Септември е прекрасен месец и време за любов! Природата неусетно се преобразява и времето става по-меко, а жаждата за горещи страсти е обуздана. Летните флиртове за някои остават скъпи спомени, други бързо ги забравят, а трети ги възраждат в стабилни връзки.

Вижте какво вещаят звездите за представителите на всички зодии и какво да очакваме на любовния фронт през деветия месец от годината.

Овен
Огненият темперамент на Овена може да му изиграе лоша шега през септември. Ако продължава да върви с "рогата напред", може да провали добрите перспективи на връзка, която се е зародила през юли и август. Овни, успокойте топката и си дайте сметка какво искате от другия пол. Нещата не винаги стават по вашия начин. Вразумете се.

Ето пълният хороскоп за зодия Овен за септември.

Телец
През септември Телецът ще бъде обзет от мързел (кога ли го е напускал) и ще си даде кратка почивка. Това е обяснимо. Лятото е неговият сезон и доста се е поуморил от емоции, пътуване...Представителите на тази зодия ще разчитат на стари лаври в любовта и иначе казано - няма да си дават много зор, за да спечелят нечие благоволение.

Ето пълният хороскоп за зодия Телец през септември

Близнаци
Как не се уморихте, Близнаци, от скитане, купони, забавления и разговори с приятели. Да, това е вашата стихия, но е време да се спрете и да помислите дали птичето вече не е кацнало на рамото ви, а вие пак се ослушвате. Септември е идеалното време да пропилеете още една възможност...Не го позволявайте! Звездите ви дават зелена светлина за нова любов, но, все пак, това няма да стане без ваше участие.

Ето пълният хороскоп за зодия Близнаци през септември

Рак
Ракът спокойно може да изпълзи от подмола си, където напоследък лекува раните на собственото си безразсъдство на любовния фронт. Септември ще го изпрати в орбитата на бурна и романтична връзка от друго измерение. Всичко лошо ще бъде забравено, пометено от урагана на новата емоция.

Ето пълният хороскоп за зодия Рак през септември

Лъв
Лъвове, има един човек, за когото мислите непрекъснато, без да си давате сметка, че трайно се е загнездил в ума ви...Това не е вашият човек. Звездите не са благосклонни към вас за нова връзка. Не си създавайте излишни проблеми и се придържайте към статуквото.

Ето пълният хороскоп за зодия Лъв през септември

Дева
Деви, вие сте красиви и очарователни, провокирате другия пол, а после се държите като ощипани госпожици. Какво се чудите? Или пак си правите тънки сметки? Държите се така, сякаш някой ви е стиснал за гушата. Отпуснете си душата и се дръжте естествено. Септември е вашият месец! Имате благоволението на звездите да постигнете чудеса в любовта.

Ето пълният хороскоп за зодия Дева през септември

Везни
Толкова сте влюбчиви, хващате се за всеки комплимент, за всеки влажен поглед на представител на другия пол. Съчетано с прословутото ви чудене, връзката ви през септември би била пълна катастрофа. Ще попаднете на поредния "куц кон".

Ето пълният хороскоп за зодия Везни през септември

Скорпион
Секс, секс и само секс ви е в главата! Така ще е и през септември. Какво повече?

Ето пълният хороскоп за зодия Скорпион през септември

Стрелец
Чувството ви за свобода на моменти е непоносимо за бъдещата ви или настояща половинка. Играете го небрежни, но егоизмът ви е очевиден. На някой трайно му е писнало от номерата ви. Внимавайте, през септември половинката ви може да ви изневери!

Ето пълният хороскоп за зодия Стрелец през септември

Козирог
Козирози, това важи най-вече за жените, твърдоглави и инатливи сте като истински кози! Месеци наред полагате усилия в посока спечелването на доверието на един мъж, а сега се дърпате. Има ли момент, в който изобщо знаете какво искате? Ако не се вразумите, очаква ви тъжна и самотна зима.

Ето пълният хороскоп за зодия Козирог през септември

Водолей
Вие сте пословични с ината си, но той няма да ви помогне в любовта. Този път отстъпете, защото септември ви дава чудесни перспективи за победи на любовния фронт. Разчитайте на вродената си виталност и нещата ще ви се получат.

Ето пълният хороскоп за зодия Водолей през септември

Риби
Уморени сте от хиляди задачи и многото ангажименти, с които ви затрупа август. Дайте си почивка и заложете на неангажиращи връзки и контакти, защото през септември не сте в най-добрата си форма.

Ето пълният хороскоп за зодия Риби през септември