Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Девата е с тези 3 зодии

Самото название на зодия Дева, може би ви навява наистина чисти и святи асоциации, но не се заблуждавайте. Представителите на този знак могат да бъдат доста фриволни под завивките. И тъй като Девите са прочути с високите си изисквания, не всеки би се промъкнал в тяхната спалня. И все пак съществуват 3 зодии, които биха отговорили на стандартите им и които се смятат за перфектните партньори на тази целяща се към перфекционизъм напориста зодия. Вижте кои са те:

Телец

Комбинацията между тези два знака е наистина успешна, тъй като те има склонността да се движат с еднакво темпо. Девата е истински професионалист и често мисли прекалено много и задълбочено, без това да е необходимо. Това ѝ пречи да се отпусне по време на любовните игри, но с малко окуражаване и подкрепа от спокойния и чувствен Телец, тя бързо ще се настрои на романтична вълна. Телецът има дарбата да накара всяка Дева да мисли единствено и само как да си доставят взаимно удоволствие в спалнята. Там те са истински тандем, който работи в перфектна симбиоза.



Близнаците

Тъй като Меркурий се явява управител както на Девата, така и на Близнаците, техните умове са еднакво будни и креативни що се отнася до сексуалните отношения. Тази тяхна обща черта ги прави особено подходящи сексуални партньори, тъй като си общуват идеално по време на акта и открито заявяват кои точно желания и копнежи държат да бъдат задоволени. Въпреки че тези две зодии имат коренно различен подход в живота, те умеят да изгладят различията си чрез сексуална игра. Понякога точно тези разминавания в техния светоглед нажежават още повече страстта им между чаршафите им.



Скорпион

Когато стане дума за сексуален контакт, Скорпионите гледат на него като на едно магично и извънтелесно изживяване, докато Девата го смята просто за практично средство за доставяне на удоволствие, сваляне на напрежението и нищо повече. Ето къде се пробужда интересът на аналитичната Дева. Единствено Скорпионът може да отвори съзнанието ѝ за едно по-висше изживяване на любовната игра. Той малко по малко ще я въведе в света на мистичното и ще ѝ покаже каква върховна наслада може да се изпита, когато не само телата, но и душите им се слеят в едно. Девата обожава да научава нови неща, а това определено е непозната територия за този праволинеен знак от зодиака. Освен това както Девата, така и Скорпионът носят в душите си искреност, лоялност и последователност, която може да им помогне да създадат една наистина стойностна връзка, базирана на взаимно уважение и горещи страсти.

Четете още: Най-добрият секс за Овена е с тези 3 зодии