност да срещнат някой наистина обещаващ кандидат за тяхното сърце. Тази съдбовна среща най-вероятно ще се случи в периода между месеците септември и октомври. Като цяло това ще бъде една наистина успешна 2021-а година за всички Близнаци.

двама, ръце, заедно, бъдеще, брак, сватба

Рак

Домът ще заема централно място в живота на представителите на зодия Рак, което ще бъде перфектно стечение на обстоятелствата, предвид колко важен е семейният уют за тази водна зодия. Между стените на своята крепост те се чувстват най-удобно, сигурно и защитено. През 2021-а година всички Раци ще са в търсене на отдадена връзка и споделени чувства. Те са готови най-накрая да прекратят номадския си живот и да отдадат сърцето и времето си само на един човек. Тези, които вече са намерили любовта на живота си, ще бъдат благословени да посрещнат първата си рожба. Това вероятно ще се случи в края на година през месеците ноември или декември.

Лъв

Лъвовете ще посрещнат навечерието на 2021-а година, знаейки перфектно какво искат от живота. И ще се борят докрай, без да се задоволяват с нищо друго, освен най-доброто. Необвързаните ще са в търсене на своята втора половинка, но ще имат определени изисквания, които, ако не бъдат оправдани, няма да се подлъгват и да се впускат в излишни афери с неподходящите хора. Семейните пък ще бъдат много по-откровени в изразяването на своите желания и стремежа да задоволяват нуждите си. Те вече знаят много добре своята цена и ще се борят, докато не получат това, което смятат, че заслужават. Юпитер ще осветява темите за брака през новата година, така че се очаква много необвързани Лъвове да минат под венчило именно през следващите 12 месеца.

семейство, щастливи, заедно, празници, прегръдка

Дева

Девите ще бъдат сред малцината, които няма да преживеят особено големи трансформация в любовния си свят през идната година. Необвързаните ще продължат безнадеждно да търсят своята перфектна половинка, с която най-сетне да свият гнездо и да се задомят. Обвързаните пък, ще се чувстват достатъчно щастливи и пълноценни с връзката си такава, каквато е и няма да имат желание да променят нищо в нея. Ако все пак се случи така, че започнат нови взаимоотношения, пътят няма да бъде лесен и ще се наложи да преодолеят не малко предизвикателства. И все пак, има надежда и по-светло бъдеще за всички връзки, които Девите стартират в края на лятото. Тогава те просто ще сияят и ще бъдат наистина неустоими за противоположния пол. С малко повече късмет и подкрепа от звездите проблемните взаимоотношения ще останат в миналото и партньорите ще открият нов по-вълнуващ и романтичен път един към друг.Везни

През 2021-а година Везните ще заздравят настоящата си връзка, а необвързаните ще са в търсене на сериозни любовни взаимоотношения с дългосрочна перспектива. Сатурн, който се свързва със стабилността и неразрушимата енергия, ще аспектира с мощен положителен тригон знака Везни, който ще помогне много за осъществяването на тези цели на Везните. Тези представители на зодията, които ще копнеят за промяна в любовния си живот, ще получат голяма подкрепа от Вселената. Необвързаните пък ще имат не една и две възможности да открият нова и щастлива любов или нов път, по който да поемат и да бъдат щастливи. Те вътрешно са готови за промяната, единствено им остава да я манифестират и в реалността.

залез, прегръдка, силуети, небе, синьо, лилаво, розово

Скорпион

Скорпионите се славят като потайни и мистериозни персони, но тази година те ще са готови най-после да излязат на светло. Прекарали са достатъчно време през изминалата година, за да наблюдават и осъзнаят какво точно им липсва в любовта, за да се чувстват пълноценни и щастливи и сега са готови да се впуснат в нови приключения и забавления, с които да разнообразят любовния си свят. Необвързаните Скорпиони вече са съвсем наясно какво търсят като качества в своя партньор и с увереност и спокойствие ще селектират най-добрия за тях кандидат. Обвързаните пък, ще искат да израснат още повече със своите възлюбени и ще бъдат наистина решени да предприемат следващата голяма крачка в развитието на своите взаимоотношения. Месец март ще бъде ключов за Скорпионите. Тогава ги очакват много промени на любовния фронт – срещи, раздели, ключови събития и безброй възможности. Възползвайте се от тях Скорпиони.

Стрелец

Стрелецът, типично за неговата природа, ще търси повече вълнение и разнообразие в любовта през следващата година. Забавлението, приключенията и партитата ще са сред техните топ приоритети, както и запознанството с нови хора и пътуванията до непознати места по света. Необвързаните Стрелци ще бъдат в центъра на купона цяла година, докато семейните ще се радват на рутината и спокойствието на старото и познатото в любовта. Не се очакват сериозни промени или катаклизми по това направление в техния живот. Те просто ще искат да се наслаждават на настоящото си семейно положение като малко го разнообразят, но без да преминават на следващото ниво. За тези от тях, които все пак имат желание и готовност да срещнат истинската любов, ще им се отдаде прекрасна възможност в края на март и началото на април.

есен, жътва, цветя, леха, равнина, одеало, влюбени, двама

Козирог

Работливите Козирози преминаха през 2020-а година, осъзнавайки как изборите, които са направили до този момент, са ги довели до настоящото им положение. През 2021-а те ще получат проникновение за това какво точно търсят в любовта. Според астролозите, представителите на тази консервативна зодия най-после ще разберат как искат да изглежда и да се държи идеалният за тях партньор и ще отворят сърцата си за него. Семейните Козирози ще изживеят една спокойна година, като ще положат известни усилия, за да запазят хармонията и искрата на страстта жива в рамките на връзката. Те ще усетят как с всеки изминал ден стават все по-близки и по-отдадени на общото си бъдеще заедно.

Водолей

В рамките на знака Водолей ще се подвизава строгият, но справедлив Сатурн, което означава, че представителите на тази зодия няма да могат много да си почиват през следващата година. Планетата на реда и дисциплината не толерира случайните флиртове и забежки, затова ще процъфтяват връзките, които са основани на взаимно доверие и са доказали своята стойност с годините. Всичко, което е временно, фалшиво или нетрайно, ще бъде разрушено, но истинската любов и нейните плодове ще възтържествуват през 2021-а. Необвързаните Козирози няма да имат особено желание да си губят времето с хора, които нямат сериозни намерения към тях. Но затова пък ще прекарат дълго време и ще положат наистина много усилия, за да намерят единствения. В периода между февруари и април той магически ще се появи в техния живот, така че няма да им се наложи да чакат прекалено дълго.

целувка, двама, заедно, щастливи, бъдеще, любов

Риби

Изминалата година беше меко казано трудна за представителите на зодия Риби, които обикновено са свикнали да гледат на живота през розови очила. Ето защо те ще се постараят доста в търсенето на източници на забавление и щастие през 2021-а. Необвързаните ще се заемат сериозно с откриването на нов спътник в живота, докато семейните ще заложат на възобновяването на страстта в позастиналите любовни взаимоотношения. Лятото ще бъде най-благоприятния период за стартирането на любовна връзка или за разпалването на огъня между дългогодишните партньори. 

Четете още: Тези 4 зодиакални знака ще открият любовта през 2021-ва

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.