Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовни трепети носи ноември на Овена

Овен – Първата десетдневка на ноември ще бъде относително спокойна и ще можете да постигнете планираните цели без големи трудности. Ще имате голям напредък в реализирането на дългосрочните планове. Уран ще се върне обратно в знака ви и ще предизвика напрежение и забавяне на новите проекти. Влизането на Юпитер в знака на Стрелец на 8 ноември ще ви открие нови възможности. Ще се отрази благоприятно върху бизнеса. През втората десетдневка на ноември Слънцето ще направи секстил с Плутон. Ще имате подкрепата на вашите началници и ще можете да дадете най-доброто от себе си при решаването на сложни ситуации на работното място. На 16 ноември Марс ще влезе в знака на Риби, а Венера отново ще тръгне директно, което прави подходящо времето за изпълнение на тайните ви планове и предимство пред конкуренцията. От 17 ноември Меркурий тръгва на ретроградна разходка, което ще затрудни сътрудничеството ви с чуждестранните партньори. През третата десетдневка Марс ще направи квадратура с Юпитер, което ви предупреждава да избягвате да инвестирате в проекти, свързани с чуждестранни и образователни институции. Ще постигнете стабилност след 26 ноември, когато ще получите шанс да се възползвате повече от очакваното. Вашите действия ще бъдат уместни и добре координирани. Що се отнася до здравето, трябва да обърнете повече внимание на храненето - твърде много мазнини и пикантни храни ще окажат лошо въздействие върху сърдечно-съдовата система.

Тригонът на Венера с Марс, вашият управител, ще подобри връзките ви със сътрудниците и ще ви донесе успех в обществените дейности, както и в интимните ви връзки и ще внесе необходимата динамика в отношенията ви. Ще бъдете изпълнени с инициативи и ще имате идеи как да прекарате по-приятно времето с любимия си човек. Свободните представители на знака ги очаква неочаквана среща с човек, с когото са имали приключение в миналото. Това няма да ви остави безразлични.

Телец –
Първата десетдневка на ноември е благоприятна за вас. Ще подобрите и укрепите отношенията си с бизнес партньори и сътрудници благодарение на тригона на Слънцето с Нептун. Ще имате добър усет за това как да се приближите към хората на висока позиция, които да ви подкрепят. На 8 ноември Юпитер ще влезе в знака Стрелец, което ще увеличи шансовете ви да започне да се подобрява вашето финансово положение. Очакват ви подобрения в областта на работата и кариерата. Може да се постигне успех в области, свързани с услуги относно красотата, като козметични и други. Втората десетдневка на месеца ще бъде по-динамична. Марс ще направи секстил с Уран и ще можете да разработите таен план или идея, която ще ви даде предимство пред конкуренцията. Венера ще излезе от своята ретроградност, което ще ви подпомогне при личните изяви. Меркурий влиза в ретроградност на 17 ноември в знака Стрелец и поради това обърнете внимание на финансовите транзакции, може да има забавяне в плащанията, което ще доведе до застой и ще наруши плановете ви. В края на ноември Слънцето ще направи съвпад с Юпитер, което ще доведе до подкрепа от началниците ви или до напредък в кариерата ви. На 27 ноември Марс ще направи секстил със Сатурн. Ще покажете голямо умение и постоянство във всичко, което изисква систематично и техническо знание от вас. Така може да спечелите. Успехи ви очакват в областта на компютърните технологии и електрониката, както и в големи проекти. Безработните ще имат възможност да бъдат наети в административния сектор или в сродна област, като например счетоводна служба. Особено ако имате квалификация за тези работни места.

Тригонът Венера с Марс ще внесе повече динамика, но и повече хармония във вашите отношения. Страстите, които бяха досега на втори план за по-дълъг период, сега ще се събудят отново. Ще се почувствате отново желани и привлекателни. Не се стеснявайте да поемете инициатива в любовен план. От друга страна, през втората половина на ноември Марс ще влезе в знака на Риби и ще направи квадрат с Юпитер. Вашият партньор ще стане по-емоционален, което ще направи вашето общуване по-трудно. Ретроградният Меркурий ще има допълнителна заслуга за това. Личните ви взаимоотношения ще бъдат нестабилни и ще има напрежение и хаос. Ще се стабилизират едва в края на месеца. Свободните представители на знака могат да получат внимание от страна на лице, което познават повърхностно или ще срещнат в компанията на свои приятели.

Близнаци –
Бъдете внимателни в бизнес отношенията, защото ще трябва да се адаптирате към различни ситуации, които ще бъдат с променлив характер. За да избегнете проблеми при работа, изпълнявайте задълженията си навреме и внимавайте да не допускате грешки. През втората десетдневка на ноември Марс навлиза в знака Риби, а Меркурий става ретрограден и това ще ви донесе нестабилни ситуации в разработването на работните задачи, изобщо в работата. Обстоятелствата изискват да се адаптирате към различни препятствия и също така можете да бъдете притиснати от многобройни изисквания на вашите клиенти, колеги, делови партньори. Някои от вас ще започнат ново и доходоносно бизнес партньорство. Втората половина на месеца не е добре за вас да сключвате нови договори. Могат да възникнат още разногласия, недоразумения с бизнес партньори или колеги и крайният срок за съвместни проекти ще бъде забавен. Третата десетдневка на ноември ви носи нови усложнения в бизнес отношенията си заради квадрата на Меркурий с Марс. Вие ще имате разногласия с вашите началници. Избягвайте рисковите ситуации. Безработните Близнаци ще могат да получат работа в рекламни агенции, центрове за обслужване на клиенти или обществени институции. Първата половина на месеца ви носи стабилно здраве и добър имунитет. Нужно е повече движения. Избягвайте дъждовно и ветровито време, обличайте се по-добре. През втората половина на ноември Марс може да повлияе върху вашето здравословно състояние. Ще бъдете по-чувствителни към стреса.

Влизането на Юпитер в знака на Стрелец на 8 ноември и във вашата сфера на любовта и брака ще допринесе за подобряване на връзката ви с любимия човек. Ще се почувствате мотивирани да прекарате повече време заедно. Преходни несъгласия относно общите цели ще възникнат поради квадрата на Марс с Юпитер на 20 ноември, но ще можете да ги изгладите бързо.

Ноемврийският хороскоп за следващите три знака от зодиака очаквайте утре >>