Автор
Десислава Недева

Най-магнетичните жени на зодиака са...

Срещали ли сте такива жени, които дори да не са перфектни красавици, притежават магнетичен чар, който приковава вниманието ви и не можете да отделите поглед от тях? За съжаление, ако самите вие не сте носители на такава харизма, няма училище за придобиване на подобни умения, защото такъв просто се раждаш. Звездите са оставили своя отпечатък в наталната ви карта, а астрологията може да ни даде малко повече яснота за това кои са най-магнетичните зодии и защо.

Овен

Овенът лесно се люби и мрази, но едно е сигурно – независимо колко много могат да ни дразнят тези своенравни същества, ние не можем да спрем да ги харесваме. Техният чар ни омагьосва и дори когато правят или казват най-глупавите и лоши неща на света, ние сме готови да им простим на секундата. Овните са умни, забавни и притежават хиляди умения, как да не оправдаеш една погрешна стъпка при такова съвършенство на природата?



Телец

Когато откриеш човек, който толкова да се наслаждава на всяка една минута от живота, просто искаш да бъдеш винаги около него. Лудият му и магнетичен чар ще ви забавлява от зори до здрач и няма да можете да му се наситите. Ако имате сред приятелите си представители на тази зодия, знаете колко остроумни и интересни са те и сякаш притежават едно сияние около себе си, което осветява и най-тъмната нощ.



Лъв

Не можем да минем без огромната харизма на Лъва. Той е самият крал на чаровниците, пред когото всички благоговеят. Лъвовете се раждат с огромна светеща аура около главите си и пленяват сърцата на околните само със своето присъствие. Ако Лъв влезе в стая, пълна с представители на други зодии, тя веднага ще светне. Обърнете внимание. Те наистина го умеят и го носят със себе си, без да полагат каквито и да е усилия за това.



Везни

Везните са наистина очарователни в своя стремеж да угодят на всички и да превърнат света в едно по-добро място за живеене. Ако застанете до един истински представител на тази зодия, ще ви обземе облекчаващо чувство на блаженство и хармония. В тях няма почти никаква агресия, а балансираната им енергия действа на психиката ви като етерично масло от лавандула. Те привличат красивото в живота и странят от негативното. Затова, навъртайте се около тях и ще бъдете наистина щастливи.



Риби

Повечето хора, които са родени под знака на Рибите, носят една естествена топлина и мекота, която се харесва на околните. Въпреки че самите те имат огромна нужда от внимание и обич, успяват да раздадат цялата си любов на другите, които копнеят за тях. Рибите са толкова обаятелни личности, че предизвикват истинско възхищение у хората със своята отдаденост и лоялност към тези, на които наистина държат.

Четете още: Може ли да се забрави жена Лъв? Никога!