Автор
Десислава Недева

Мистериозните любовници – съвместимост между зодиите Рак и Скорпион

На пръв поглед личността на Скорпиона изглежда прекалено силна и (нека бъдем честни) страшна за деликатната и нежна душа на Рака. На практика обаче нещата не стоят съвсем така. Колкото по-продължителна е тяхната връзка, толкова по-здрава става тя. Между тези два знака съществува химия, която в допълнение с лоялността и дълбоката страст, характерни и за двамата представители, превръща отношенията им в истинска магия.

Както Ракът, така и Скорпионът са водни знаци, които са способни да изпитат разтърсващи емоции. Единственото, за което копнеят в този живот, е стабилността. Връзката помежду им е чувствена, получена от смесването на най-сексуалния знак в зодиака, Скорпион, с романтичния и страстен Рак. Когато всичко в отношенията им върви по мед и масло, те се разбират дори без думи и достигат такова ниво на интимност, че сякаш са двете половини на един и същи човек. Любовта между тях обикновено пламва от пръв поглед. Те успяват да си предоставят един на друг всичко, от което имат нужда. Ракът внася известна доза практичност и здрав разум, който служи като котва за магнетичния Скорпион. Освен това и му помага да овладее тъмната си страна и внася позитивизъм в техните отношения. Както знаем, Скорпионът е болезнено ревнив, но това се харесва на Рака, който по този начин се чувства желан. Добрата новина е, че нито един от двата знака не е склонен към изневери. Тяхната връзка се гради на взаимно доверие и респект. Тези две зодии не обичат да излагат личния си живот на показ, което придава една мистериозност на тяхната връзка. Не очаквайте от тези двамата да разказват на приятели и съседи за проблемите помежду си. Всъщност никой не знае какво се случва зад вратите на общия им дом. Малко двойки са толкова подходящи спътници в живота, но това е нещо, което е известно само на самите тях .

Естествено проблеми има и в най-добрите семейства. Скорпионът често може неволно да наранява чувствителната душа на Рака, докато той бавно и методично му лази по нервичките с променливите си настроения. И двете зодии са силно манипулативни, но малко предимство има Скорпионът, който ще използва слабите места на Рака срещу самия него. Те обаче сякаш са свързани с невидима нишка и ако решат да прекратят връзката си, ще страдат неимоверно много. За щастие това е малко вероятно да се случи. Поне в този живот. Скорпионът не е от знаците, които се предават лесно, още повече, когато е почувствал такова силно, почти свръхестествено привличане. Ракът е кардинален знак и ако усети, че нещата не вървят добре, няма да стои със скръстени ръце, а ще вложи всички усилия да направи каквото е необходимо, за да върне баланса във връзката.



Зодия Рак се управлява от Луната, която е отговорна за емоциите, докато Скорпионът е подвластен на мощния и трансформиращ Плутон. Слети в едно, енергиите на тези два знака носят тайното оръжие за успешни взаимоотношения със себе си до края, а именно – трансформиращата сила на емоциите.

Четете още: Любовната съвместимост между Рак и Лъв: Приказка с хепи енд