Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

26 септември 2021 | 00:20
3418
0
снимки: Pexels
0

Новата седмица вече чука на вратата, което означава, че е време за нашия седмичен, любовен хороскоп. Ето какво ще се случи на всяка зодия през следващите дни:

Овен

Скъпи Овни, тази седмица ще бъдете в настроение да прекарате повече време с половинката си и звездите ви съветват напълно да се отдадете на това си желание. Организирайте романтична изненада и усилията ви определено ще бъдат възнаградени. Свободните представители на зодията ще отделят повече време за срещи с приятели и по този начин ще се запознаят с много интересен човек. 

Телец

Телци, през следващите дни ще подредите приоритетите си и любовният ви живот ще тръгне в неочаквана посока. Определено ще бъдете доволни от промените, а обвързаните представители на зодията най-накрая ще се решат на важна стъпка. 

Близнаци

Близнаци, тази седмица звездите ви съветват да послушате интуицията си, която ще ви подскаже много точно какъв да е следващият ви ход в любовно отношение. И за обвързаните, и за необвързаните следващите дни ще бъдат изпълнени със страст. 

мъж, жена

Рак

Раци, през следващите дни ще оставите работните си ангажименти на заден план, защото в любовния ви живот ще се случи нещо много вълнуващо. Обвързаните от вас ще получат дългоочаквано предложение, а свободните ще се срещнат човека, когото са очаквали дълго време. 

Лъв

Лъвове, любовният ви живот тази седмица ще бъде динамичен. Обвързаните представители на зодията ще имат много страстни мигове с половинката си, а необвързаните ще привлекат вниманието на обекта на желанията си и ще започнат главозамайващ флирт. 

Дева

Скъпи Деви, тази седмица ще бъде много благоприятна за любовния ви живот. Ще се почувствате още по-обичани и обгрижени във връзката си, а необвързаните представители на зодията ще бъдат изненадващо привлечени от човек, когото познават отдавна. 

Везни

Везни, очаква ви една много лежерна и приятна седмица на любовния фронт. Обвързаните от вас ще прекарат повече време в сладки приказки и романтични мигове с партньора, необвързаните пък ще си дадат яснота какво очакват от бъдещата си половинка. 

Скорпион

Скорпиони, тази седица определено сте много мотивирани да се докажете в любовта. Независимо дали сте обвързани, или все още търсите човека за себе си, ще омагьосвате с магнетизма си и ще изживеете невероятни емоции. 

Стрелец

Стрелци, през следващите дни ще се отдадете на най-голямата си страст - приключенията. Свободните представители на зодията ще имат не едно или две страстни преживявания, а обвързаните ще бъдат много приятни изненадани от половинката си. 

Козирог

Козирози, амбцията ви всичко в любовния живот да върви така гладко, както и в професионалния. И определено ще успеете. Ще имате чудесни мигове с любимия човек, а необвързаните ще срещнат някого, когото са очаквали дълго време. 

Водолей

Водолеи, тази седмица ви предстоят моменти на наслада и приятни разговори за бъдещите планове с партньора. Ще се решите на много важна стъпка, докато необвързаните от вас просто ще се радват на свободата си и ще се забавляват. 

жена, мъж

Риби

Риби, вие сте водна зодия, но любовният ви живот тази седмица ще бъде истински огън. Ще имате пламенни преживявания, независимо дали сте обвързани, или не. Ще се отдадете на страст, каквато скоро не сте изпитвали и ще се отдадете на невероятни емоции. Другите само ще могат да завиждат за всичко, което ще ви се случи през следващите дни. 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени