Автор
Десислава Недева

Любовна съвместимост между Близнаци и Водолей: Социалната революция

Близнаци и Водолей са от тези двойки, които сякаш са заедно от десетилетия, но така и не успяват да формират традиционното семейство. Това е така, защото и двамата са много свободолюбиви, но пък се разбират само с един поглед и се допълват до съвършенство. Тяхната връзка е силна и с потенциал за дълготрайност, но само ако е изпълнено условието за нестандартност.

Отношенията между Близнаци и Водолей се градят основно на интелекта. Те могат да говорят по най-разнообразни теми до безкрайност, тъй като и двамата имат широк кръг интереси и не спират да се учат и да израстват като личности. Допълнителен бонус към успеха на връзката им е изключителната им социална активност. Въпреки всички тези сходства, има нещо, което се усеща като проблематика между тези двамата и това е липсата на силна страст. И двата знака са емоционално дистанцирани и ако няма подкрепящи огнени акценти в наталните им карти, сексуалният им живот би бил доста механичен. За щастие в никакъв случай не е скучен, тъй като обичат да експериментират, но отсъствието на дълбоко чувстване по време на самия акт, го прави да изглежда като по учебник. Добрата новина е, че и двамата партньори са еднакво студени като темперамент и цялата тази безпристрастност не притеснява нито един от двамата.



Не очаквайте от тази двойка да заживее на семейни начала или да сключи брак от днес за утре. Те могат да се обичат до полуда, но дълго време да отлагат съвместното съжителство или пък просто не им пречи да поддържат връзка от разстояние. За тях това не е проблем и дори засилва влечението им един към друг, тъй като много държат на личната си свобода, дори когато са във връзка. Естествено този лайфстайл шокира техните близки и приятели, което допълнително внася вълнение и вдъхновение в любовния живот на тази въздушна зодиакална комбина.



Когато Близнаци и Водолей се намират във връзка, освен времето, прекарано заедно, те много държат да продължат да имат достатъчно свободно простраство за себе си и своите лични интереси. Защото ако се свържат с човек, който е по-обсебващ и ревнив, напрежението, което усещат, ще ги принуди рано или късна да напуснат любовното ложе.

Отношенията между тези два знака имат голяма перспектива. Планетата на комуникацията Меркурий владее Близнаците , докато Водолей се управлява от обичащия да шокира всички Уран. Като тандем те могат да стартират една истинска социална революция. Тях не ги интересува какво мислят останалите, нито следват утъпкани пътеки, но имат достатъчно здрав разум, за да успеят да се справят със злободневните задачи на съвместното съжителство. То със сигурност не влиза в категория конвенционални любовни взаимоотношения, но в крайна сметка на кого му влиза в работата какво се случва зад чуждите врати.



Потенциална заплаха за безоблачното бъдеще, което звездите предричат на тази двойка, е прекаленият инат на Водолея, който идва малко в повече на подвижните и адаптивни Близнаци, както и раздразнението у аналитичния Водолей, предизвикано от лекомислието на повърхностния им партньор. За щастие пословичното търпение на Водолея ще спаси връзката от провал, а и в света на тези два знака, това са незначителни проблеми, които бързо и лесно могат да се преодолеят. Трябва да се случи нещо наистина грандиозно, за да разтърси основите на тази двойка, която притежава стабилни морални устои и споделя обща ценностна система.

Най-позитивният сценарий между тези два знака е в създаването на една красива, здравословна и експресивна връзка. Те взаимно разширяват хоризонтите пред себе си, задоволяват любопитството си към света и предоставят нужната свобода и въздух, за да поддържат интереса си един към друг, но и да не се отдалечат прекалено много. Те представляват една наистина вълнуваща, модерна, динамична и леко странна двойка, достойна за нашето възхищение.

Четете още: Любовна съвместимост между Дева и Скорпион – Кармична свързаност