Най-пълният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Ето че отново дойде моментът да погледнем с усмивка към новото начало, новата седмица, а дали не ни предстои и нова любов? Научете още сега от нашия любовен хороскоп за всяка зодия:

Овен

Овни, очаква ви много спокойна и хармонична в любовно отношение седмица. Ще усетите още по-силни емоции към партньора си и ще заздравите връзката си. Необвързаните от вас е крайно време да направят първата крачка към човека, когото харесват.

Телец

Телци, тази седмица някои от вас ще усетят готовността да изпращат ясни сигнали към обекта на желанията си. Звездите напълно подкрепят тази смелост и определено ще пожънете успех. Обвързаните Телци ще се радват на засилено внимание от страна на половинката си.

Близнаци

Скъпи Близнаци, през следващите дни ще ви се иска да контролирате повече любимия си човек, но не се поддавайте на това желание. Не забравяйте, че красотата на любовта е в свободата и доверието, които си давате взаимно. Необвързаните Близнаци могат да очакват зашеметяващ флирт.

Рак

Раци, тази седмица отново ще усетите прилив на силни, любовни емоции. Не всичко ще бъде под ваш контрол, но определено ще летите от радост заради някого. Обвързаните представители на зодията ще имат много романтични преживявания с любимия човек.

Лъв

Лъвове, тези дни ще постъпвате зряло и разумно в любовта и определено ще спечелите много от това. Време е да помислите за нови приключения с половинката, защото връзката ви има нужда от освежаване. Необвързаните ще срещнат специален човек.

Дева

Деви, гответе се, защото звездите предвиждат ново начало за вас в любовта. Много е възможно някои от вас да затворят страница в интимния си живот и да отворят нова, много по-вълнуваща.

Везни

Везни, тази седмица сякаш с лекота ще разбирате партньора си по-добре от всякога. Това несъмнено ще се отрази страхотно на връзката ви, а свободните представители на зодията ще прекарат повече време в размишления какъв партньор търсят за себе си.

Скорпион

Скорпиони, през следващите дни с половинката ви вероятно ще вложите повече усилия в посока да подсилите взаимното си доверие. И това определено ще заздрави отношенията ви. Необвързаните представители на зодията ще се чувстват отлично в кожата си и ще привличат противоположния пол като магнит.

Стрелец

Стрелци, необвързаната част от вас определено има нужда от вълнуващо преживяване и ново начало. Звездите ви го обещават, но само ако не отказвате покани за срещи. Обвързаните Стрелци ще трябва да се заемат с приемане на по-тъмните страни на половинката си.

Козирог

Козирози, време е да си поемете дъх и да си починете от надежди и амбиции в любовта. Вие искате връзката ви да върви гладко и стремглаво напред, но ключът към щастието е да се наслаждавате на момента. И определено ще научите този урок през следващите дни.

Водолей

Водолеи, предстоят ви много положителни емоции в любовта тази седмица. Обвързаните ще претърпят дългоочаквано развитие в отношенията си, а необвързаните ще срещнат човек, който моментално ще им прикове вниманието.

Риби

Риби, през следващите дни ще бъдете очаровани от качество на партньора ви, за което дори не сте подозирали до момента. Ще почувствате прилив на щастие, породено от любовта, а необвързаните ще поставят ново начало с някого.