Автор
Woman.bg

На 21 май харчете с мярка, за да не съжалявате

Луната намалява (до 3 юни).

Българската православна църква почита св. Константин и майка му царица Елена, намерили кръста, на който бил разпнат Христос. Имен ден празнуват Елена, Елеонора, Константин, Костадин/а, Костадинка.

Буква Е е първа буква и първа гласна в името Елена и е шестата буква в азбуката. Тя символизира любовта и е призвана да служи на другите. Когато Е е първа гласна в името, такъв човек проявява активност, контактен е, пътува често, динамичен е, има силни душевни преживявания и вълнения, може да е носител на прогресивни идеи, лесно се сприятелява.

Е е представител на числото 6 и поради това е привързана към дома, гостоприемна е, отзивчива, сърдечна, всеотдаен родител, отговорна, честна и лоялна в работата, семейството и към приятелите.

Денят е подходящ за делови дейности, бизнес, организационни мероприятия, срещи, разговори, договаряния, обществени и медийни изяви, приятелски или семейни събирания, празненства, чествания.

Внимавайте за безразборни харчове, ненужни разхищения, дори загуба на пари. Ето защо се веселете и харчете с мярка, за да не съжалявате, когато тържеството приключи.

Автор: Sunny Lambroso