Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Отново е време да си поговорим за любов! Нека видим каква ще е тя за вашата зодия през следващата седмица:

Овен
Овни, предстои ви вълнуващо ново начало. Благодарение на засиленото ви желание за комуникация, ще се радвате на страхотни мигове на любовния фронт, без значение дали сте обвързани, или все още търсите половинка.

Телец
Тази седмица ще усетите израстване, както в работата, така и в любовта. Ще разберете какво искате да ви се случи и в каква посока трябва да тръгне връзката ви. Романтичното настроение определено ви е завладяло и сега е най-точният момент да си организирате пътешествие с партньора. Свобоните Телци да се готвят за много флиртове!

Близнаци
Близнаци, през следващите дни във вас ще се пробуди силна сексуална енергия, с която определено ще изненадате партньора си. Необвързаните представители на зодията ги очакват пикантни преживявания, а кой знае – може да открият и любовта!

Рак
Амбицията и желанието за нови завоевания ще завладеят силно Раците тази седмица. Обвързаните ще постигнат отлична хармония с партньора, а необвързаните определено ще се позабавляват през следващите дни. Продължавайте в същия дух, Раци!



Лъв
Лъвове, тази седмица сте настроени за нови пътешествия и романтични преживявания. Възползвайте се от това и изненадайте половинката си. Необвързаните представители на зодията ще се радват на засилено внимание от обожатели.

Дева
Деви, ако сте необвързани, сега е моментът да се замислите защо и какъв очаквате да бъде човекът до вас. Обвързаните могат да се възползват от добрия период, в който са в момента, за да предприемат следващата крачка с половинката. А най-сигурното тази седмица е, че ви очаква много секс!

Везни
Везни, тази седмица ще усетите нуждата да се свържете с някого на по-дълбоко ниво. Без значение дали сте свободни, или обвързани, ще сте настроени романтично и ще имате възможността да изградите специални отношения с някого.



Скорпион
Обвързаните Скорпиони ще усетят още по-силно, дори фатално, привличане към половинката си. А свободните най-накрая ще открият човек, който ще спре дъха им и ще ги накара да пожелаят романтична връзка.

Стрелец
Скъпи Стрелци, ако искате да обърнете нова страница в любовния си живота, то най-добрият момент за това е сега! Готови сте да изпълните всяко желание на половинката си, а ако сте необвързани, ще сте по-мотивирани от всякога да откриете правилния човек. Ключът е в приятелския ви кръг, убедете се сами!

Козирог
Коризори, обаянието ви ще нарасне още повече през следващите дни и няма да ви е никак трудно да получите внимание от желания човек. Звездите съветват да направите изненада на половинката си, а защо не и романтично пътешествие! А ако от дълго време желаете да поканите някого на първа среща, то сега е моментът за действие.



Водолей
Водолеи, тази седмица ще изпитвате силна нужда да общувате повече с приятелите и колегите си, а това несъмнено ще се отрази и на любовния ви живот. Пред необвързаните стои с пълна сила възможността да срещнат следващата си половинка, благодарение на желанието си за социални контакти. Обвързаните да се готвят, защото партньорът им готви страхотна изненада.

Риби
Обвързаните Риби ще се радват на пълноценна комуникация с партньора и ще усетят подкрепата му. Необвързаните представители на зодията пък ще продължат да се радват на свободата си и определено ще се отдадат на много забавления.