Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Отново е време за любов! Да посрещнем седмицата с усмивка, защото астрологичната ни романтична прогноза е тук:

Овен

Овни, тази седмица ще настъпят промени в живота ви и това определено ще се отрази на връзката ви. Ще имате магични мигове с половинката и сякаш ще станете още по-близки от преди. Необвързаните представители на зодията ще имат запознанство, което ще им донесе страхотни емоции в любовно отношение.

Телец

Телци, през следващите дни ще бъдете по-чувствителни и още по-романтично настроени, а половинката ви ще бъде приятно изненадана от вас. Сега е моментът да обсъдите общите си планове за бъдещето. Необвъзаните от вас ще се насладят на свободата си и ще разберат какъв човек искат да застане до тях.

Близнаци

Близнаци, желанието ви за флирт и страстни изживявания се усилва все повече. Това ще ви провокира да завържете нови контакти и определено ще имате вълнуваща седмица. Някои от вас съвсем скоро няма да бъдат необвързани, а тези, които имат половинка, ще получат приказна изненада.

Рак

Раци, време е да бъдете по-експресивни и директни с любимия човек. Сега е идеален момент да му споделите какви очаквания имате от връзката. Необвързаните представители на зодията предстои ви много вълнуващо запознанство, но подходете мъдро и не бързайте с емоциите, а просто се насладите на хубавите моменти.

Лъв

Лъвове, очаква ви много романтичен период и специални мигове с половинката. Необвързаните от вас ще съберат смелост, за да предприемат първата крачка към обекта на желанията си и определено ще имат успех.

Дева

Деви, много от вас мечтаят да създадат семейство и през следващите дни звездите съветват да обсъдите тази тема с половинката си, защото моментът е идеален. Необвързаните представители на зодията ще усетят много изненадваща и силна тръпка, която ще се появи буквално от нищото.

Везни

Везни, през следващите дни е твърде възможно да си дадете равносметка за любовния си живот и ще осъзнаете докъде сте стигнали с партньора си. Необвързаните представители на зодията ще усетят силен прилив на енергия, който е добре да вложат в нови запознанства.

Скорпион

Скорпиони, ще имате невероятно романтично настроение през следващите дни и това ще има много освежаващ ефект във връзката. Тези от вас, които все още не са открили половинката си, ще осъзнаят какво очакват от човека, с когото е зает умът им в момента.

Стрелец

Стрелци, настроението ви ще бъде повече от добро през следващите дни, защото ще се усещате по-свободни и по-привлекателни от обикновено. Това несъмнено ще се отрази на любовния ви живот, който ще е изпълнен с вълшебни мигове и за обвързаните, и за необвързаните.

Козирог

Козирози, през следващите дни предстои да помислите по-сериозно над близостта си с партньора - доколко го допускате до сърцето си и какво е усещането ви за общото ви бъдеще. Необвързаните от вас ще имат страхотна седмица, защото ще срещнат човек, за когото отдавна мечтаят.

Водолей

Водолеи, тази седмица ще бъдете по-общителни и склонни да симпатизирате на другите. На обвързаните ще бъде много по-лесно да прощават недостатъците на партньора си, а на необвързаните - да срещнат човек, който да ви спечели.

Риби

Риби, предстои ви вълнуваща и романтична седмица. Ще имате приятни мигове с любимия човек и е много вероятно да получите страхотна изненада от него. Необвързаните от вас е добре да дадар шанс на ухажор, който отдавна е заявил присъствието си и който ще се окаже специален за тях.