Необходимо е този месец да загърбите нещо, което някога е било важно за вас, за да продължите напред. Има човек или обстоятелство, което ви спира и пречи на развитието ви. Раздавате прекалено много от енергията си и това ви носи единствено изтощение. Ще се наложи да преминете през период на емоционално дистанциране и е необходимо да потърсите по-дълбок смисъл в живота си.

През март ще бъдете в застой. Ще почувствате празнина и ще загърбите приятели и цели. Не разпилявайте мислите си и не се задълбочавайте в проблемите, за да не се окажете объркани и несигурни в бъдещето си. Ще отнеме време да осъзнаете напълно промените, които търсите, но трябва да се доверите на процеса и да не губите концентрация.

@woman.bg Козирози, въоръжете се с постоянство и отдаденост #taroskop #тароскоп #capricorn #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Обърнатата Принцеса чаши представлява емоционална незрялост или нестабилност. Повърхностни цели като материални придобивки и луксозни изживявания ще замъглят съзнанието ви. Тази карта подсказва, че ще ви е трудно да се свържете с емоциите си или ще изпитвате трудности при изразяването им. Потърсете подкрепа от близките си, или се доверете на специалист.

Въпреки това, този месец ще постигнете голямо израстване, ако вложите повече постоянство и отдаденост. Вселената ви носи завършване на цикъл, просветление и постигане на майсторство и съвършенство. Това означава, че още в края на март ще постигнете завършеност и успех в учението или на работното място.