Щом сте тук, значи имате подозрения за себе си или някоя ваша приятелка, която не обича да си почиства четката за коса, да мие чиниите или просто е горд притежател на навик, който ви дразни и говори за нейната немарливост. Факт е, че не всички жени сме добри домакини и често тези, които не се справят с хаоса вкъщи са от определени зодии. Единствено изключение правят онези дами, чийто асцендент е Дева. Те имат особено отношение към чистотата.



1.Телец

Вие обожавате домашния уют, хубавата храна и приятната обстановка, но като цяло не си падате по прекалената подреденост и чистота. Склонни сте да прекарате часове около печката, за да приготвите онова страхотно ястие, което сте опитали в последния ресторант, който посетихте преди няколко дни, но няма сила, която да ви накара да измиете посудата след това. Не и в същия ден. Винаги изглеждате добре и се стараете много за външния си вид, но признайте си, че често губите разни вещи, защото сте си спретнали един малък симпатичен хаос.

2.Близнаци

Вие сте прекрасна компания и изключително много обичате да общувате с другите, само че сте кошмарна партия за съжителство. Сякаш хаосът ви успокоява. Но истината е, че чистенето за вас е просто една скучна и не чак толкова необходима дейност. Добре, че сте чаровни.

3.Везни

Не може постоянно да подреждате и чистите след себе си и да забърсвате насъбралата се прах. Вие сте над тези неща. Разбира се, когато видите, че чиниите в мивката вече са образували нещо като Еверест и не можете да си откриете някоя дреха, се мобилизирате и давате всичко от себе си, за да не ви се налага в близките седмици да чистите отново. Истината е, че съзнанието ви е фокусирано върху много по-важни за вас въпроси от домашния уют, което може да доведе до по-кризисни ситуации вкъщи.



4.Скорпион

Да кажем, че нямате слабост към чистотата. Предпочитате да влагате енергията си в куп други занимания, но не и в поддържането на домакинството. Не обичате да прекарвате твърде много време вкъщи и някак чистенето не ви се струва достатъчно интересно занимание. Когато се излъжете да останате у дома, няма да застанете пред печката, а по-скоро ще си поръчате пица или суши, а кутиите няма да бъдат изхвърлени...скоро.

5.Риби

Единствената причина, заради която сте в тази класация е разсеяността ви и предполагаме, че не сте изненадани. Вярваме, че не си падате по хаоса, но понякога просто не го забелязвате, защото вниманието ви е заето с други въпроси, а и признайте си, че често се отдавате и на мързела.

Четете още: Най-трудните зодии: С кои мъже да не създавате семейство