Автор
Десислава Недева

Може ли да се забрави жена Лъв? Никога!

Всеки един знак от зодиака има своите силни и слаби страни, но докато някои зодии са просто много харесвани, то нека отбележим, че жените Лъвици са най-силно обичани. И въпреки че на моменти могат да бъдат наистина доминиращи, ние просто не можем да не ги обожаваме.

Защо изпитваме такива силни чувства и привързаност точно към този знак? Ето 5 невероятни факта за тяхната личност.

1. Те са нежни и с големи сърца

Жените Лъвици са винаги обожавани от своите мъже заради естественото си поведение и желание да помагат на околните. Те винаги ще помислят първо за нуждите и желанията на своя любим, чак след това за своите собствени. Също така не се свенят да показват колко много самите те обичат половинките си, дори на публични места. За тях табута не съществуват.



2. Жените Лъвици са директни и прями в общуването си

Макар на пръв поглед да ви се струва, че това е по-скоро негативна характеристика, всъщност няма нищо по-успокояващо да знаеш, че човекът отсреща казва това, което мисли. Жената Лъв не се страхува да нарича нещата с истинските им имена, дори когато е наясно, че думите ѝ могат да ви причинят болка. В началото може и да ѝ се обидите, но с времето ще разберете, че това, което ви казва е за ваше добро. Жените Лъвици винаги искат най-доброто за хората, които обичат и няма да си спестят критиките, но те са насочени към вас с единствената цел да израснете като личности.

3. Те са артистични и креативни натури

Лъвиците изпитват постоянен вътрешен порив да работят и да творят. Независимо дали става дума за писателска дейност, мода, танци или пеене, няма равни на тях, когато се захванат с нещо. Притежават уникален вкус и усет за нещата и правят всичко в живота си с класа и стил, които никога не остава неоценени.



4. Те са страстни и неподправени

Лъвът е знак, който се управлява от Слънцето и носи неговата неизчерпаема енергия и мощ. То им дава заряд и ги прави безмилостни в постигането на своите цели. Те работят и творят с невероятна пламенност и страст и умеят да се забавляват, докато работят, като едновременно с това са организирани и последователни в своите действия. Тези жени имат нужда от мъж до себе си, който е самоуверен, осъзнат и отговаря на интелектуалното ниво на своята половинка.

5. Жените Лъвици са уверени в себе си лидери

Също както животното лъв, представителките на тази зодия са така уверени в себе си и привличат вниманието и обожанието на околните само заради това, което са, без да се напрягат да доказват своите качества. Освен това притежават убийствено чувство за хумор, което ги прави неустоими събеседници.



Няма да ви лъжем, ако сте решили да прекарате остатъка от живота си с жена от тази атрактивна зодия, определено няма да ви бъде лесно, но е нещо, което си заслужава да опитате. Ще бъдете изненадани от света, който има да ви показва тази Лъвица. А най-интересното е, че ще научите толкова много неща от комплексната ѝ персона, че цял един живот няма да ви стигне, за да ѝ се наситите.

Четете още: 9 причини жените Водолей да побъркват мъжете от любов