Автор
Десислава Недева

Мъжът Овен – Лошото момче на зодиака, което всяка жена трябва да има в живота си

Така, влюбили сте се в мъж, който е роден между 21-ви март и 20-ти април. Да, знам, че е адски секси и притежава една характерна провокация, която му придава доза мистериозност, но и усещане за опасност и адреналинът ви литва до небесата винаги щом го зърнете. Какво обаче крие това очарователно лошо момче зад мачовската си обвивка? Предстои да разберем, защото ще ви разкрия всичко, което трябва да знаете за мъжа Овен.

Силен отвън, но нежен отвътре

Мъжът Овен изглежда твърд като скала. Той не е особено добър в споделянето на своите чувства, нито в демонстрирането на привързаност и отстрани изглежда властен и недостъпен. Това определено действа възбуждащо за представителите на нежния пол, защото хем е секси, хем е силен и може да бъде и лош. Такъв е наистина, но само към непознатите. Когато някоя дама завладее неговото сърце, той се превръща в кротко агънце, което обича и глези любовта на живота си. Е, има си своите трески за дялане, но е изключително страстен, лоялен и всеотдаен партньор. Ако имате късмета точно вие да сте избраната, той ще ви накара да се чувствате като истинска принцеса.



О, Боже, какъв характер!

Тъй като Овенът е първият огнен знак от зодиака, неговата страст често се превръща в яростен гняв, когато се ядоса. Той е съвсем наясно с тази своя неспособност да владее емоциите си и се стреми редовно да тренира, за да изпуска парата чрез физическа активност и да не натрупва стрес в тялото си. Тази негова избухливост добавя още една точка към образа му на лошото момче. А всички знаем, че страстта на гнева много лесно може да се пренесе в спалнята и да се трансформира в един бурен и паметен секс за сдобряване.



Жената до него трябва да бъде...

Мъжът Овен много добре знае какво иска и как да го постигне. В това число са и жените. Той вижда обекта на своите желания като крепост, която трябва да покори. После идва следващата. Докато не си намери майстора, разбира се, тогава се превръща от овен в агънце, както вече споменах по-горе. Каква обаче трябва да бъде жената, която ще направи тази магическа трансформация? Какво търси мъжът Овен в една истинска дама? За него тя е независимата, грижовната и изпълнена с енергия красавица, по която всички мъже точат лиги. И това е само кратък списък от хилядите изисквания, които той има към човека до себе си. Също така няма да бърза с купуването на пръстени и вдигането на сватба. Макар да изглежда темпераментен и нетърпелив, когато се отнася до въпросите на сърцето, мъжът Овен може да бъде доста селективен. Но веднага щом е убеден, че това е неговата принцеса и не иска да бъде с никоя друга, нещата започват да се случват доста бързо. Ще трябва да се примирите със сцените му на ревност. Приемете ги като начин да покаже колко много ви обича и не иска никога да ви загуби.



Огън момче

Овенът е огнен знак, при това не кой да е, а първият в зодиака. Той изгаря в своята страст и ще се чувства най-щастлив до човек, който умее да я поддържа в здравословни граници. За него е от изключителна важност животът му да бъде вълнуващ, изпълнен с предизвикателства, дори това да включва чести семейни скандали. Мъжът Овен е буен, секси, но си заслужава всяка минута от строшените ви нерви. Бъдете автентични, когато сте заедно. Овните не харесват изкуствените и превзети жени, а пошлостта ги отвращава. Те жадуват за страстта, която гори във вас и разпалва огъня на любовта до последната глътка въздух.

Четете още: Това са зодиите, които вероятно няма да се разболеят от коронавирус