Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Сезонът на флиртовете и лудото влюбване започна! А какво ни очаква на романтичния фронт през следващата седмица, разберете още сега:

Овен

Овни, намирате се в много емоционален период и ви предстоят промени в любовен аспект. Обвързаните представители на зодията ще имат страстни моменти с партньора и определено ще засилят тръпката в отношенията си. Свободните Овни пък ще срещнат човек, който ще събуди интереса им.

Телец

Телци, предстоят ви магични преживявания в любовта! Партньорът ще ви изненада с жест, който ще ви разтопи, а свободните представители на зодията ще бъдат обект на засилен интерес и това ще доведе до горещи преживявания и нови запознанства.

Близнаци

Близнаци, ще бъдете в много приключенско настроение през следващите дни, особено по отношение на любовта. Обвързаните от вас трябва да внимават, защото има вероятност трети човек да грабне вниманието им, а свободните представители на зодията изненадващо ще срещнат стара своя тръпка, с която може да поемат в нова посока.

Рак

Раци, ще усетите връзката си с партньора по-силна от всякога през следващите дни. Необвързаните представители на зодията предстои да изживеят незабравим момент, който може да прерасне в нещо истинско и красиво.

Лъв

Лъвове, през следващите дни самочувствието ви ще се повиши значително, защото ще получите внимание от човек, когото харесвате отдавна. Ако проявите търпение и сте все така очарователни, може отношенията ви с него да преминат на следващото ниво. Обвързаните от вас ще имат пламенни преживявания с любимия човек.

Дева

Деви, в момента минавате през емоционален период, който ви позволява да бъдете по-открити с партньора си. Сега е моментът да градите заедно планове за бъдещето. Необвързаните представители на зодията ще се радват на свободата си и неочкавано събитие ще им подскаже какъв човек търсят за своя половинка.

Везни

Везни, през следващите дни звездите ви предизвикват да се грижите изцяло за собственото си добро настроение и комфорт. Не бъдете толкова отдадени на партньора си, а работете за собственото си щастие, за да можете да бъдете пълноценни във връзката си. Необвързаните Везни да не отказват покани за излизания, защото някъде там ги очаква много специален човек.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще бъдете страстни и много емоционални. Звездите подсказват, че е много вероятно необвързаните от вас да започнат нова любов. Скорпионите, чието сърце е заето, ще имат важен разговор с половинката си за бъдещето.

Стрелец

Стрелци, предстои ви много интересна седмица в любовта. Ще имате приятни разговори с половинката си и ще вземете важно решение. Необвързаните представители на зодията ще получат предложение за вълнуващо приключение, което може да им донесе нова любовна тръпка.

Козирог

Козирози, време ви е за любовни рискове! Звездите вещаят много романтични приключения през следващите дни, а вие се впускайте смело, определено няма да съжалявате. Обвързаните представители на знака ще видят половинката си в друга, още по-красива, светлина.

Водолей

Водолеи, ще изпитате много емоции през следващите дни, които ще ви помогнат да разберете какво очаквате в любовта. Сега е моментът да споделите на партньора си какви са очакванията ви към него.

Риби

Риби, звездите ви подсещат, че прошката е най-висшата форма на любов. Някои от вас минаха през предизвикателства в последно време и сега е моментът да простят на любимия си човек. Необвързаните представители на зодията ще бъдат напълно завладяни от човек, когото ще срещнат случайно.