Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любовта ще завладее сърцето на Козирозите и Водолеите през април

С различни емоции ще се сблъскат представителите на зодия Козирог, Водолей и Риби през месец април.

Козирог – Това определено ще бъде колоритен месец, който няма да ви позволи да се отегчите. Април е благоприятно време да делегирате част от задълженията си и да намалите натовареността си. Особено в работата и финансите нещата вървят добре, сега е подходящо време за преговори и стратегии! Слънцето до 20 април е в квадратура към вашия знак и в крайна сметка ще донесе доста предизвикателства. След това влиянието става по-благоприятно. Марс в Близнаци може да доведе до преориентиране в много позиции. Намерете възможност да научите нещо ново. Добра идея би било да се запишете в курсове за обучение. От Юпитер голяма полза няма да имате, късметът едва ли ще ви падне сам от небето, но със съзнателна дейност и усърдни усилия ще можете да разчитате на някакви успехи. През първата половина на месеца Меркурий и Венера ще бъдат в знак Риби. Това е времето, когато вашата интуиция ще бъде много силна, така че трябва да се доверите на това, което ви подсказва. Сега най-важното е да не се затваряте в собствения си свят и да не се откъсвате от близките си хора. В допълнение също така е много чувствително и романтично време. Това е идеалният период за укрепване на личните взаимоотношения. Ще бъдете забелязвани, където и да отидете. С благост и кротост ще можете да достигнете до сърцето на всеки човек. Околните ще се обръщат към вас за съвет, а приятели ще ви канят да прекарате времето си заедно. След 20 април поведението ви ще стане по-импулсивно. Свободните представители на вашия знак имат шанс за романтична среща.

Водолей – През април Юпитер и Марс ви дават много положителна енергия. Ще бъдете доста активни и общителни. Бъдете по-внимателни и избягвайте конфронтация или опасни ситуации. През първата половина на месеца качества като състрадание, толерантност, щедрост и отдаденост ще бъдат доста ценни. И такова поведение ще ви помогне бързо да получите това, което искате. Слънцето е в благоприятна позиция към вашия знак и ще ви влияе положително. Сега ще имате добри възможности за изпълнение на своите проекти, затова трябва да сте активни и да се възползвате от тях. Ще може да се обърнете към нужните хората, защото те също ще ви подкрепят. През април ще бъдете източник на уникални идеи, предложения и решения, които ще идват с лекота при вас. Поради ретроградния Юпитер има възможности за много промени в кариерата и работата. Не се опитвайте да се противопоставяте на тези промени, най-лесният начин е да промените отношението си към тях. Повече вниманието ви ще е привлечено от финансовите теми, защото Венера преминава в сектора на парите, където ще пребивава до 20 април. През този период въпроси свързани с финанси, пазаруване, приходи и разходи ще станат доста актуални. Може да получите нов източник на доходи или да намерите допълнителна работа, която не само ще подобри финансовото ви състояние, но и ще повиши вашето самочувствие. Планетата на любовта ще ви дари със страст, спонтанност и приятни изненади. Това се отнася не само за финансовата сфера, но и за любовта.

Риби – В началото на април Меркурий прави съвпад с Нептун във вашия знак. Бъдете внимателни при вземането на важни решения. Ще бъдете склонни към нереалистични идеи. Затова не се препоръчва да стартирате нови бизнес проекти през този период. На 10 април Венера ще направи също съвпад с Нептун, което ще засили интуицията ви. Вашите творчески способности също ще се увеличат и ще успеете да постигнете успехи. Вие ще се озовете в светлината на прожекторите, защото очарователната Венера преминава през вашия знак. Планетата на любовта и красотата ви прави очарователни и по-привлекателни. Ще можете да привличате лесно хората към себе си чрез силата на личния си чар, да ги подкупвате с омайваща усмивка. Използвайте това време, за да постигнете заветната си цел, независимо дали става дума за любов, семейни въпроси или кариера. Благотворните ефекти на Венера ще спомогнат да придобиете по-голяма увереност. Юпитер ще започне ретроградно движение във вашата сфера на работата и кариера. Това ще ви накара да се заемете сериозно с предишни, но незавършени или забравени задачи, които са се натрупани междувременно. В средата на април Слънцето образува тригон с Юпитер и това може да ви донесе финансови подобрения. Вашите инвестиции могат да се окажат печеливши. Като цяло личните взаимоотношения през първата половина на месеца ще процъфтяват. Ще видите реален напредък в комуникацията. През втората половина обаче ще трябва да покажете повече търпение, за да постигнете желаното. След 20-ти по-голямата част от планетите ще влязат в знака Овен и ще изпълнят живота ви със страст, спонтанност и активни събития, които няма да ви позволят да се отпуснете.