Любов, съдбовни срещи и ново начало – тази седмица носи в живота ни нещо наистина специално.


Овен
Скъпи Овни, любовта чука на вашата врата, бъдете готови да я посрещнете. Седмицата е подходяща за равносметка и за нови планове. Бъдете отворени за предложения и авантюри. Случайна среща ще ви събере с вашата половинка.

Телец
Скъпи Телци, добрата ви душа не може да разбере защо нещата не се получават така, както ви се иска. Уж давате всичко от себе си, а срещате само мълчание. Не се притеснявайте. Тази седмица ви носи много розово щастие. Ще се носите на крилете на любовта.

Близнаци
Близнаци, вие просто не сте готови за любов. Искате да я имате, но не сте готови да се впуснете в приключението. Трябва обаче да си отговорите на въпроса "Защо?". Не е трудно. И, моля ви, бъдете откровени. Свалете близнашката си маска и се изправете срещу страховете си.


Рак
Раци, всичко върви точно по план. И въпреки че винаги сте казвали, че сте по-скоро реалисти, отколкото оптимисти, то сега вие сте си сложили розовите очила и въобще не ви пука. Така и трябва. Любовта се носи във въздуха и съвсем скоро ще бъде в сърцето ви.

Лъв
Лъвове, вие можете повече. Отпуснете се, насладете се на красотата на живота. И смело експериментирайте. Все пак Съдбата е на ваша страна. Любовта ви ще ви накара да се почувствате истински щастливи.

Дева
Деви, не бъдете мнителни. Освободете се от предразсъдъците и погледнете човека до вас в очите. Какво виждате? Ако не сте доволни от това, което получавате, значи е дошло време за промяна. Сега е моментът да посадите семенцата, които след месец-два ще се превърнат в красива и уханна градина. Действайте смело.


Везни
Скъпи Везни, животът е кратък. Не се размотавайте в търсене на някакво измислено съвършенство. Имате нещо по-хубаво, грабвайте го, скачайте в лодката и гебете само напред. Любовта е хубава, защото е истинска, не съвършена. Бъдете щедри. Човекът до вас заслужава повече.

Скорпион
Скорпиони, не всичко е черно и бяло. Има много цветове и сега е моментът да го приемете. Спреде да се месите в живота на другите и подрете своя. Това е най-важният ви урок, който съдбата ви поднася. Бъдете благодарни, защото седмицата ви носи любов.

Стрелец

Скъпи Стрелци, понякога нещата не стават така, както сме ги планирали. Но пък стават по много по-добър и вълнуващ начин. Пътувайте, не стойте на едно място. Скуката ще ви обезсърчи, а това е последното нещо, от което в момента се нуждаете.

Козирог
Козирози, любовта е навсякъде около вас. Не се чувствайте пренебрегнати, защото не сте. Имате всичко, не го разменяйте за няколко вълнуващи авантюри без бъдеще. Човекът до вас е истински и държи на вас твърде много. Научете се да прощавате.


Водолей
Скъпи Водолеи, бъдете себе си. Понякога трябва да направите крачка назад, за да можете да видите цялостната картина. А сега се усмихнете. Тази седмица ще ви донесе един страхотен подарък. Целунати от съдбата ще бъдете.

Риби
Скъпи Риби, вие сте невероятно мили и споделящи и това ви качество ще бъде възнаградени. Нежната ви, романтична душа ще срещне своя двойник от другия пол. Очакват ви прекрасни дни. И не се притеснявайте, ако всичко се развива твръде бързо. Така ви е било писано.