Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Козирога е с тези 3 зодии

Представителите на зодия Козирог са прочути със своята силна амбиция, затова може би няма да ви изненадаме, ако ви кажем, че те много добре знаят как да се справят в леглото и нямат никаква нужда от напътствия или окуражителни думи. Но ако вие сте зодия Козирог и искате да изживеете един наистина вълнуващ, разтърсващ и незабравим секс, има 3 зодиакални знака, които ви гарантират изживяване, което може да се сравни единствено с изстрелване в космоса. Вижте кои са те:

Рак

Ракът е водна зодия, докато Козирогът принадлежи на земните знаци. Тези две стихии си пасват идеално и с лекота предусещат и успяват да задоволят всички нужди и желания на своя партньор в интимен план. Тази двойка е наистина успешна в любовните игри, като заслугата основно принадлежи на Козирога, който предпочита да доставя удоволствие на човека, с когото е, отколкото да очаква наслада само за себе си. Ракът от своя страна обожава да бъде обгрижван и обсипван с внимание, което ще го мотивира да даде всичко от себе си, за да бъде достоен сексуален партньор.



Скорпион

Както вече споменахме, стихиите вода и земя се разбират идеално помежду си и тандема между Скорпион и Козирог не прави изключение. При срещата на тези два знака, се формира една силна и динамична връзка, която има потенциала да се развива и да се превърне в нещо наистина специално. Началото винаги е като изстрелване на фойерверки, тъй като и двата знака се славят за най-страстните любовници на зодиака. Въпреки че Козирозите са малко по-резервирани към партньорите си и двете зодии държат изключително много на взаимното доверие. Тайната на успешната връзка между Скорпиона и Козирога се крие в склонността им да тестват своите възможности, без да прекрачват прекалено много границата на допустимото.



Водолей

Вероятно не сте си представяли, че най-големите бунтари на зодиака ще си пасват сексуално с почитащите традицията Козирози. В живота представителите на тези две зодии вероятно имат много разногласия, но в спалнята се разбират повече от прекрасно. Всъщност, преди да бъде открита планетата Уран, знаците Козирог и Водолей са споделяли една и съща планета – управител, а именно – Сатурн. Този факт е и причина за няколко общи характеристики, които двете зодии имат помежду си, а именно целеустременост, работохолизъм и избягване на сериозни връзки. Ето защо доста често връзката между тях е по-скоро отворена, но и двамата нямат нищо против със свободата, която взаимно са си отпуснали. Докато показват взаимно уважение на личното си време и пространство, драмите са непозната територия за представителите на два от най-интересните зодиакални знака.

Четете още: Най-добрият секс за Телеца е с тези 4 зодии