Автор
Веселина Петрова

Най-точният любовен хороскоп за всички зодии

Вижте какво са ви подготвили планетите за следващата седмица - от 6 до 12 юни, в любовен план.

Овен
Скъпи Овни, не спирайте емоциите си, не ги затваряйте в рамки, дайте воля на чувствата си и се наслаждавайте на всичко, което ви се случва.

Телец
Скъпи Телци, седмицата започва наистина страхотно в любовен план. Няма да ви бъде скучно. Само не драматизирайте. Бъдете силни и даващи.

Близнаци
Скъпи Близнаци, твърде сериозни сте. Я се усмихнете малко. Животът е забавление и от вас зависи да го превърнете в нещо страхотно. Обичайте. Летете!

Рак
Скъпи Раци, носите невероятно силна енергия в сърцето си. Може би в средата на седмицата ще се почувствате мъничко изтощени, но със сигурност има кой да се погрижи за вас. И това е най-хубавото.

Лъв
Скъпи Лъвове, сега е моментът да се отдадете на любов. И не, не натискайте спирачките. Просто си позволете да бъдете обичани и не връщайте нито чувства, нито подаръци.

Дева
Скъпи Деви, да, обичате нещата да са под контрол, но сега става въпрос за любов. Отпуснете му мъничко края. И бъдете себе си. Имате наистина добро предложение.

Везни
Скъпи Везни, времето е идеално за любов. Не се мотайте ,не се разсейвайте, стягайте багажа и беж да ви няма. Работата няма да остане несвършена, нали? Бъдете активни, иначе половинката ви ще бъде недоволна.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, ще ви коства доста време и нерви, но в крайна сметка всичко ще си дойде на мястото. сега е моментът да подредите сърцето си и да сложите в ред всички чувства, които бушуват в него.

Стрелец
Скъпи Стрелци, можете да разчитате на човека до себе си. не е нужно да бъдете практични, а хармонични и защо не - романтични! Обичайте, давайте, сваляйте звезди, Вселената ще изсипе цял кош в краката ви.

Козирог
Скъпи Козирози, проявете малко повече постоянство. Имате цел, знаете какво искате да постигнете, тогава - действайте. Покажете на човека, по когото въздишате, че означава нещо повече за вас…

Водолей
Скъпи Водолеи, очарователни сте и това не остава незабелязано. Забравете за правилата, наслаждавайте се на това, което съдбата ви дава. Прекрасно е, нали?

Риби
Скъпи Риби, не се поддавайте на провокации и не търсете под вола теле. С малко повече чувство за хумор неприятната ситуация ще бъде преодоляна. А след това ще имате пълна хармония с човека на сърцето си.