Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Риби е с тези 3 зодии

Слушали ли сте истории на хора, които разказват как виждат звезди и ангели по време на оргазъм? Ако са били представители на зодия Риби, то те със сигурност не са преувеличили. Независимо от вашата зодия, сексът с партньор, който е Риби, е равнозначен на сбъдване на всички ваши мечти и фантазии. Все пак това е знакът, който се управлява от Нептун, планетата на копнежите, въображението и илюзиите. Няма да бъдем много далеч от истината, ако кажем че сексът с представители на зодия Риби е едно духовно, трансформиращо изживяване, което може да те изстреля в други светове. Те са нежни, интуитивни и обичливи партньори, които се привързват лесно и обожават да угаждат на прищявките на своите любими. Ако сте достатъчно големи късметлии, вие вероятно сте една от тези 3 зодии, които са сексуално най-съвместини с последната, но най-интересна зодия.

Скорпион

Тези две водни зодии просто вибрират на една и съща честота, което ги превръща в една от най-чувствените любовни двойки на зодиака. Що се отнася до секса, Скорпионът е най-прочувственият знак, който може да запали пожара на страстта в сърцето на всички останали. Представителите на зодия Риби обаче не са всички останали. Те умело успяват да овладеят и култивират извиращата страст от Скорпиона и заедно да потънат в блаженството на сексуалния акт, без нито един от двамата да бъде погълнат от емоциите на другия.



Козирог

Козирогът и Рибата се допълват изключително добре в спалнята. Първият обожава да командва парада, докато вторият се чувства приятно в полагащата му се подчинена роля. При тях няма да откриете никакви игри за надмощие. Когато Козирогът се почувства отегчен, Рибата с охота ще разнообразни сексуалния им живот, влизайки в която роля си пожелае за една пламенна и разтърсваща любовна игра. Адаптивността на представителите на зодия Риби се явява като свеж полъх в живота на патриархалния, обичащ структурата и традицията Козирог.



Водолей

Според Юнг, в леглото ни привличат хора, които нямат никакви допирни точки с характера ни в живота. Ето защо Рибите и Водолеите са токъв страхотен тандем в сексуално отношение. Водолеите са хората с най-ексцентрична и уникална природа, което прави вкусовете им доста интересни и фетишистки, когато става въпрос за креватните им изпълнения. Ето защо те срещат известни трудности в намирането на партньор, който да не се стъписа от извратените им сексуални предпочитания. Е, с Рибите няма да имат такъв проблем, защото за тях нищо на този свят не е толкова абсурдно, че да ги отврати. Те също приветсват нестандартните идеи и с голямо желание опитват нови и вълнущави неща, без дори да се замислят дали излизат от границата на нормалното или не.

Четете още: Най-добрият секс за Везните е с тези 3 зодии