Мързи ги да гледат: 5-те най-лениви зодии

30 август 2022 | 14:06
13899
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Мързелът е качество, с което човек не бива да се гордее. Всеки от нас може да стане мързелив при определени обстоятелства, но има зодии, за които това е начин на живот. Време е да разберете кои са 5-те зодии, при които мързелът е малко повече от допустимото.

Везни

Везните могат да бъдат лениви, но въпреки това да са доста работоспособни. Стига да поискат, те могат да свършат работата си по най-правилния начин. Проблемът е, че до последния момент човек не може да бъде напълно сигурен, че тази зодия ще си свърши задачите и няма да се откаже. Когато им се даде работа, трябва да сте е напълно убедени, че Везните ще я вземат присърце и ще я изпълнят докрай. Ако им се даде някоя неприятна задача, Везните ще я отлагат докато може.

мързел

Рак

Тази зодия не е мързелива по рождение, просто обича да върши нещата бавно и мудно. Често пъти Раците могат да се оплачат, че са твърде претоварени от задачи и редовно се правят на изморени и изтощени. Те обичат да манипулират другите със своите чувства и усещания, като никой не знае какво точно се върти в главата им. Мразят някой да ги командва, когато става въпрос за работа. Тази зодия е домошар, тя обича да си седи вкъщи, да се протяга на дивана. Когато искат да се видят с приятели, Раците предпочитат да ги поканят на гости у тях. 

мързел

Риби

Рибите имат две страни. Когато решат, те могат да бъдат страшно продуктивни и да работят неуморно. Проблемът е, че ако нещо отклони вниманието им, те се разсейват и може да се демотивират. Това е импулсивна зодия, ако си наумят нещо са готови да го направят на момента, без да се замислят за последиците. В очите на другите изглеждат така, все едно се скатават и се покриват, но всъщност това въобще не е вярно. Проблемът е когато загубят концентрация, тогава може да станат мудни и мързеливи.

Лъв

Царете на мързела определено са от зодия Лъв. Ако им дадат трон, на който да седнат, те определено ще се възползват и няма да искат да станат от него. За тях работата трябва да се върши от други хора, а те само да наставляват. Често пъти отказват да работят, като си измислят различни доводи за това. Мързелът за Лъвовете е нещо нормално, те са свикнали с него. Другите хора може и да им се дразнят, но на тях не им пука особено. Тази зодия може да им страхотни идеи, но да ги пропилее заради своята ленивост и инертност. Огненият знак е свикнал да ръководи, той има лидерски заложби, затова е му е трудно, когато трябва да се подчинява на някого.

мързел

Телец

Телците не обичат да работят твърде много. Те си пестят силите за нещо по-приятно и полезно. Те са упорити, но не обичат да си дават много зор. Ако трябва да свършат нещо елементарно, това е доста трудна задача. Тази земна зодия предпочита да направи хиляди други неща или просто да си почива. Затова Телецът е много подходящ за практикуване на собствен бизнес. Обобщено, Телците са умни и практични, но не обичат да изпълняват чужди задачи или молби.


Четете още: 3 зодии, чиито представителки носят най-голям късмет на мъжете си

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  30 август 2022 | 14:13 отговор
 

И ОТ МЪРЗЕЛ СЕ УМИРА.

 
 
30 август 2022 | 14:13

!!! В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...!!!

 
30 август 2022 | 14:14

nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
30 август 2022 | 14:14

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени