Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Какво ново на любовния фронт ще донесе идващата седмица на всяка зодия.

Овен

Овни, нивото ви на чувствителност ще се повиши значително, което ще се отрази негативно върху настроението ви. Комуникацията с партньора ви може да завърши с кавга, тъй като той няма да може правилно да разтълкува думите ви. Опитайте се да бъдете по-деликатни в отношението си към половинката.

Телец

Телци, вашите съмнения относно сериозните намерения на партньора ви имат съвсем реална основа. Не трябва да изпадате в отчаяние, да организирате сцени на ревност. Това няма да доведе до нищо хубаво. Ако сте необвързани, не бързайте да се хвърляте на врата на първия срещнат.

Близнаци

Близнаци, отдавна харесвате един човек, но досега не е било възможно да общувате с него. Сега имате шанс не само да го опознаете по-добре, но и да отидете на романтична среща. Възползвайте се от поканата и ще си прекарате страхотно. Въпреки че е твърде рано да се говори за съвместно бъдеще.

Рак

Раци, копнежът ви по голямата, чиста и безусловна любов започва да придобива болезнени размери. Готови сте да откликнете на всеки зов за любов и да повярвате на всеки измамник. Опитайте се временно да насочите вниманието си в друга посока, отидете на почивка, срещнете се с приятели. Любовта ви дебне точно зад ъгъла, но не бива да прибързвате с нея.



Лъв

Лъвове, отделете време за любимите хора. Покажете любовта си към половинката. Възникналият спор разрешете незабавно. Вашата духовна енергия все още не се е изчерпала, чудесен момент да я използвате. Самотните от вас имат шанс да срещнат сродна душа.

Дева

Деви, разрешете възникнал конфликт стъпка по стъпка. Мнението на любимия е точно това, което трябва да изслушате. Ако сте необвързани, огледайте се наоколо. Ще преживеете красива среща, която ще изпълни сърцето ви с романтични чувства и копнежи.

Везни

Везни, съветът на близък приятел ще бъде повече от всякога на мястото си. Ако между вас и любимия е възникнало недоразумение, сега е моментът да го изгладите. Бъдете инициатори, не чакайте, а действайте. Някой тайно въздиша по вас.

Скорпион

Скорпиони, нямате повод за конфликтни ситуации. Един сериозен разговор е чудесен начин да разрешите възникнал между вас проблем. Опитайте се да запазите хладнокръвие. Идеално време за нова любов.

Стрелец

Стрелци, ако сте необвързани, огледайте се наоколо. Може би вашата сродна душа е точно до вас, но вие упорито не я забелязвате. В семейните отношения могат да възникнат малки конфликти. Всичко тайно рано или късно ще излезе наяве.

Козирог

Козирози, Мнението на любим човек ще ви помогне да излезете от трудна за вас ситуация. При възникнал конфликт с партньора ви, запазете спокойствие. Необвързаните ги очаква приятна романтична изненада.

Водолей

Водолеи, любовта е във въздуха. Тя ви дебне от всеки ъгъл. Любимият ви е подготвил чудесна романтична изненада. Ако сте необвързани, излезте на среща с приятели. Може би там някъде някой ще възпламени неподозирани чувства в душата ви.

Риба

Риби, можете да се влюбите навсякъде, дори и на път. Мнението на любим човек ще бъде повече от всякога на мястото си. При възникнал спор между вас по-добрият избор е да запазите самообладание. Обърнете внимание на човека до себе си. Той има нужда от вас.



Четете още: Тези три зодии ще се радват на истинска любов през октомври