Въоръжете се с лист и химикалка, защото този месец ви предстои планиране. Начертайте пътя си, вземете необходимите решения и предприемете най-добрите действия за себе си. Вземете поука от грешките си досега. Ще се почувствате уверени и вдъхновени да поемете контрола над живота си и да преследвате целите си докрай. И най – дългият път започва с първата крачка. Вземете ли решение, не отделяйте прекалено много време в задълбочени размисли, защото това може да ви обърка или разколебае.

Очаква ви промяна. Имате низ от възможности на хоризонта и много пътища, които водят към по-добро бъдеще. На някои от вас им предстои пътуване, на други кариерно преориентиране.

Обърнатата Двойка дискове ви предупреждава да потърсите баланс и стабилност преди да продължите напред. Съсредоточете се върху практическата част и детайлите на плановете си се уверете, че всичко е наред, преди да продължите. Не прекалявайте с ненужни разходи и не се опитвайте да контролирате всичко.

Обърнатият Император обаче предполага, че може да имате проблеми с власт или контрол. Може да се чувствате безсилни или несигурни как да отстоявате авторитета си по най-добрия начин в дадена ситуация. Трябва ви повече фокус и дисциплина.

Като цяло този месец ви уверява в потенциала и напредъка, които имате, но може да се наложи да се преборите с объркване, нестабилност и липса на контрол и авторитет. Като се справите с тези предизвикателства и останете фокусирани върху целите си, ще намерите път към успеха и щастието.

Четете още: Мартенски тароскоп за зодия Овен