Месецът ще бъде труден за вас. Тройка мечове носи разбито сърце, предателство или болезнена раздяла. Дори да не сте имали големи очаквания в отношенията си с някого, се чувствате разочаровани. Някои от вас ще дълбаят в миналото, отваряйки стари рани. Опитайте се да си спестите токсични свръх-анализи. Вместо това, споделете с верен приятел.

Очакват ви проблеми на работното място. Липса на сътрудничество или прекъсване на контакт в областта на кариерата или финансите. Не усещате достатъчна подкрепа и не чувствате, че сте на една вълна с вашите колеги, шефове или бизнес партньори. Внимавайте много и вършете задачите си по конец, не давайте поводи за допълнителни главоболия. Потърсете и съмишленици, понякога не е във ваш интерес да сте вълк-единак.

Обърнатият принц на жезлите предполага липса на енергия, страст или мотивация. Загубили сте искрата, която ви движи така уверено напред. Ще почувствате невдъхновени или незаинтересовани да преследвате целите си. Внимавайте да не обърнете това в жестокост и арогантност. Не позволявайте да размъти съзнанието ви. Потърсете начини да възвърнете своя стимул – разнообразни изживявания или нови взаимоотношения.

Четворка чаши ви носи апатия или неудовлетвореност, особено в емоционален аспект. Нищо ново не ви се случва, а така копнеете за обратното! Търсите щастие в материалното, а то не е там. Чувствате се откъснати от емоциите си, изпитвате чувство на досада. Потърсете отново контакт с вътрешното си „аз“ и се научете да цените това, което вече имате.

Важно е през този месец да отделите време, за да осмислите чувствата си и да преодолеете всички болезнени преживявания.