Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Близнаците е с тези 3 зодии

Близнаците са голяма беля в любовните отношения и всеки, който е имал вземане-даване с тях ще го потвърди. Когато става въпрос за сексуални отношения, всичко при тях се свежда до изследване на нови територии, опитване на забранени неща и тестване на границите. Палави и креативни, Близнаците са родени да се забавляват, да се свързват с другите и да се носят необезпокоявани по течението. Кой ще плува най-приятно с тях в дълбоките води на любовта и секса, вижте в следващите редове.

Водолей

Тези две зодии са създадени да бъдат заедно и да откриват нови вселени в сексуалните изживявания. Връзката между тях е жизнена и динамична. Близнаците се възхищават на нестандартното мислене на Водолея и никога няма да се наситят на изобретателния му подход под чаршафите. И двете зодии са силно комуникативни и с лекота изразяват открито своите нужди и желания. Те винаги се носят на гребена на една и съща вълна и са отворени да опитат нови движения и пози, още преди да са пристъпили към класическите такива. Това е перфектният тандем – креативни любовници, които имат необятно въображение и са готови да разговарят свободно за идеите и желанията си в секса.



Стрелец

Близнаците и Стрелецът са живото доказателство, че всъщност противоположностите се привличат. Въпреки своите различия, в леглото те са изключително съвместими. И двамата са остроумни и се привличат първо по думите, а след това по феромоните. И двата знака са силно интелектуални и се възбуждат най-вече от начина на изразяване и общуване на своя събеседник. Както Близнаците, така и Стрелците са жизнени и дръзки натури и не се свенят да заговорят другия или да започнат открито да флиртуват с него. Тъй като и двете зодии са отворени към новото и притежават авантюристичен дух, за тях е важно по време на сексуалния акт да се забавляват и да си прекарат времето повече от добре. Когато искрата помежду им се запали, те са наистина може би най-горещата двойка, която съществува на планетата.



Дева

На пръв поглед тези две зодии сякаш нямат никакви допирни точки, но всъщност те споделят един общ управител, а именно – Меркурий. Те са аналитични и някак си дистанцирани, когато става въпрос за сексуални изживявания. Заедно обаче, техният апетит един към друг расте с геометрична прогресия. Аналитичното мислене и реалистична оценка на Девата изглеждат на Близнаците неустоимо секси. Техните очаквания в любовните отношения са сходни, така че няма да има изненади, когато са решили да си намерят просто приятелче за секс. Другият ще бъде напълно наясно в какво се забърка и така няма да има наранени накрая. Практично, нали? Освен това и двата знака са подвижни, което означава, че нямат никакъв проблем в това да проявят гъвкавост в своя подход, когато се налага и са отворени да изследват нови територии винаги, когато са решили, че скуката е завладяла ежедневието им.

Четете още: Най-добрият секс за Овена е с тези 3 зодии