В тази статия ще ви представим най-големите кръшкачи в зодиака.

Някои мъже просто не могат да не се заглеждат по други жени. Но тази тяхна слабост е обусловена до голяма степен и от зодията им. Сигурно ще се съгласите с нас, че изневярата е нещо непростимо. Никой, преживял подобно предателство, не би искал отново да се събере с неверен партньор. Тази статия може да ви помогне да избегнете онези зодии, които са особено склонни към изневяра. Кои зодиакални знаци кръшкат по-често от другите?

Мъж Риби

Последното място в нашия рейтинг на неверните мъже заема мъжът Риби. Представителите на този знак са доста романтични и са способни да обичат само една жена. Но като опитни рибари се стремят към по-голям улов. Харесва им да бъдат обсипани с женско внимание, да се запознават с нови дами и да ги радват с комплименти. По правило не стигат по-далеч от задушевните разговори, а физическата близост си остава само във фантазиите им. Затова мъжете Риби могат във всеки един момент да осъзнаят колко е непочтено поведението им и да се приберат вкъщи при любещата си съпруга.

Мъж Водолей


Харизмата и общителността на Водолея могат да прелъстят всяка една жена. Самите Водолеи обаче нямат особена слабост към противоположния пол, затова не се и стараят да изневеряват. Намирайки се в женска компания, те могат да обърнат внимание на най-откритата и приказлива дама, тъй като за този знак общуването е основен приоритет. Ако госпожицата успее наистина да заинтригува Водолея, той няма да пропусне възможността да стигне до интимност с нея. Трябва също така да отбележим, че този мъж не обича да му кръшкат и ако заподозре партньорката си в изневяра, може да ѝ го върне по съответния начин.

Мъж Козирог

Представителите на този знак изневеряват крайно рядко, а когато изобщо го направят, действат много потайно. Те не си падат по случайните контакти, затова могат да кръшнат само с човек, към когото изпитват силни чувства. Ако Козирогът си хване любовница, това ще е доста дългосрочна връзка. Това обаче не означава, че мъжът ще побърза да се раздели със съпругата си. Той има достатъчно любов и внимание и за двете. При това обаче любовниците на Козирога ще останат разочаровани – той едва ли ще напусне семейството си, а чувствата му към новата изгора рано или късно ще се изпарят.

Мъж Стрелец

Стрелците не случайно са на трето място в нашия рейтинг. За тях изневярата е своеобразна игра, а самият процес на прелъстяване им доставя удоволствие. Набелязвайки си жертва, представителите на този знак са готови да приложат какви ли не хитрости, за да привлекат вниманието ѝ. Приятни комплименти, гръмки обещания за съвместно бъдеще и дори признания в любов – това е само малка част от нещата, на които е способен този мъж. Щом разбере, че сърцето на дамата вече е негово, той веднага преминава към решителни действия. След акта се прибира вкъщи, в прегръдките на любимата си жена, а на следващия ден пак тръгва на лов. Този знак изневерява доста често, защото краткотрайната афера за него е нормално и маловажно явление.

Мъж Скорпион

Скорпионите са едни от най-страстните любовници – именно затова противоположният пол им е голяма слабост. Те знаят как да прелъстяват жени и не се страхуват да използват уменията си на практика. Обикновено успешно постигат целта си, но веднага след това губят интерес към дамата, която само преди час са се опитвали да съблазнят по какви ли не начини. Ако обаче мъжът Скорпион е доволен от връзката си, изобщо няма да му хрумне дори да изневерява. Към това може да го тласнат отмъщението, липсата на интимна близост и жаждата за разнообразие.

Мъж Везни

Дори страстните Скорпиони отстъпват първото място на уж скромните Везни. Представителите на този знак са истински ценители на женската красота. Те могат да минат спокойно покрай хубава жена, но все с някакъв жест ще демонстрират симпатията си. Съпругите на Везните рядко забелязват, че мъжете им не са особено верни. Няма да усетите странно поведение, да намерите женски косъм или червило по яката на ризата – защото тези мъже умеят да крият добре забежките си. Въпреки неверността си обаче Везните много рядко напускат семейството заради любовница. Страничните им връзки обикновено са достатъчно мимолетни.