Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-пълният месечен хороскоп за август за всички зодии

Овен - Първите дни на август ще бъдат доста стресиращо начало за вас в сферата на бизнеса, тъй като Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн, преминаващи през вашата сфера на работа и кариера, което ще окаже голям натиск върху вас за изпълнение на приоритетните ви работни задачи. Някои ще трябва да вземат важни решения за големи инвестиции набързо, което може да причини загуби и да окаже отрицателно въздействие върху прогреса ви в кариерата.
Марс ще направи квадратура с Плутон на 13 август и ще ви донесе редица трудности при разработването на приоритетни работни задачи. Избягвайте конфликтите с началниците, защото често ще бъдете провокирани на работното място. В средата на месеца тригонът на Слънцето и Меркурий с Марс ще ви донесе щастливи обстоятелства, с помощта на които ще можете да преодолеете трудностите и да укрепите своя авторитет и позиции. Ще имате достатъчно енергия, за да се справите успешно с всичко, което се очаква от вас. Квадратурата на Марс със Сатурн на 24 август ще ви донесе трудности и забавяне в делата.
Влизането на Венера в знака Рак на 7 август ще ви подсигури повече време за дома и семейството. Ще прекарате повече време заедно с партньора си и децата, ако ги имате. Подходящо е да отидете на съвместна ваканция. През втората половина на август планетата на любовта ще направи секстил с Уран и ще ви позволи да внесете нещо ново в отношенията си с партньора си, което ще ви донесе положителни промени и ще внесе свежест във връзката. Ако сте необвързани, голяма е вероятността да се влюбите. На 26 август обаче предстои опозиция с Юпитер, което ще доведе до малки разногласия.
Първата половина на август ще имате спад на имунитета и здравето ви ще е по-деликатно. Възможни са храносмилателни проблеми, дихателни проблеми, инфекции на пикочните пътища и болки в гърба и шията, особено ако прекарвате много време седнали. Необходими са превантивни мерки и повече почивка. Втората половина на месеца здравето ви ще се подобри и стабилизира.

Телец – Август ще бъде динамичен месец, пълен със събития. Първата десетдневка ви носи редица трудности при получаването на необходимата подкрепа от различни институции. Ще срещнете и трудности при бизнес преговори, дори ще прекратите някои от тях, ще имате затруднения с партньори от чужбина. Трудности ви очакват и ако търгувате с вносни стоки, защото ще се сблъскате с ограничения и повишаване на цените. Пазете се от интригите на злонамерени хора.

В средата на месеца Слънцето и Меркурий ще сформират тригон с Марс. Това ще ви позволи лесно и ефективно да се справите с много от въпросите. Някои от вас ще успеят да реализират таен план и да получат допълнителна печалба. В края на месеца, когато Меркурий и Слънцето влязат в знака Дева, ще ви предложат благоприятни възможности за успех в творческите начинания. По същото време Марс ще направи квадратура със Сатурн, което значително ще ви забави при постигането на планираните цели. Не приемайте повече работа, отколкото можете да свършите.
Квадратурата на Марс с Юпитер през първата десетдневка на август може да предизвика конфликти с партньора ви. Източникът на тези трудности ще бъде повече в обстоятелствата около вас, отколкото до вас двамата, но така или иначе ще има отрицателен ефект върху вашите отношения. Може да се стигне и до разкриване на тайни, които сте криели един от друг. По-опасна е обаче квадратурата, която Марс ще направи с Плутон на 13 август, което ще застраши връзката ви. Трябва да бъдете много внимателни (по-ниски и от тревата), ако искате да закрепите положението. Тригонът на Слънцето с Марс на 16 август ще облекчи тези проблеми, но ще ви трябва много време и търпение, за да направите връзката си отново стабилна. Създайте моменти да се отпуснете и да се насладите на красивите мигове заедно с партньора си. Планирайте по-кратко пътуване или романтичен уикенд, ще ви бъде много приятно.
Този месец не е подходящ за свободните представители на знака да влизате в сериозна емоционална връзка, но за развлечение може. Някои Телци ще срещнат многобройни препятствия в опитите си да привлекат вниманието на човек, който харесват. Други пък ще влязат в тайна връзка с човек, който отдавна ги привлича физически.
През първата десетдневка на август здравето ви ще е по-чувствително и променящо се. Ще бъдете по-стресирани от обикновено. Кръвното налягане може да варира. Почивайте повече и избягвайте физическите натоварвания. Съветът е да се избягва излагането на силна слънчева светлина, да се използват кремове за тяло, както и репеленти срещу насекоми. През втората половина на август здравето ви ще бъде по-стабилно и по-добро.

Близнаци – През август ще се съсредоточите основно върху ежедневните си отговорности. Като цяло ще е спокойна ситуацията, без много промени. Бъдете смели, решителни и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви.

Вие сте съсредоточени да правите всичко, което сте си поставили за цел и е възможно да изпаднете в стрес заради това. Не сте достатъчно мотивирани в средата на лятото и трудно можете да изчакате дните за почивка. Задръжте още малко, защото скоро ще имате красиви дни, в които няма да има толкова много притеснение. Нямате голям ентусиазъм за работа, така че е добре да отделите няколко дни и да презаредите батериите си, за да можете да свършите след това всичко, което се очаква от вас.
Препоръчва се да избягвате заемите, особено през първата десетдневка на месеца. Квадратурата на Марс с Юпитер на 4 август може да ви донесе финансови затруднения. Възможни са увеличение на разходите, по-ниски доходи или прекъсване на работа, което може да ви причини известни загуби. Бъдете по-пестеливи. Тригонът на Слънцето и Меркурий с Марс през втората половина на август ще има благоприятен ефект върху делата ви.
Ще бъдете пълни с енергия, но няма да имате адекватен начин да я канализирате правилно. Пазете се от наранявания поради умора или небрежност. Трябва да почивате повече и да избягвате стреса. Преразгледайте вашата диета и се опитайте да се храните по-здравословно. Възможно е да наддадете на тегло поради нездравословно и бързо хранене.
Ще почувствате нуждата да бъдете сами и свободни в началото на месеца. Ще прекарате много повече време с приятели, отколкото ще обърнете необходимото внимание на любимия човек, който дори може да започне да се съмнява във вашата вярност. Това може да доведе до дистанциране и открити конфликти между вас двамата. Причина за това ще бъде отново квадратурата на Марс с Юпитер, който управлява вашият сектор на любовта. Най-добре да говорите честно и открито за всичко, което ви притеснява. Бъдете нащрек и не влизайте в по-задълбочени дискусии с партньора си, защото това ще донесе само негативни емоции. Страстите ще отшумят до средата на август и тогава ще можете да подобрите комуникацията отново. Благодарение на тригона на Венера с Нептун в края на месеца, вие ще можете да намерите взаимно приемливо решение и да приведете отношенията си в хармония. Свободните представители на знака са готови да се впуснат в нова романтика. Ще имате доста възможности да се влюбите.


Рак – Август обещава да бъде много непредсказуем за вас, но като цяло ще е успешен. Някои Раци ги очакват промени на работното място. Възможно е да смените работата си или да промените позициите в настоящата. Ще се случи на бързо и няма да сте готови за това, което може да ви се отрази доста стресиращо.

Може да имате трудности в отношенията с бизнес партньори, клиенти и в обществените отношения, което ще ви донесе опозицията на Меркурий с Плутон и Сатурн в началото на месеца, но късметът няма да ви изостави съвсем. Печалби могат да дойдат от успешните инвестиции.
Би било добре да прекарате поне почивните дни у дома и да спите колкото е възможно повече, така че да имате достатъчно сили, за да изпълните всичките си задължения. Въпреки че някои неща ви се струват твърде трудни, до края на месеца успявате да се справите с всички задачи. Важно е да поставите приоритетите си правилно.
Трябва да контролирате кръвното си налягане, защото то вероятно ще варира. Избягвайте да се излагате на силна слънчева светлина. Би било препоръчително да проверите кръвната си картина. Възможни са алергични реакции, чревни инфекции. Трябва да прекарвате повече време сред природата на чист въздух. Планинският климат би ви подхождал, както и за ходенето в СПА центъра.
Възможно е да се дистанцирате от социалните си контакти, приятелите, вероятно поради лични причини, неразбирателство или конфликт на интереси. Преминаването на Венера във вашия знак от 7 август ще подсили вашият чар и привлекателност.
Първата десетдневка на август може да ви донесе сериозни разногласия с партньора ви. Ще имате противоположни мнения относно важни неща и това ще доведе до сериозни разправии и проблеми. Ще трябва да бъдете отворени към взаимно приемливи решения, за да можете да съгласувате различията в мненията и да избегнете кавгите.
Втората десетдневка на август ще успеете да постигнете временна хармония във вашите отношения, защото в края на месеца квадратурата на Марс със Сатурн отново ще доведе до голямо напрежение, което може да бъде последвано в някои отделни случаи от временна раздяла. Не обсъждайте плановете си с приятелите си, може би някой ви завижда и да иска да ви съсипе щастието. Не бива да се водите от емоциите си.
Можете да очаквате подаръци, удоволствие, по-кратки пътувания. Ще има силни емоции, но и промяна на настроението от ваша страна. Ако търсите сродна душа, тогава трябва внимателно да планирате действията си. Свободните Раци са изправени пред своите желания, но и своите страхове. Все още не сте готови да продължите напред.

Лъв – Август в никакъв случай не може се нарече спокоен период. Ще бъде доста динамичен, но можете да сте сигурни, че всичко, което се случва, е за най-доброто! Трябва да останете верни на идеалите си, това ще ви помогне да спечелите уважението на другите. Много положителни изненади очакват представителите на зодиакалния знак Лъв, които могат да донесат много нови впечатления! Съдбата ви дава голям шанс напълно да промените живота си.

Като махнем малките трудности настрана, целият месец ще бъде успешен. Готови сте да работите усилено, за да постигнете целите си. През август можете да очаквате сътрудничество с нови партньори и бизнесът ви да се развива в правилната посока. През втората половина на месеца са възможни важни бизнес разговори, но и възможни финансови затруднения. Ще имате непредвидени разходи, но ще можете да регулирате всички задължения.
На 20 август Меркурий ще влезе във вашия втори дом на парите, което говори за нарастване на интереса към разнообразяване на източниците на доходи. Имайте предвид обаче, че планетата на комуникацията ще върви постепенно към опозиция с ретрограден Нептун в осмия ви дом, събитие, което може да предизвика триене в семейството (или с партньор) поради икономически проблеми.
Вашето здраве ще бъде чувствително през по-голямата част от август поради неблагоприятните аспекти на Марс към планетите във вашата здравна област. На първо място ще бъдете изложени на стресови обстоятелства, които ще предизвикат психосоматични реакции, така че е необходимо да почивате повече. Възможни са болки в гърба, промяна в кръвното налягане и стомашно разстройство.
През втората десетдневка на месеца опасност може да ви чака на улицата. Опитайте се да избягвате блъсканици, многолюдни места и внимавайте, особено ако имате навик да ходите в тъмното.
Този месец ще бъде много активен, така че ще бъде трудно да се хармонизира всичко, което сте искали. Ще бъдете под напрежение, затова се опитайте да не прехвърляте негативна енергия върху партньора и семейството си. Имате нужда от почивка и повече внимание, излизания и приятни събития.
Възможни са нови срещи и увлечения - вибрациите на любовта буквално се носят във въздуха! В отношенията с противоположния пол бъдете внимателни, не бързайте с развитието на отношенията и просто се наслаждавайте на приятните моменти, които Съдбата ще ви донесе. Нежните представителки на знака трябва да обърнат внимание на таен обожател. Аферата с този човек може да донесе много положителни и ярки емоции.

Дева- Деви, ще изживеете много щастливи моменти този месец. Планетите ще ви подкрепят в много неща. Ще се опитате да правите по няколко неща наведнъж, но няма да ви е трудно, защото имате много енергия и искате да се покажете в най-добрата си светлина. Важно е да сте добре организирани и да не се отказвате, когато срещнете препятствие. Използвайте енергията на този период като перфектната възможност да пробиете множество бариери.

Избягвайте рисковете и се придържайте само към доказани и проврени методи. Квадратурата на Марс с Плутон на 13 август може да доведе до блокиране на сметка или до финансова загуба. Избягвайте да правите бизнес със съмнителни хора и да правите бизнес, за който не сте достатъчно квалифицирани, защото ще претърпите щети.
Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на август, с което ще ви осигурят подкрепа при решаването на трудности, ще бъдете по-добре организирани, по-находчиви и ходовете ви ще бъдат конструктивни. Вашите стремежи ще започнат да се сбъдват и усилията ви най-накрая ще се изплатят. Ще имате желание да учите нови неща. Може да имате тревоги или притеснения за човек, който ви е близък.
Вашето здраве ще бъде чувствително, поради което трябва да прекарвате повече време сред природата на чист въздух и да правите леки физически упражнения. Възможно е главоболие и свръхчувствителност към промените във времето. Старайте се да не сте нервни или свръхнапрегнати. Препоръчва се да отидете на спа или физиотерапия.
Квадратурата на Марс с Юпитер през първата десетдневка на август ще ви донесе кавги и конфликти с любимия човек. Опозицията на Венера с Юпитер през третата десетдневка също ще доведе до увеличаване на разстоянието между вас и партньора ви, защото и двамата ще прекарвате повече време с приятели. Това ще предизвика емоционална студенина във връзката ви. Възможно е също някой от вас да проявява склонност да флиртува с други хора. Трябва да знаете: ако има раздори във връзката, тогава е време да се оправи ситуацията! Поемете контрола върху събитията, изгладете конфликта. Научите се да намирате разумни компромиси. Спомнете си какво е "езикът на любовта": подаръци, грижи, докосване, нежни думи. За щастие, ще можете да разрешите разногласията до края на месеца.
Август е добър месец за свободните представители на знака, ако сте в настроение за временни приключения. Не е препоръчително да очаквате много. Перспективите за любовта и романтиката са много по-добри през този период поради влиянието на Венера. Ще бъдете заобиколени от грижите и вниманието на противоположния пол. Афера с колега от работата не е изключена. Има вероятност да влезете в тайна връзка.

Везни – Август е прекрасен месец за всички Везни по различни причини. На 7 август Венера ще влезе в знака Рак и вашият сектор на работата и кариерата, което ще ви позволи да бъдете по-добре организирани и по-лесно да изпълнявате планираните дейности и споразумения. От друга страна, ще благоприятства взаимодействието с хората на позицията на власт или лидерство, така може да ви предложат нова перспектива относно професионалните цели.
Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на месеца и ще ви помогнат да преодолеете препятствията, които сте срещнали в работата си. Не правете всички неща едновременно, направете първо едно нещо и след това преминете към следващото. Имайте предвид, че от 5 до 19 август Меркурий ще преминава през XI-ти дом и това е отличен период за разширяване на вашата мрежа от контакти (лични и професионални) и участие в нови социални групи с общи интереси и цели.
Други астрологични аспекти, които трябва да се вземат предвид са квадратурите, които Марс от VІІ-ми дом образува с ретроградните Плутон (13.08.) и Сатурн (24.08.) в IV –я ви дом. Тези конфигурации могат да превърнат дома ви в бойно поле, ако членовете на двойката или семейството не се придържат към умереност в поведението и не съгласуват аргументите си, вместо да се опитват да налагат своите гледни точки. Това ще бъде труден месец за вас по отношение на емоционалните и семейните отношения. Старайте се да не поставяте на другата си половинка никакви ултиматуми - може да доведе до кавги. Това, което определено не бива да правите, е да действате необмислено. Опитайте да разрешите проблемите с компромиси, в противен случай ще има дистанциране.
Към края на месеца връзката ви е готова да бъде издигната на по-високо ниво и това ще ви направи особено щастливи. Ще се стабилизират отношенията и ще сложите край на всички предишни кавги и проблеми. Може би сега е точното време да изпитате малко романтика.
На свободните представители на знака - ще ви се предостави възможност за приключение, но е важно да сте наясно, че освен физическо привличане и засилени страсти, няма да имате нищо сериозно и няма да има истински емоции.
Други пък ще съберат кураж и най-накрая ще поканят човека, който харесват на среща! Резултатът от тази инициатива не зависи от положението на планетите, а само от вашия личен чар и харизма, както и от вашето представяне.
Добре е да отидете на по-дълга ваканция, например в планината, където въздухът е чист или навсякъде сред природата, извън градската среда. Трябва да си починете от стресови обстоятелства, да се отдалечите от градската тълпа. Това ще повлияе положително на имунитета ви. Разбира се, грижата за близките трябва да остане един от вашите основни приоритети. Трябва обаче да намерите време, за да задоволите личните си нужди.

Скорпион – Август обещава големи възможности и изненади. Периодът ще бъде много продуктивен, положителен и благоприятен. Най-важното е да не пропускате шанса да промените коренно живота си към по-добро, а Съдбата определено ще ви го предостави.

Що се отнася до бизнес делата ви, август носи много предизвикателства пред Скорпионите. Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август, което ще ви донесе трудности при планирането и организирането на важни проекти. Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на месеца, което ще ви осигури подкрепа от вашите началници. Има опасност да бъдете прекалено импулсивни. Спрете се и помислете, преди да действате.
Едва в края на месеца ще видите плодовете на вашия труд. В крайна сметка ще си струва, че сте работили толкова усилено. Трябва да обърнете внимание на подписването на документи и договори, прочетете ги преди да подпишете.

Бъдете внимателни, ако някой се опитва да направи всичко възможно да бъде приятел с вас. Причината за тази натрапчивост е меркантилен интерес, преследване на собствени скрити цели.Квадратурите на Марс (който е в дома на вашето здраве) с Юпитер, Плутон и Сатурн, ще доведат до спад на имунитета ви и ще ви направят податливи на възпаления и наранявания. Трябва да вземете превантивни мерки. Вашата сърдечно-съдова система, пикочните пътища, коленете, ставите и гръбначният стълб ще бъдат чувствителни. Почивайте повече и избягвайте стреса. Три ретроградни планети в ІІІ - я ви дом предполагат известна предразположеност към заболявания на дихателната система и гърлото, особено тези с хроничен характер.
Квадратурата на Слънцето с Уран във вашето любовно поле още в първите дни на новият месец ще доведе до внезапни разногласия между вас и любимия човек. Няма да постигнете съгласие по общите цели. Старайте се да избягвате кавги. Упоритостта няма да подобри ситуацията.
По-късно ще получите облекчение. Най-накрая ще можете да се отпуснете и да се насладите на красивите моменти с партньора си. Ще имате чувството, че всички лоши неща са вече зад вас и можете да въздъхнете облекчено. Венера ще направи секстил с Уран през втората половина на месеца и вие ще внесете нещо ново и интересно в отношенията, което ще доведе до вашето сближаване.
Свободните представители на знака могат да получат шанс да намерят дългоочакваното щастие! Не се колебайте да поемете инициативата, ако се налага. Срещането с нови хора ще бъде полезно и приятно за вас. Има голям шанс да срещнете човек, който може да окаже значително влияние върху вашата съдба.

Стрелец –
Август ще е динамичен месец, пълен със събития. Стрелците са весели и гледат на живота с вяра в по-добрите дни.

Меркурий е в опозиция срещу Плутон и Сатурн в началото на август. Ще се сблъскате с трудности в областта на финансите. Избягвайте нови инвестиции, също така заеми, защото това би ви донесло възможността за по-големи загуби. Марс ще направи квадратура с Юпитер на 4 август, което допълнително ви предупреждава да не влизате в рискован бизнес и инвестиции, защото това може да ви причини щети и сериозни загуби. Вероятно трябва да преминете през определена криза и да повторите някои уроци. Сатурн ви ограничава, а Уран ви принуждава да се променяте. Може да се наложи да промените старите схеми, които следвате. Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората десетдневка на август и ще ви дадат своята подкрепа. Ще трябва да се адаптирате към обстоятелства и условия, които не дават възможност за растеж и разширяване, но в определени дейности има възможност за напредък, особено ако идеите ви са оригинални и необичайни.
Квадратурата на Марс (в V дом) с Плутон и Сатурн ще ви накара да се чувствате често неудовлетворени. По същество винаги излъчвате добра воля, ентусиазъм и оптимизъм. Следователно няма неща, които могат да ви повлияят негативно за дълго време. Винаги имате опция за резервен план, особено сега.
Въпреки че здравето ви ще бъде до голяма степен стабилно, ще бъдете по-податливи на стресови обстоятелства, което ще отслаби леко имунитета ви. Необходимо е всеки ден да отделяте повече време за релаксация. Използвайте свободното си време, за да се движите колкото е възможно повече, по възможност сред природата и на чист въздух. Ще ви помогне да възвърнете енергийния си баланс и умствената сила.
Опозицията на Меркурий с Плутон и Сатурн в началото на месеца ще предизвика разстояние между вас и партньора ви, както и разногласия и дори кавги по отношение на инвестирането и управлението на съвместни финанси. Ще имате противоположни мнения по много общи теми. Опитайте се да намерите взаимно приемливи решения, за да облекчите напрежението.
Втората половина на август ще ви донесе повече мотивация и идеи как да подобрите отношенията си с любимия човек. Ще се насладите на кратки пътувания. Време е да помислите какво наистина иска сърцето ви! Слушайте себе си и ще намерите силата, която ви е необходима, за да изградите хармонични отношения.
За свободните представители на знака се препоръчва да бъдат по-активни и по-често да посещават обществени мероприятия. В средата на август може да срещнете специален човек на случайно място, може дори във фитнес залата или другаде.


Козирог – Спокойният и комфортен период ще бъде заменен от по-динамичен и бурен през август. Този месец е подходящ за неща, които изискват нестандартен творчески подход.

Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август и ще предизвика много недоразумения и напрежение в отношенията с бизнес партньорите. Може да прекратите сътрудничество. Слънчевата квадратура с Уран ви предупреждава да не се захващате с рискован бизнес и да не вземате заеми.
Слънцето и Меркурий ще направят тригон с Марс през втората половина на август, което ще ви даде възможност да завършите и да компенсирате всичко, което е било забавено от важните и приоритетни работни задачи. Ще имате голяма мотивация и много енергия, а също така ще покажете, че сте способни да управлявате и вземате правилни и ефективни решения.
Ще се почувствате емоционално потиснати понякога и ще предпочитате да сте сами за известно време. Няма да ви е лесно да контролирате емоциите, всяко малко нещо лесно може да ви извади от обичайния ритъм на живот. В общуването с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще възникне конфликт. Определено трябва да се отървете от някои предразсъдъци и стари нагласи.
Имате нужда от някой, който да ви насърчи. Марс ще ви даде увереност и амбиция, но вие постоянно ще се връщате към нещо и ще го коригирате. Козирогът трябва да държи всичко под контрол и когато контролът му се изплъзне, можете да имате усещането, че всичко се разпада. Това разбира се, няма да ви попречи да поставите всичко на нова основа и амбициозно да се стремите към максимални резултати. Хората с по-слаба воля ще имат пречки и забавяне към целта, която са си поставили за себе си.
Имунитетът ви ще бъде слаб през първата десетдневка на август. Ще се уморявате лесно и би било добре да избягвате прекомерните усилия. Давайте си повече почивка. Ще бъдете предразположени към болки в гърба и коляното, аритмия. От средата на месеца здравето ви ще се подобри.
Опозицията на Меркурий, преминаващ през вашето поле на любовта и партньорството с Плутон и Сатурн във вашия знак, ще ви донесе забележимо охлаждане във връзката ви с любимия човек. Ще имате противоположни мнения относно важни неща във вашата връзка. Ще сте подозрителни и склонни да обвинявате партньора си, че е нечестен с вас. Той (или тя ) може да е склонен да се меси в някои неща, които ще предизвикат съпротива и негодувание у вас. Избягвайте да бъдете безкомпромисни, неотстъпчиви и твърде взискателни.
Хората, които ви изпращат сигнали, че ви харесват, няма да ви харесат на вас. Все пак някой през втората половина на месеца ще успее да събуди страстите ви и да се породи привличане Това се отнася предимно за свободните представители на знака.

Водолей – Месецът ще бъде не толкова плодотворен, колкото спокоен и приятен. Чудесно време за промяна и излизане извън обичайните граници на живота.

Меркурий ще формира опозиция с Плутон и Сатурн в началото на август. Но целите са трудно постижими, ако не сте практични. Ще трябва да бъдете мъдри, сериозни и съзнателни по отношение на професионалните ангажименти. Ще трябва да правите отстъпки, ако искате да успеете.
Много е възможно да срещнете разногласия с колегите от работата, да се сблъскате с интриги, невярна информация и трудности, които ще възпрепятстват реализирането на плановете ви. Вашите тайни врагове могат да ви нанесат щети и загуби. Пазете се от слуховете зад гърба ви, които могат да компрометират вашата репутация. Ако успеете да бъдете безпристрастни, ще можете да видите по-голямата картина на ситуацията, която ви притеснява.
Марс ще направи квадратура с Плутон на 13 август, което ще ви донесе трудности вероятно поради непроверена информация. Присъствието на ретрограден Нептун във II дом на знака, предупреждава за извършване на финансови операции, основани на нереалистични очаквания или непредвидени разходи. Решавайте проблемите постепенно, един по един, не едновременно всички заедно.
В повечето случаи връзките с членове на семейството ще бъдат проблематични и необходимата хармония ще липсва. Старите членове на семейството ще ви създадат достатъчно проблеми.
През по-голямата част на август ще бъдете по-чувствителни към стреса. Това ще доведе до честа умора, сънливост, евентуално главоболие и други психосоматични симптоми. Трябва да почивате повече и да използвате свободното си време за разходки и ходене сред природата. Възможни са болки в гърба.
Квадратът на Слънцето с Уран през първата десетдневка на август ще ви донесе разногласия с партньора относно разпределението на домакинските и семейните задължения. В средата на месеца ще можете да постигнете съгласие за всичко, което ви е създавало проблеми преди това. Ще си осигурите подкрепа и помощ един на друг. Ще имате динамични, честни и интимни разговори.
Ще бъдете привлечени от приключения и ще почувствате повишена нужда да се движите повече и да прекарвате повече време с приятели извън дома. Много Водолеи ще могат да намерят любовта си, а някои, точно обратното- ще решат да прекратят връзка, която вече не носи нищо, освен скандали и неприятности.


Риби –
Влиянията на Юпитер и Венера ще направят този месец период на лично щастие и наслада. Ще има празненства и приятни събития. Личните отношения на Риби ще бъдат изпълнени с любов и страст.

Меркурий е в опозиция срещу Плутон и Сатурн в началото на август. Ще има разминаване на интересите ви с отделни сътрудници, делови партньори, което би могло да доведе до прекратяване на важно и дългосрочно сътрудничество в ваш ущърб. Избягвайте да рискувате.
Марс ще направи квадратура с Юпитер на 4 август и ще създаде трудности в областта на финансите. Трябва да обърнете внимание на парите, възможно е те да бъдат откраднати или да загубите портфейла си, така че бъдете внимателни. Карайте внимателно, когато пътувате, за да избегнете неприятности по пътя.
Ще бъдете чувствителни към стрес през първата десетдневка на август. Контролирайте нервността и стреса, защото те могат да причинят психични и здравословни проблеми. Трябва да почивате повече, да избягвате излагането на силно слънце и да приемате повече течности и витамини. През втората половина на август ще сте в стабилно здраве. Имунитетът ви ще бъде засилен и ще имате воля да се движите повече и да се занимавате с физически дейности. Като цяло ще бъдете доста енергични.
Противопоставянето на Меркурий срещу Плутон и Сатурн в началото на месеца ще доведе до дистанциране и охлаждане в личните ви отношения. Вашият партньор ще се почувства пренебрегнат. Втората половина на август ще ви донесе повече разбиране и подобрена комуникация. Ще преодолеете разногласията.
За свободните Риби влизането на Венера в V дом на знака може да им донесе появата на любов от пръв поглед, възможност за романтични приключения и предразположение към развлечения. Вероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате повече събирания с приятели и групи.
Ще бъдете прекалено повлияни от планетата на любовта. Това ще увеличи вашата чувственост, желание за романтика и естествен чар, но в същото време ще намали донякъде преценката ви. Безразсъдни действия са възможни под влияние на мимолетни емоции.
Опитайте се да внесете повече позитив в живота си, никога не се отдайте на униние и всичко ще бъде наред с вас. Не забравяйте, че мислите са практически материални и могат да оформят бъдещето.