Октомври ще ни донесе интересни и изненадващи емоции, повечето от които ще ни отворят очите към партньора в много аспекти. Има вероятност да загубим половинката си поради собствени грешки или да осъзнаем някои истини за човека до нас. Месецът няма да е обичаен и за да съхранят двойките любовните си отношения, е желателно да положат мъничко усилия и преди всичко да помнят, че за да получиш, трябва и да дадеш. Важното е да осъзнаем, че партньорът до нас не ни е даденост и лесно можем да го загубим, ако се отнасяме към него като към нещо, което ни принадлежи завинаги. Ето защо през този период е необходимо да излезем от руслото на рутината и да се стараем по-често да изразяваме любовта си един към друг. Не само на думи, но и на дела.

Овен

На необвързаните октомври ще донесе нова любов, среща с необичайна и интересна личност и изненадващи преживявания с прекрасни емоции. Много е вероятно през този месец да получите новина, касаеща живота на приятел от миналото или бивш партньор. Любовта през този месец ще е навсякъде около вас.

Телец

Любовният ви живот през този месец ще е истинска буря от емоции. На моменти това ще ви донесе усещане за несигурност и нестабилност, ще ви подтикне да се замислите по-сериозно над връзката си - дали си заслужава, дали грешката не е във вас самите или нещо друго е причина за вътрешните ви съмнения. Важното е да разсъждавате трезво и да успокоите топката, докато не е станало твърде сложно. В личните ви отношения може да възникне недоразумение поради погрешно изтълкувани думи или жест. Такива неща ще предизвикат съмнение и подозрителност във вас или в партньора ви.

Близнаци

В началото на месеца вероятността за създаване на щастливи дългосрочни взаимоотношения е голяма, но бъдете предпазливи през последните дни на октомври, има вероятност от голямо разочарование. Обвързаните ще са твърде заети, за да отделят необходимото внимание на партньора си, което донякъде може да се отрази негативно на взаимоотношения им. Интимните ви отношения ще бъдат леко колебливи и ще залитат ту към едната, ту към другата крайност.

Рак

Позицията на небесните тела подсказва, че личният ви живот през октомври няма да се развива по най-добрия начин. Периодът ще изисква от вас да се фокусирате върху стабилизирането на любовната си връзка, както и върху разрешаването на неприятни въпроси, свързани с нея. Ако чувствата към партньора ви са силни и искрени, ще устоите на тези изпитания. В противен случай вероятността от раздяла ще бъде доста голяма. До голяма степен разривът между вас може да настъпи по вина на трети лица.

Лъв

Октомври е месец на равносметка и изясняване. Ако досега сте се съмнявали, че до вас е точният човек, през този месец ще получите шанс да решите окончателно. Представителите на вашия знак имат нужда да почувстват ответен отговор на любовните си чувства. В противен случай усещането за празнота и неразбирането от страна на половинката може да наклони везната към решение за раздяла. Обратно, ако партньорът изпитва и дава ясна индикация на чувствата си към вас, връзката ще има щастливо продължение. Съветът на звездите е да отделите време един за друг, в което да прекарате само вие двамата на някое тихо и уединено кътче. Там ще възкресите романтиката и ярките, страстни чувства.

Дева

В началото на месеца много от вас ги очакват приятни романтични приключения и много позитиви. Необвързаните представители на вашия зодиакален знак няма да се оплакват от липсата на внимание, но на сериозни чувства и отношения едва ли ще може да се надявате. Новите запознанства няма да се развиват отвъд баналното флиртуване. Някои от вас ще се опитат да възстановят стара връзка. Постоянните отношения през октомври ще се развият относително гладко и безопасно. Може би сега, в кръга от роднини, ще трябва да преминете през тест за самостоятелност. Съветът е да си припомните съветите и препоръките на родителите си и тогава ще успеете.

Везни

Трябва да сте предупредени, че любовните ви отношения през октомври, няма да се развиват по най-успешния начин. Този месец ще бъде изпълнен с изпитания и трудности. Необвързаните представители на вашия зодиакален знак ще бъдат склонни да харесват партньори, който абсолютно не им подхождат. Вероятно е да не постигнете взаимност и поради тази причина ще страдате. Ако имате връзка с по-млад от вас партньор, през октомври ще обмисляте свои съмнения или желания да промените нещо във връзката си.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през този месец не допускайте илюзии или прекалена самонадеяност в любовните си отношения. Любовта не е подарък, който човек получава ежедневно, особено ако не вложи чувства и енергия за нейното развитие. През този месец всички неискрени или тайни прояви в любовта ще бъдат поставени на изпитание или разкрити. През октомври избягвайте напрежението или конфликтите в дома си, защото тяхното развитие може да прерасне в сериозен сблъсък, охлаждане на отношенията и дори раздяла. Ако сте в бракоразводен процес, предстоят ви конфликти и нелицеприятни ситуации.

Стрелец

Необвързаните ги очакват много приятни мигове, нови запознанства и срещи, обаче трябва да сте наясно, че на сериозни и дългосрочни взаимоотношения не трябва да се надявате в този месец. Нещата едва ли ще стигнат до повече от флирт. Любовният ви живот с партньор от друго населено място ще премине през няколко специални преживявания. Що се отнася до тези, които имат връзка от дълго време, сега те трябва да покажат повече инициативност.

Козирог

В любовната сфера през октомври ще изживеете цяла гама от емоции: от ревност и недоверие до пълна хармония и взаимно разбирателство. В средата на есента представителите на вашия зодиакален знак ще трябва да обърнат специално внимание на най-близките хора и семейните проблеми.

Водолей

Необвързаните представители на този зодиакален знак не си струва да вземат сериозни решения през октомври. Може би ще подновите връзка с бивш приятел, но няма гаранция, че подновените отношения ще се развият по-успешно от първия път. Семейните този месец ще трябва да покажат по-голяма строгост към децата, за да укрепят авторитета си. В комуникацията с роднините може да възникнат някои трудности, защото вашите планове ще бъдат в разрез с намеренията на вашите близки и намирането на компромис ще бъде трудна задача.

Риби

През октомври ще ви се наложи да преодолеете емоционални проблеми в любовната си връзка. Вашата или на партньора ви чувствителност сега ще бъдат проблем в комуникацията ви. Като цяло през този месец вашата романтична връзка ще бъде поставена на изпитание, което ще ви покаже кой колко е сериозен и искрен във вашите отношения.

Четете още: 21 тайни от характера на зодия Везни