Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Рака е с тези 4 зодии

За да вкарате един Рак в леглото, ще трябва доста да се постараете. Сластните погледи, нежния тембър и подмятането на косата няма да ви свършват никаква работа. Но веднъж щом успеете, ще разберете, че всичките ви усилия ще бъдат щедро възнаградени. Също като животното, което олицетворяват, представителите на зодия Рак са твърди отвън, но крехки отвътре. Тяхната чувствителност и сензитивност ги превръщат в чувствени любовници, които знаят как да ви доставят върхово удоволствие под завивките.

Раците използват сексуалния контакт, за да се свържат на едно по по-дълбоко ниво със своя любим, а тези 3 зодиакални знака имат най-голям шанс да разберат колко трансформиращ и магичен може да бъде той.

Рак

Нито един знак, освен Рак, не може да достави по-голямо удоволствие в сексуално отношение на друг Рак. Когато двама представители на тази зодия се срещнат, избухва една истинска експлозия от романтични и страстни моменти. В леглото емоционалната връзка помежду им е много по-силна, отколкото физическата. Те обичат да се гледат в очите, да се докосват, да се прегръщат и да си говорят дълго за общите си цели и планове за бъдещето. Ако двамата успеят взаимно да преодолеят честата смяна на настроенията, те ще създадат на практика една неразрушима връзка.




Скорпион

Очаквайте дълбока и проникновена връзка между представителите на тези два знака. И двете зодии са силно интуитивни и инстинктивно знаят точно кои думи, действия или дори жестове ще предизвикат силна възбуда в другия. Освен това както Раците, така и Скорпионите издигат стени пред себе си, които трудно биват разбити, защото предпазват лесно ранимата си душа от погазване. Ще им отнеме доста време докато се допуснат един другиму, но веднъж свалили гардовете, те ще изгарят в страстния огън на любовта докато смъртта ги раздели. В него те ще претопят всички граници не само на физическо, но и на духовно ниво – телата и душите им ще се слеят в едно.



Козирог

Козирогът е срещуположният знак на Рака, което автоматично означава, че има силно привличане помежду им на база тяхното различие и взаимно допълване. Сексът между тези две зодии може да се сравни с едно перфектно изиграно танго между професионални танцьори. По време на целия танц, Козирогът се оказва водещият, а Ракът безусловно следва неговите стъпки и създава така необходимата хармония и такт помежду им. Сексуалният контакт при тези два знака е по-скоро традиционен, отколкото да разбива някакви табута, но докато и двамата се чувстват удовлетворени и задоволени, няма поводи за притеснение. Поради липсата на прекалено бурна страст, конфликти почти липсват, но пък има опасност връзката бързо да се изчерпи и разпадне без време. Но ако душите им се срещнат на кармично ниво и успеят дълго да поддържат връзката помежду си жива, те ще се радват на едни от най-стабилните и безоблачни взаимоотношения в целия зодиак.

Четете още: Най-добрият секс за Телеца е с тези 4 зодии