Най-точният месечен хороскоп на всички зодии за април (1-ва част)

01 април 2023 | 12:56
11363
0
Снимки: Pixabay

Сезонът на Овен разпалва нов огън. Той носи невероятно смели, жизнени и свежи енергии, които могат да ни накарат да се почувстваме сякаш цял нов свят се отваря пред нас.

Овен – Скъпи Овни, април е месец на големи промени. Изненадите са сигурни. Това е вашият месец на обновяване, прераждане, регенериране, надграждане, актуализиране, възстановяване и възкресение. Април ви връща в правилния път по много начини и ще се сблъскате с определени неща, с които не сте били готови да се сблъскате по-рано. Вие сте великият майстор на трансформацията и повече от всеки друг знак, можете да превърнете борбите в ценни ресурси и да използвате времената на трудности като катализатори, които да ви тласнат напред и нагоре към следващото ниво на вашето същество. Вие сте решителни и смели и когато нещата започнат да се разхлабват и да вървят напред, вие ще растете с огромно темпо. Ще бъдете в светлината на прожекторите, откривайки възможности да започнете нови пътища, да засадите нови семена и да растете по нови начини.

Новите енергии ще ви следват през цялата година. Използвайте ги, за да търсите нови възможности! Имате възможност за първи път да реализирате своите мечти. Плутон, който се премести през март в знак Водолей, ще внася рядка енергия във вашето космическо поле. Ако имате проект, който искате да стартирате, вашата мрежа от приятели и познати може да се окаже най-ценният ви актив.

Пълнолунието във Везни на 6 април може да разтърси сърдечните въпроси, принуждавайки ви най-накрая да вземете решение относно важна връзка в живота ви. Може също да ви насърчи да развиете по-дълбока връзка с някой близък до вас. Оставяте силно впечатление у противоположния пол, доминирате почти всеки път, но съветът е да отпуснете топката през този период и да постигате компромиси, за да бъдат нещата хармонични. Можете да действате бързо, но е добре да запомните, че да водите с рогата напред и да водите с главата, не е едно и също нещо.Телец –
Скъпи Телци, април ви носи невероятно мощна енергия за нови начала. Ако сте се чувствали малко немотивирани и мудни, новата енергия ще ви подтикне да предприемете действия. Ако трябва да си търсите нова работа, това е добро време да предприемете нещо по въпроса. Не позволявайте никаква възможност да бъде пропиляна, дори едно малко действие може да ви помогне да се възползвате максимално от тази невероятна свежа енергия.

Като неподвижен знак, вие не винаги се движите бързо. Отличавате се в това да стоите точно там, където сте, да помръдвате само когато сте готови и почувствате вдъхновение да се възползвате максимално от пространството, което притежавате. Знаете стойността си и цените нещата, които идват в живота ви. Въпреки това може да сте малко бавни, за да прегърнете промяната, а този месец ще се случат много промени. С началото на новия сезон звездите се подреждат, за да донесат нова вълна от енергия във вашия свят. Някои основни играчи планети са вече в движение и те ще ви донесат както подаръци, така и предизвикателства, възможности и ограничения. Един от тези дарове ще бъде изцеление. Плутон беше в земния в знак Козирог дълги години, така че преместването му във въздушния знак Водолей може да ви донесе облекчение. Може да почувствате, че сте стигнали до края на дълго пътуване на трансформация. Марс, който е в благоприятен ъгъл към вашето рождено Слънце и ще ви дава сила за живот и действия.
Почти до средата на месеца Венера е във вашия знак, на който е управителка, така че можете да разчитате на нейното благоволение в областта на връзките, красотата, изкуството и притежанията, както и хармоничното съжителство.

Вдишайте усещането за всеки нов момент, който пристига в живота ви, и се насладете на предстоящото пътуване.Близнаци – Скъпи Близнаци, през април започвате да изграждате живота си по сериозен и стабилен начин. Започвате да изграждате истински себе си. Творческата енергия е в своя пик, така че ако има нещо, което искате да създадете или инициирате, този месец предлага идеалното вдъхновение за действие. На 5 април посрещаме пълнолунието в знака Везни, също въздушен знак. Ще почувствате лечебните вибрации около това Пълнолуние.

Слънцето образува благоприятен 60-градусов ъгъл, към знака ви и към вас ще потекат достатъчно силни жизнени енергии, което ще повиши и жизнелюбието ви. Планетата на късмета Юпитер продължава да се движи през Овен, като по този начин формира благоприятен аспект към рожденото ви Слънце, а това означава, че ще има много красиви възможности във всички области на живота, на които можете да се порадвате. Юпитер също може да ви поднесе подарък или два през този месец!
Сатурн след като премина в знака Риби, сега от негова страна се образува предизвикателен квадрат към вашия знак, поради което като цяло трябва да се съобразявате със закъснения и трудности, които след това трябва да се преодоляват. През третата десетдневка на месеца навлизаме в сезона на затъмненията. Затъмненията винаги са много трансформиращо време.

Възходи и падения идват в сферата на вашия социален живот и със сигурност ще има промени и пренареждания. На първо място, този месец ви носи щастливи запознанства и срещи с хора, които от една страна ще придобият важна роля в живота ви, а от друга могат да ви помогнат да сбъднете голяма мечта или да постигнете по-лесно целите си и да завладеете своите амбиции. Съдбата ви дава възможност да възстановите изгубени връзки от миналото. Ако сте необвързани, звездите ви обещават обещаващи срещи. Можете да намерите идеалния спътник. Излизайте и се забавлявайте по-често.

Трябва да се сбогувате със старите версиите на себе си, с които вече не резонирате. Насладете се на новото усещане за лекомислие в движение!Рак – Скъпи Раци, през април ще е уместно да се пазите повече, тъй като Слънцето отслабва жизнените сили. Този месец се опитайте да избягвате ситуации, които могат да ви поставят в затруднено положение. Трябва да си почивате повече у дома, да се отървете от безкрайната въртележка от отговорности. Ще имате усещане за осъзнаване на вашите собствени ограничения. Погрижете се за имунитета си, тъй като това е месец, в който може да сте по-уязвими към настинки.

Марс транзитирайки през вашия знак ви дава тласък на свежа енергия и ви помага да се организирате по-добре. Сега той носи много предприемачески дух, който също трябва да бъде приложен, ако е възможно. През този нов цикъл просперитетът ще бъде на ваша страна, но бъдете внимателни. Не се отпускайте и не се предоверявайте на всеки.
Юпитер продължава да формира квадрат с вашия знак, поради което сега трябва да се пазите от всякакви преувеличения и неразумни постъпки , защото нещата понякога изглеждат по-розови, отколкото са. Но с разумни и добре обмислени действия ще можете да преминете през трудностите. Вашите интереси биха могли да се насочат към алтруистични и хуманитарни проекти под влиянието на човек, близък до вас.

Затъмнението на 20 април ще ви изправи пред промени, които не можете да спрете, а само да ги приемете и да продължите напред. Промените, започнати сега, могат да се окажат полезни в дългосрочен план, както материално, така и по друг начин.

Това ще бъде благоприятен месец за партита, общуване, посещение на културни събития. Очаква се да увеличите количеството на вашите познати и вероятно ще срещнете човек в обща компания, в когото ще се влюбите. През този месец спокойният ви партньорски живот може да бъде нарушен от някой или нещо. Може да се свържете с някой, който ви харесва повече. Все пак внимавайте с този флирт, тъй като може да застраши дългосрочната ви връзка. Необвързаните трябва да се съсредоточат повече върху компанията около себе си.Лъв – Скъпи Лъвове, април може да бъде доста интензивен и различен месец от досегашните. Възможно е да имате вълнуващи и напълно различни преживявания. Ще се увеличи жаждата ви за живот. С всяка малка стъпка, която предприемате, за да растете и напредвате, ще видите подобрения в тази и във всяка друга област от живота си.
Вселената ви призовава да направите големи промени и да вземете важни решения, които може би ще определят целия ви по-нататъшен живот. Вашите мечти, вашите цели, вашите възприятия, вашето мислене, начинът, по който се справяте с различните ситуации в живота си, вероятно трябва да се променят или еволюират.

Слънцето и Юпитер ще ви помогнат да избегнете лошия късмет и ще ви донесат щастливи възможности, без дори да се налага да работите много по въпроса. Трябва също да очаквате съдбовни събития и промяна на обстановката във важните отношения от живота ви поради влизането на Плутон във Водолей. Много е възможно да се обградите с нови и силни хора или може да се наложи да помислите внимателно с кого искате да останете. Сатурн в Риби засега ви оставя на мира със своите предизвикателства.

Нещата ще вървят много по-добре в съществуващата ви работа, тъй като сега можете от една страна да преговаряте за увеличение или промяна на условията, но също така може да дочакате щастливи възможности, които ще ви донесат добри печалби.

Марс сега вече в знак Рак ще ви натовари доста психически, тъй като ще събуди вашите страхове и безпокойство. Може също да сте загрижени за здравословни проблеми, с които може би не сте успели да се справите в миналото. Много внимавайте, защото има опасност от травми. Освен това бъдете внимателни, когато шофирате, не говорете по телефона, докато сте зад волана.

Венера до средата на месеца е в знак Телец, образувайки предизвикателен квадрат към вашето рождено слънце и изисква много приспособяване и внимание в отношенията.Дева – Скъпи Деви, началото на април в деловата сфера ви носи много успехи, но и малко по-трудни ситуации, изискващи повишена ангажираност. Подгответе се бавно да завършите някои дела, които сте започнали в предишния период. Това е подходящият момент да направите промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели. Подобрете малко организацията си, защото понякога действате хаотично и без никакъв ред и смисъл. В момента имате шанс да хванете късмета за опашката и да постигнете нещо, за което дори не сте мечтали.

Като цяло това е периодът, в който трябва да започнете своите планове и да се съсредоточите върху работи и проекти, които са в главите ви от дълго време. Вие сте под влиянието на голяма и активна енергия и това е моментът да се раздвижите по всякакъв възможен начин.

На работното място, в бизнеса и в отношенията с висшестоящи, трябва да сте по-внимателни, тъй като през този период може да има недоразумения, когато имате вземане даване с авторитетни фигури, началници, хора с висок социален статус или с представители на държавните органи. Може да се появят проблеми поради нервност, като те могат да се проявят чрез безсъние и променливо кръвно налягане.

Хороскопът ви за април подсказва, че този месец е идеален за вас да подновите контактите с приятели от миналото и да се свържете отново с онези хора, които са ви донесли щастие в миналото. Възможно е повече хора да проявят интерес към вас и ще ви е приятно да общувате с тях. Няма да има много романтика и страст, но други неща сега са по-важни за вас, например укрепване на отношенията.

За необвързаните Деви се очертава повече общуване и нови запознанства. Не е препоръчително да търсите партньори, с които бъдещето няма смисъл. Съсредоточете се върху това, което е значимо и което ви прави щастливи.


 

Четете още: Китайски хороскоп за април 2023 г.: Кой може да бъде измамен и кой ще срещне любовта

 


Още по темата

Най-четени