Автор
Весела Георгиева

Най-точният любовен хороскоп за тази седмица

Навън ухае на лято. Горещи страсти, ефирни тоалети, солени пръски и слънчеви зайчета. Животът ври и кипи, а това със сигурност означава само едно - любовта завладява душата и сърцето и търси път към нас… Готови ли сте да я посрещнете?

Овен

Скъпи Овни, няма да повярвате. Животът ще се промени точно за миг. Един поглед, едно докосване и нещата са се случили. Отворете сърцето си и приемете щастието, което Вселената ви изпраща.

Телец


Скъпи Телци, толкова е хубаво. Влюбени сте, носите се над земята, всичко ви се струва розово и да - виновен за това е човекът до вас. Хубаво е, нали? И внимавайте да не го развалите нещо…

Близнаци

Скъпи Близнаци, вие сте големи скептици, когато става въпрос за любов. Но сега ще трябва да приберете скептицизма си в джоба и да се усмихнете на света. Защото тя, любовта, ще ви връхлети изневиделица.


Рак

Скъпи Раци, няма да ви е лесно. Хайде, трябва да се пренастроите. Да се откажете от нещо, което много обичате, заради нещо, което също толкова много обичате. Бъдете смели. Заслужава си. Просто в живота ви настъпва промяна.

Лъв

Скъпи Лъвове, може да е най-подходящото време за вас да сваляте звезди, но ще ви се наложи. И не се срамувайте, защото човекът до вас наистина го заслужава. Малко компромиси, малко любов и животът ви ще се промени тотално.

Дева

Скъпи Деви, вие сте номер 1. Сега дайте си сметка как точно се случват нещата и какво точно искате вие. И не бъдете егоисти. Просто поставете другия на първо място. Поне за миг.


Везни

Скъпи Везни, любовта е второто ви име. Готови сте да давате, готови сте да подкрепяте, толкова искате да ви оценят. Ами ще ви се случи. Но дали няма отново да оплескате нещата?

Скорпион


Скъпи Скорпиони, най-сетне правите саможертва за някой друг без задна мисъл. Най-сетне спирате да ровите в чуждия живот. Криво ви е, но го преглъщате. Браво! Отпуснете се. Животът е прекрасен и без отровните ви забележки.

Стрелец

Скъпи Стрелци, готови ли сте за малко по-шумно парти, за малко по-диви срещи и приятелски закачки? Знаем, че можете много, когато става въпрос за любов, но сега трябва да бъдете малко по-отговорни. Ако успеете, ще получите нещо наистина много красиво.


Козирог

Скъпи Козирози, вие сте центъра на Вселената за един човек и това ви прави истински щастливи. Бъдете смели. Бъдете себе си. Всичко става така, както сте си го представяли. И е супер!

Водолей

Скъпи Водолеи, няма да срещнете голямата любов, но пък няма и да ви липсва любов. Ама много гореща. ще ви залее като вълна и ще ви трябва време да започнете отново да дишате. После пак ще си бъдете вие.

Риби

Скъпи Риби, животът вече се промени, но това не е всичко. Има още изненади. Това е периодът, в който ще срещнете специален човек - там, където работите. Бъдете внимателни, за да не изтървете нещата от контрол.