Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният хороскоп за първия месец на новата 2022-ра

Овен – Скъпи Овни, през януари все повече ще мислите по глобални въпроси и смисъла на живота. В професионалните дейности рутинната монотонна работа ще бъде изморителна. Ще бъдете по-фокусирани върху нови проекти и дългосрочни перспективи. Може да се наложи да се върнете към разрешаването на проблемите, които отлагахте. Външните обстоятелства ще допринесат за това. Въоръжени с усърдие и упорита работа, завършете задачите. Не спирайте наполовина, това може да повлияе отрицателно на приходите ви. Здравето няма да разочарова Овен през първия месец на зимата. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни към кръвното си налягане.

Възможно е колега да започне да показва признаци на внимание към вас. Венера ще помогне за привличането на хора в живота ви, които ще допринесат за развитието на вашите проекти и ще помогнат за постигането на това, което искате.

Телец – Скъпи Телци, внимавайте при решаването на финансовите въпроси, звездите предупреждават, че под влияние на отрицателни тенденции рискът да бъдете привлечени в приключения или далавери се увеличава. Този месец е добре да прегледате професионалните/бизнес отношения и да решите кои са надеждни и кои не. Слушайте интуицията, тя ще ви даде правилните насоки.

В любовната сфера свободните представители на знака ги очакват приятни изненади. Когато пътувате, има шанс да се срещнете с човек, който ще играе важна роля в живота ви. Семейните представители на знака ще имат възможност да укрепят съюза си и да си върнат предишната страст.
По отношение на здравето Телецът трябва да избягва физическо и емоционално претоварване. Това може да отслаби защитните сили на организма и да доведе до различни заболявания.


Близнаци – Скъпи Близнаци, януари може да е малко по-меланхоличен месец за повечето от вас. Може да имате трудни моменти, защото волята ви ще бъде на заден план и голяма част от това, което ще трябва да правите, ще бъде да коригирате грешките на другите. Пазете се от клюки, интриги и други мъгляви ситуации, които могат да се случат във вашата професионална среда. Трябва да бъдете гъвкави по отношение на ситуациите.

Позитивът на месеца е, че можете да имате мир и спокойствие, като осъзнавате, че сте заобиколени от любящи и мили хора. Марс до 24 януари е в Стрелец и можете да се възползвате от възможността да пътувате с любящия си партньор, което ще се отрази много положително на връзката.
Ако почувствате нужда да потърсите нова работа, могат да възникнат нови възможности. За тези, които не се нуждаят от работа, внимавайте с харченето и необходимостта да живеете извън стандарта си за реалност.

Рак – Скъпи Раци, началото на годината може да изисква гъвкавост и възможност за приспособяване към настоящите обстоятелства, но е важно сами да се програмирате за късмет и благополучие. За да засилите професионалните си позиции, този месец не трябва да заемате наблюдателна позиция, а да се включите в работния процес максимално. Стойте далеч от конфликти и със сигурност не ги провокирайте, особено на работното място. Активната дейност ще доведе до увеличаване на доходите. Възможно е да също да можете да намерите допълнителен източник на доходи.

В личните взаимоотношения може да настъпи някакво охлаждане на чувствата. За да възстановите баланса, трябва да си дадете емоционална почивка, като избягвате стреса и тревожността. Възможно е в живота ви да се появи таен обожател.


Лъв – Скъпи Лъвове, през януари късметът ще ви придружава на всяка стъпка. Имате шанс да спечелите от лотарията. В професионален аспект трябва да бъдете по-внимателни към работата, която изисква точност в детайли. Вършете работата сами и не разчитайте на външна помощ. Не вземайте прибързани, емоционални решения, особено има значение за финансите.

Вашето латентно недоволство може да се изяви като голямо разочарование. Има опасност някои истини да излязат наяве и животът може да се преобърне с главата надолу. Пазете се от меланхолия и страдания, дължащи се на притеснения.

Самолюбието ви ще трябва да заговори по-силно и вярата ви ще трябва да се появи отново, без значение какви препятствия може да донесе животът. Възможността за началото на офис романтика не е изключена.

Дева – Скъпи Деви, може да успеете да си върнете позициите след период на объркване и хаос. Умът ви ще бъде по-ясен и действията ви може дори да са малко екстремни, но ще можете да продължите напред. Можете да намерите източници на допълнителен доход, които ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние. Няма да е излишно да опитате късмета си и да си купите лотариен билет.

През януари трябва да обърнете внимание на роднини и близки хора. Това ще ви изпълни с жизненост и вдъхновение. Включете се в подреждането и създаването на домашния комфорт, можете да започнете малък ремонт или пренареждане.

Бъдете отворени както за получаване, така и за даване. Освен това можете да решавате големите проблеми изключително лесно, ако слушате сърцето и интуицията си. Вярвайте в това, което ви предстои и не се обезкуражавайте. Избягвайте несериозни взаимоотношения, те няма да донесат нищо друго освен разочарование.

Везни – Скъпи Везни, Слънцето е в Козирог до 20 януари, а Марс в Стрелец до 24-ти. Всичко това ви помага да бъдете силни, решителни и по-организирани относно плановете си. Решението на домашни и семейни проблеми ще излезе на преден план. Не започвайте сериозни мащабни проекти на работното място, тъй като семейните проблеми няма да ви позволят да се концентрирате напълно върху изпълнението на текущите задачи. Трябва да се отдаде приоритет на собствените ви нужди и желания. Не пилейте жизненоважната си енергия към хора, предразположени към манипулация.

Тъй като вашата управителка Венера е ретроградна, желанието ви да общувате може да е по-слабо. Ще бъдете по-наблюдателни и педантични, ще се разбирате с малко хора. Възползвайте се от тези дни, за да се съсредоточите върху това как се чувствате или да се погрижите за здравето си.


Скорпион – Скъпи Скорпиони, януари е добър месец за търсене на по-обещаваща работа или допълнителни източници на доходи. Звездите предоставят шанс да подобрите значително материалното си благосъстояние. За да направите това обаче, трябва да определите приоритетите и да зададете целите правилно. Активно се включете в работата и избягвайте съмнителни приключения. Не бъдете откровени с колегите, завистта им може да се обърне срещу вас. Бъдете внимателни в комуникацията, съществува риск да бъдете излъгани.

За да се избегне нервно изтощение и емоционално прегаряне, Скорпионите трябва да обърнат внимание на правилната почивка. Освен това се грижете повече за себе си, тялото и ума си. Пазете се от необходимостта да притежавате и отдавате на излишните желания. Това може да бъде време на голяма преоценка на живота. Връзките укрепват и любовта витае във въздуха.

Стрелец – Скъпи Стрелци, месец януари е подходящ да се отърсите от праха и да постигнете всичко, което е било в застой досега или неразрешено през последните няколко седмици. Енергията ви е страхотна и можете да постигнете голям напредък в задачите. Има възможност за напредък и успех на работното място, но е препоръчително да се въздържате от интриги и клюки, без да участвате в конспирации и да влизате в съмнителни коалиции.

Най-добре е да се съсредоточите върху целите си. Идеите ви ще бъдат продуктивни и ще донесат добри печалби. Въпреки това, не се поддавайте на изкушението да харчите пари, помислете как можете рационално да инвестирате.

Може да има покани за купони и събития или да има много интересни неща за правене. Марс ще транзитира през вашия знак Стрелец до 24 януари и имате шанса да възстановите доверието си в живота или в себе си.


Козирог – Скъпи Козирози, първият месец на новата година отваря още по-невероятни възможности за вас, важно е само да се подготвите за тях правилно. През първата половина на януари работната среда ще бъде напрегната, ще трябва да решите текущите въпроси. Не започвайте нови проекти. Финансовото състояние ще бъде стабилно, не се очакват специални печалби.

През януари рискът от битови наранявания и неврози се увеличава, което може да се развие в депресия. Пазете се от необходимостта винаги да сте прави. Научете се да се отпускате, да релаксирате и да се грижите само за това, което наистина има значение.

Можете да преминете през голяма емоционална нестабилност, а това благоприятства и загубата на енергия, правейки ви предразположени към болести. Така че се пазете. Животът ще ви даде шанс да започнете отначало или да започнете нещо от нулата, така че не се опитвайте да запазите нещо, което ще изчезне. Време е да се пуснете!

Водолей – Скъпи Водолеи, първият месец на годината е времето е да осъзнаете какво е полезно и кое е безполезно, както и да планирате бъдещето си. Знаете как да се организирате и да позволите на идеите да изплуват от тишината. Марс в Стрелец облагодетелства вашият ум и вашата сила и можете да завършите всяка работа или проблем. Насладете се на креативността си и желанието да живеете по-свободно и спонтанно.

Пазете се от липсата на фокус и не се увличайте от съмнения. Нужно е винаги да имате самообладание. Не е добре да се увличате от импулсивни покупки, само за да удовлетворите моментни желания. Суетата ви може да стане твърде голяма и егото ви, авторитарно, така че може да не приемете, че нещата не станат по вашия начин. Това може да бъде потенциален проблем за взаимоотношенията ви през целия месец. Твърде много емоция или сантименталност могат също да бъдат проблем, така че е важно да има чувство за справедливост и безпристрастност.

Риби – Скъпи Риби, още в началото на месеца ще бъде необходимо да се посветите на търсене на нови решения за преодоляване на пречките, които възникват в последно време. Можете да имате много идеи, но някои от тях няма да бъдат обективни и практични, така че внимавайте да не разпилявате енергията си, да започвате много неща едновременно и да не стигнете до никъде. Интуицията ви може да е страхотна, но е важно да бъдете търпеливи и спокойни да поддържате визията си за нещата.

Има вероятност да се сблъскате с проблеми във взаимоотношенията като ревност, твърде много обвинения или създаване на празни илюзии. Може би е време да започнете да се опитвате да структурирате по-добре идеите си, поемайки отговорност за мечтите, които искате да постигнете, без да изисквате нищо от другите.

Може да е необходимо да се справите с неочаквани загуби или объркани ситуации, включително добрите неща също могат да ви изненадат, като нечия неочаквана помощ, прояви на привързаност и симпатия, които могат да направят началото на годината по-спокойно и по-приятно.