Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Скорпионите е с тези 3 зодии

Мислете бързо! Кой знак според вас би бил най-съвместим сексуално с представителите на най-горещата зодия, а именно Скорпиона? Ако отговорът ви е „всички“, то не сте много далеч от истината. Тези палавници са прочути със среднощните си похождения и всички техни партньори се изказват ласкаво относно представянето им в леглото. Но ако трябва да сме напълно прецизни в оценката си и когато става дума за перфектна съвместимост, съществуват 3 определени знака от зодиака, които пасват идеално на сексуалното темпо на Скорпионите. Вижте кои са те:

Телец

Според астролозите Скорпионите и Телците са боговете на секса. Те са два противоположни знака и точно този факт добавя допълнителна сила в химията, която съществува между тях. Стихиите земя и вода работят във взаимна симбиоза, докато фиксираният характер и на двата знака придава дълбочина, интимност и усещане за сигурност, когато се намират в някакви взаимоотношения. Освен това, Скорпионите имат дарбата да предусещат какво точно би задоволило най-много претенциите на Телеца, което кара вторият да се чувства обгрижван, обичан и ценен. И двата знака притежават състезателен характер, което ги стимулира да докажат един на друг своето превъзходство в спалнята. А резултатът от тази надпревара е един горещ и продължителен сексуален акт.



Скорпион

Въпреки, че в повечето случаи представителите на един и същи зодиакален знак трудно мелят брашно заедно, това правило не важи за Скорпионите. Помнете, че за тях няма по-възбуждащо нещо на света от това да бъдат забелязани и някой да разбира същността на тяхната природа. А кой би могъл да го направи по-добре от друг Скорпион? Те гледат на света по един и същи начин и успяват да отговорят взаимно на високите си изисквания. Това важи не само в личните взаимоотношения, но най-вече в сексуалните изживявания. Те дори могат да си измислят таен код, който да бъде примерно определен поглед или жест, който да означава, че незабавно трябва да се отдадат на горещи ласки. Вие сещате ли се за някоя по-секси любовна игра?



Риби

Както Скорпионите, така и Рибите са представители на водната стихия, което прави изключително лесно и плавно създаването на дълбока емоционална връзка помежду им. Тази ефирност в общуването се предава респективно и в сексуалния им живот. Те притежават почти магическата сила да се синхронизират с темпото на другия, да удовлетворят желанията му и заедно да сътворят най-главозамайващите секси моменти, които някога можете да си представите. Около тях витае някаква любовна аура, която ги прави изключително секси и привлекателни за противоположния пол. В началото на техните взаимоотношения, те трудно биха могли да бъдат забелязани да се разхождат навън или да се заемат с някои други социални дейности,просто защото не излизат от спалнята. Те действително не могат да се наситят един на друг. Но и за никъде не бързат все пак, нали така?

Четете още: Най-добрият секс за Близнаците е с тези 3 зодии