Автор
Десислава Недева

Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Усещате застой в кариерата и се чувствате неудовлетворени на работното място, но вместо да намерите работещ механизъм, с който да се справите в трудната ситуация, си го изкарвате на любимия. За щастие към края на седмицата напрежението помежду ви ще затихне и ви очаква един романтичен и незабравим уикенд може би на брега на морето.



Телец

Очаквайте да станете свидетели на пререкания между вашия партньор и член от семейството ви, което ще стане причина за появата на вътрешно напрежение и дискомфорт. На никой не му е приятно, когато липсва хармония между хората, които са най-близки до сърцето му. Опитайте се да запазите спокойствие, тъй като нямате никакъв контрол над ситуацията. Само не допринасяйте за това скандалът да се разрасне.

Близнаци

Ако от известно време се опитвате да получите нещо от любимия си, но той така и не го прави, явно е време да преосмислите своята стратегия. Понякога ви липсва такт в отношението ви към околните, а това със сигурност е пречка те да разберат какво точно изисквате от тях. Опитайте се да комуникирате със сърцето си, защото когато го правите с напрегнат ум и трескави мисли, нищо няма да постигнете.



Рак

Необвързаните представители на зодия Рак ще имат няколко неловки ситуации, когато отиват на среща с непознат. Семейните пък ще си имат свои собствени проблеми, които безмилостно ще рефлектират и върху личните им взаимоотношения. Изобщо, ако може всички Раци да проспят цялата седмица, най-добре ще им се получи. Лошото, че може да сънуват и кошмари, затова им препоръчвам по-скоро да се отдадат на медитация и любими хобита и занимания, с които да се отърсят от негативната енергия, която напоследък витае около тях.

Лъв

Тази седмица трябва да внимавате какво казвате на половинките си, тъй като може дълбоко да ги нараните или обидите. Мислете много преди да споделяте и плановете си, тъй като могат да изглеждат напълно безразсъдни в очите на любимия. Всеки човек трябва да си има собствени идеи в главата, които не бива да разкрива пред околните, били те и нашите спътници в живота.



Дева

Ако от скоро се виждате с някой нов обект на вашите чувства и желания, има голяма вероятност да преживеете неловка ситуация, в която да се наложи да се обяснявате като ученичка. Очаквайте неочакваното в общуването си с любимия човек, за да не се изчервявате и да се чудите как да смените темата на разговор. Помислете как най-адекватно да отговаряте на прекалено лични и провокативни въпроси на такъв ранен етап от любовните ви взаимоотношения.

Везни

Планетата на действието, но и на агресията, Марс, ще оказва силно влияние върху любовния ви живот тази седмица. Ще бъдете по-докачливи от всякога и е възможно да реагирате бурно и първично на незначителни неща, които вашият партньор прави или казва. Като цяло положението у дома ще бъда като на бойното поле. Нито един от двама ви няма да иска да отстъпи от позициите си. Необвързаните представители на зодия Везни ще избягват всякакви ангажиращи връзки, което определено ще бъде за добро.



Скорпион

Любовният ви живот ще се усеща като возене на влакче на ужасите, което ще се движи малко по-плавно към края на седмицата. Ще се чувствате щастливи, обичани и обгрижвани в някои дни, докато в други ще искате да хванете приятеля си за врата и да го удушите. Напоследък се държи доста небрежно и разглезено, което може да повлияе зле и на вашата репутация, когато се намирате в социална среда заедно. Опитайте се да разберете каква е причината, която стои зад необичайното му поведение, вместо да го нападате в директен разговор.

Стрелец

Седмицата обещава да бъде доста гореща за представителите на зодия Стрелец и изобщо нямам предвид метеорологичните условия в страната. Имате таен обожател, който ще нажежи страстите още в първите дни от новата седмица и в началото ще ви се струва, че всичко е повече от прекрасно. Всеки човек се чувства щастлив, когато разбере, че е желан. В последствие обаче все повече ще осъзнавате, че неговият интерес е базиран основно на сексуално влечение, отколкото на лични симпатии.



Козирог

Планетата на внезапните промени, Уран, ще оказва силно влияние върху любовния ви живот през тази седмица. Ще почувствате рязко недоволство към своя партньор, но това негативно усещане и напрежение помежду ви ще се изпари с напредването на седмицата. Чувствата и събитията тези дни ще бъдат не само изненадващи, но и нестабилни по своята същност. В събота Уран ще навлезе в своята ретроградна фаза, което още повече ще наруши баланса в отношенията ви с любимия. Опитайте се да не действате първосигнало, а бъдете нащрек и очаквайте неочакваното.

Водолей

Имате вътрешен конфликт със себе си, който не успявате да разрешите от известно време насам. Определена фраза, изречена от устата на вашия партньор, ще се окажа камъка на раздора, който ще предизвика истинска буря в отношенията помежду ви. Не се притеснявайте излишно, защото докато дойде уикендът, ще сте изгладили недоразуменията и ще чертаете планове за бъдещето си заедно.



Риби

През следващите няколко дни ще изживеете не особено приятна ситуация, която няма как да ви остави равнодушни. Ще имате проблеми в офиса, заради лични ангажименти, които се опитвате да свършите в работно време или пък шефът ви залива със задачи, когато отдавна е минал 8-часовия ви работен ден. И все пак тези конфликти са преодолими, но внимавайте да не се натъкнете случайно на чат между приятеля ви и друга жена, който излиза далеч извън рамките на приятелския разговор. Предупредени сте.

Четете още: Венера навлиза в Рак на 8-ми август: момичета, гответе се за любов и страст