Автор
Роси Кацарова

Най-силното качество на всяка зодия!

Има различни фактори, които взаимодействайки си един с друг, изграждат уникална същност и характер. Оказва се обаче, че върху това какъв човек ще бъдете имат влияние не само семейството, приятелската среда, гените и образованието, но и зодиакалният знак.

Именно той определя до голяма степен вашите положителни и отрицателните качества, а коя е най-силната черта от характера ви според астрологията може да видите в следващите редове:

Овен (21 март - 19 април)

Амбиция

Овни, вие сте най-целеустремените и амбициозните представители на зодиака. Ако решите, че искате нещо, няма сила, която да ви спре.

Фактът, че сте толкова упорити и продължавате, дори когато всички други се откажат, ви прави родени лидери.

Телец (20 април - 20 май)

Надеждност

Вие, Телци, не сте по прибързаните крачки. Внимателно обмисляте ситуацията, преценявате плюсовете и минусите от конкретни действия и чак тогава правите своя ход.

Тези качества, както и осанката ви, излъчваща емоционална стабилност и увереност, вдъхват на околните усещането за сигурност. Те виждат, че вие сте отговорна личност, която винаги ще е насреща да им даде правилния съвет и да ги подкрепи.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Енциклопедични знания

Близнаци, вие имате желание непрестанно да се обогатявате и развивате. Затова и четете разнообразна литература, в резултат на което човек може да ви чуе да говорите за Ким Кардашиян, а само след минута да цитирате Шекспир.

Притежавате аналитичен ум и енциклопедични знания, затова и не се учудвайте, че мнението ви е търсено и ценено и до вас се допитват за съвет не само хора от близкото ви обкръжението, но и просто познати.

Рак (21 юни - 22 юли)


Майчински инстинкт

Вие имате силно развит майчински инстинкт и потребност да се грижите за другите. Хората знаят, че могат да дойдат при вас за сгряващ сърцето разговор, вкусна храна и топла прегръдка по всяко време. Вашата врата винаги е отворена и приятелите ви силно ценят това у вас.

Лъв (23 юли - 22 август)

Щедрост


Лъвовете на драго сърце споделят всичко, което притежават, не само с най-близките до сърцето си, но дори и с напълно непознати.

Колежката, която винаги дава пари на просяците по улиците, да, тя е зодия Лъв, бъдете сигурни.

Дева (23 август - 22 септември)

Отзивчивост

Вие, Деви, сте готови да се нагърбите с всяка задача независимо от естеството й . Нямате проблеми да поемете работния проект, който всеки отказва. А и истината е, че ще се справите с него по-добре от голяма част от колегите си, защото сте изключително структурирани, което ви помага да работите по-ефективно.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Съчувствие

Притежавате ценната способност да се поставяте на чуждо място. Преди да говорите и действате, вие винаги се замисляте какво може да е провокирало човека на среща да реагира по определен начин, дали травма от миналото не е причина за поведението му. Ценно качество, което ви помага да не съдите прибързано и ви печели много верни приятели.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Лоялност

Вие ще се борите до последно за тези, които обичате. Не ви се е случвало да изоставите другар по време на битка, затова и сте силно ценен от най-близките си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Оптимизъм

Околните просто обожават приповдигнато ви настроение. Вие, Стрелци, сте душата на компанията и с лекота успявате да разведрите и най-напрегната ситуация.

Оптимизмът ви не само ви превръща в харесвана личност, но и ви помага с лекота да преминавате през по-напрегнатите житейски моменти.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Стабилност

Вие сте здраво стъпили на земята и винаги имате план за действие. Освен това държите на думата си и дадете ли обещание, ще сторите и невъзможното, за да изпълните думата си.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Верен приятел

Не е чудно, че имате толкова много приятели. Вие сте не само забавна компания, но и притежавате способността с лекота да общувате с разнообразни по интереси и занимания хора.

Намирате общ език с всекиго и освен това просто си личи, че никога няма да обърнете гръб на нуждаещ се.

Риби (19 февруари - 20 март)

Емоционална интелигентност


Вие преживявате болките и радостите на околните от сърце. Готови сте винаги да се радвате за техните успехи, но и да им дадете рамо, на което да поплачат, когато имат нужда от това.

Сетивата ви са много развити и винаги усещате от какво има нужда събеседникът ви – кога трябва да коментирате дадена тема и кога разговорът не е приятен за човека на среща и е по-добре да замълчите.