Месецът ще ви посрещне мрачно и негативно. Ще ви е трудно да намерите щастието в ежедневието си, защото ще сте обременени от стрес и тревожност. Пролетната умора идва със закъснение при вас. Почивка или медитация ще ви помогнат да възстановите загубената си енергия. Потърсете светлината в себе си, за да преборите мрака навън. Не губете вяра, че много скоро ви очакват по-хубави дни.

Ще се чувствате в капан, изолация или ограничени под някаква форма. Няма да имате сили и желание за нищо. Част от тези емоционални състояния ще бъдат плод на вашето въображение и прекаленото задълбаване в дребни проблеми. Пазете се от депресивни състояния и негативни мисловни модели. Опитайте да се настроите по-позитивно и да се освободите от тях.

Ще почувствате силно сътресение в емоционален аспект. Необвързаните от вас ще усетят тежестта на липсата на любов и връзка. Обвързаните ще бъдат емоционално изтощени и няма да могат да изразят чувствата си по най-добрия начин. Обърнатото Асо чаши ви съветва да се съсредоточите върху любовта към себе си. Погрижете се за вас самите, за да можете да си позволите да изживеете и изразите напълно емоциите си.

През май ще се изолирате и ще загубите връзка с близките си. Няма да ви е нито до празнуване, нито до приказки. Не се дистанцирайте изцяло от социалния си кръг, защото ще ви е трудно да се завърнете когато този период отмине. Радвайте се за щастието на близките си без завист и предразсъдъци. Намерете време да поговорите с приятели и семейство.

Заредете батериите, защото ще ви трябват свежи сили за прекрасните неща, които предстоят!

Четете още: Майски тароскоп за зодия Дева