Автор
Десислава Недева

Любовна съвместимост между Дева и Скорпион – Кармична свързаност

Вероятно се чудите как така силен, мощен и властен знак като Скорпиона може да бъде привлечен от една кротка и непретенциозна Дева. Истината е, че и двата знака са мистериозни и енигматични натури, които сякаш притежават някакво магическо очарование, което пленява околните. Тези двамата имат много общо помежду си и могат да създадат един непобедим тандем, когато се влюбят един в друг.

Двете зодии са известни със социалната си сдържаност, така че на първо време е странно, че изобщо някъде се е осъществила някаква среща между тях. Но когато нещо е писано да се случи, то намира своето време и място да го направи. Веднага щом искрата е запалена, усещането за кармична свързаност е първото нещо, което двамата усещат на секундата. Чувствената природа на Скорпиона, както и неподозираните сексуални влечения на Девата са двата признака, че връзката им е твърде вероятно да започне в леглото. Но едно е сигурно – тя няма да приключи там, а ще се развие в нещо много по-голямо и значимо от просто секс.



Дълбоката емоционалност на Скорпиона може да идва малко в повече на сдържаната и аналитична Дева, но и двата знака търсят сигурност и стабилност в партньорските взаимоотношения. Скорпионът искрено се възхищава на земната и уверена Дева, докато Девата вече е попаднала в плен на дълбоката и харизматична аура на Скорпиона. И двете зодии притежават проницателност и вродена силна интуиция, която както може да бъде влудяваща, така и наистина пленителна. Тя ще им помогне да изгладят различията помежду си и като една невидима нишка ще свързва двамата влюбени до сетния им дъх.

И двата знака са лоялни, когато се намират във връзка и биха предпочели семейния уют пред това да излязат навън и да общуват интензивно с други хора. Това може да изглежда като доста затворена тайнствена връзка отстрани, но истината е, че Скорпионът има вътрешен подтик да закриля Девата, а Девата би направила всичко възможно, за да поддържа огъня помежду им. Тяхната отдаденост и желание за контрол всъщност работят в положителна посока, освен ако единият не е прекалено доминантен върху живота на другия.



Когато отношенията им са на етап, в който различията помежду им са вече изгладени, комуникацията във връзката може да бъде една от най-добрите от всички зодиакални двойки. Девата се управлява от планетата на комуникацията Меркурий, а Скорпионът е подвластен на Марс, който носи най-страстната енергия. Споровете между тези две зодии са разгорещени, но също и особено продуктивни към своя финал. Опасността се крие в това, че ако Скорпионът във връзката се окаже прекалено властолюбив, а Девата твърде мекошава в желанието си да угоди на всички, балансът ще се разруши и единият ще започне буквално да изсмуква енергията на другия, Това както се досещате няма как да има щастлив финал.

Нетипична, но и някак кармична изглежда връзката между Дева и Скорпион за страничните наблюдатели. Дори самите участници в нея не са съвсем наясно как успяват да мелят брашно заедно, но е очевидно за всички, че им се получава и то учудващо добре. Е, любовта е необяснима и в това се крие най-голямата и сила, нали така?

Четете още: Любовната съвместимост между Рак и Лъв: Приказка с хепи енд