Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Дойде време за нашия седмичен любовен хороскоп! Някои от зодиите ще открият важни истини за връзката, в която са в момента, а други ги очакват доста изненади на любовния фронт.

Овен

Някои от вас сякаш са попаднали в капан и тази седмица ще осъзнаят, че е време за промяна. Може би ще смените партньора до себе си или ще опитате друг подход по пътя в намирането на истинската любов. Едно е сигурно - ще откриете своята истина!

Телец

Тази седмица повече ще наблюдавате ситуацията в любовния си живот и към края вероятно ще вземете важно решение. Ще намерите вътрешния си мир, независимо дали ще изгладите разногласията с партньора, или ще срещнете нов човек.

Близнаци

През следващите дни ще усетите как настъпват важни събития в любовния ви живот. Всичко ще се случва бързо, почти неусетно. Задава се нова личност, която ще провокира интереса ви, но бъдете внимателни.

Рак

Скъпи Раци, като че ли най-накрая сте намерили щастието и се чувствате спокойни в любовта. За някои от вас дори предстои важна стъпка напред с партньора. Необвързаните Раци пък трябва да бъдат подготвени, защото някой определено ги наблюдава.

Лъв

Тази седмица сте в настроение за сериозни планове с половинката и определено сега е подходящ момент за това. Отново ще бъдете в обичайното за вас романтично настроение и ще имате страхотни мигове с любимия човек. Необвързаните Лъвове ще започнат нови отношения, но звездите съветват да не бързат да идеализират обекта на желанията си.

Дева

Постигнали сте вътрешен мир и сега очаквате следващата голяма крачка с любимия човек. Тази седмица няма да бъдете толкова взискателни, колкото обикновено и това определено ще окаже добро влияние в отношенията ви. Вече сте готови за по-сериозни отношения и необвързаните Деви може да започнат нова връзка.

Везни

Везни, крайно време е да се почувствате сигурни в любовните отношения. Отпуснете се и се радвайте на това, което имате. Свободните представители на зодията могат да очакват интересно запознанство с още по-интересно продължение.

Скорпион

Скорпиони, много добре знаете какво искате, време е да го постигнете! Не отлагайте важен разговор с половинката, а необвързаните представители на зодията ще открият своята истина и ще се радват на компанията на човек, когото желаят отдавна.

Стрелец

Отдавна жадувате за промяна в любовта и тази седмица нещата най-накрая ще започнат да се случват. Пред вас ще се открие страхотна възможност да спечелете човека, когото толкова харесвате!

Козирог

Козирози, тази седмица ще осъзнаете, че мислите ви и енергията, която влагате в тях, се отразяват с пълна сила на любовния ви живот. Скъсайте с всякакви съмнения в себе си и си позволете да се отпуснете в компанията на любимия човек. Необвързаните ще прекарат красиви моменти със специален човек.

Водолей

Тази седмица ще получите зелена светлина за нещо, което очаквате с огромно нетърпение. При някои това ще е отговор на въпрос, който са задали на половинката, а за други - среща с човек, за когото са мечтали.

Риби

Риби, някои от вас се нуждаят от промяна в любовта и тази седмица ще го осъзнаят. До дни ще преоткриете щастието с човек, когото може би вече познавате. Звездите съветват обвързаните да подходят с отворено сърце към половинката си и да оставят страховете зад гърба си.